• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1 Şubat Pazartesi(1650 kalori)
Kahvaltı 11:40
1 yumurtadan omlet
6 zeytin
Maydanoz
2 ceviz
1 küçük muz
1 tk tahin pekmez
2 yk yoğurt

Ara 16:00
1 kupa yeşil çay
Yarım mandalina
1 ince dilim kek

Akşam 19:00
1 porsiyon fırında pişmiş patlicanla tavuklu oturtma
2 kaşık yoğurt
1 porsiyon bulgur-pirinc karışık pilav(4-5 kaşık)
2 biber turşusu

Su 2.5 lt olur
Spor
1 saat 40 dk koşu toplam 10000 adıma tamamladım 🤸💥

Harika bir menü olmuş canım ;) bol bol eksi olarak döner inşallah ;)

Valla bende bundan sonra öyle yapma kararı aldım sonuçta sıkıntının üzerine yemek bana daha çok sıkıntı :KK70:
Eskiden bende kesinlikle deli gibi yerdim hatta Amerikan filmlerindeki depresyondaki kızlar idolümdü :KK70: kendi kendime millet sıkıntıdan zayıflar ben şişiyorum diyordum ama tabi yediğimi o an göz önünde bulundurmayarak :KK70:

Şimdi tam tersi sıkıntı varken yemeyeceğim diye kendimi şartlandırdım çünkü başlarsam duramam diye korkuyorum :KK70:
Aç ama mutluyum :KK70: :KK70: :KK70:

Canım Başlangıç olarak 119u baz alalım :KK66: cuma günü bildirimi yapar öyle dahil olurum :KK66: inşallah bol bol eksi görürüz hepimiz de şu listedeki başlangıçla güncel kilolar arasında harika farklar olur :KK66:
İki gecedir baya açlik cekiyorum hayırlısı 😅

gelmişken menü yazayım

11:00 çay

12:00 marul, domates, peynir, 2 haşlama yumurta, fındık

14:00 türk kahvesi

18:00 tane fasülye, yoğurt, fındık

şimdi bir şeyler içesim var ama geç oldu kahve yapmaya da üşeniyorum bi sade soda açıp içerim şimdi

hayırlı olsun cnm tekrar :KK200:

inşallah cnm :KK200:

eline sağlık cnm başlangıç kilolarımız yakın ben de 110.9la başladım malesef :KK43:
Afiyet olsun canim guzel menü🥰

Kızlar ben de kahvaltı da yulaf yemeyi seviyorum.gecen haftaki listem de 2 kaşık vardı.bu hafta 3 e çıkarmış 😋
Ben bugün akşam biraz çok yemiş gibi hissediyorum.
1 servis kaşığı bulgur pilavı,250 gr 1 kaşık yağ ile pişirilmiş zerdeçallı tavuk.
Ve nöbet arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine 4 tane burçak kremalı bisküvi yemiş bulundum🥺
Yarın telafi etmeyi umuyorum.
Büyük ihtimalle birazdan da nescafe içeriz çok yoğun geçiyor nöbet uykum gelmesin diye içicem

🤤

Eklentiler

• IMG_20210202_091248_046.webp
    IMG_20210202_091248_046.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 14
Back
X