SüperGünaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤
Uğrayamadım dün.
Geçen cuma 109.5 heralde
Bu cuma 108 çıktım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüperGünaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤
Uğrayamadım dün.
Geçen cuma 109.5 heralde
Bu cuma 108 çıktım
Sağol canım gulükofen 1000 lik baharda diyetisyen vermişti bende aynı senin gibi hep savsaklıyordum şurada 10 gündür sabahları kahvaltıdan sonra bir tane içiyorum ama dyt. bana senin günde 3 tane içmen gerekir demiştiÇok çok geçmiş olsun canımBende bu ara çok sık öyle oluyorum
Şeker hapı kullanıyormusun ? Normalde benim kullanmam lazım da savsaklıyorum sonra da böyle kafam oluyor bir Milyon
![]()
Tamam canım teşekkür ederim afiyet şifa olsunDün öğlen kahvaltısından sonra kestane yedim
Geçen smoothie yi biraz maydanoz, bir salatalık, biraz kereviz yeşilliği ve yarım limonla yaptım çok güzel olmuştu. Bunu çeşitlendirmem lazım yaza doğru daha çok yaparım herhalde ...
Şu an sıcak suyumun içinde zencefil, zerdeçal, limon, bir kaşık elma sirkesi ve tarçın var
Sıcak olduğu için bunu tercih ettim
GünaydınG Ü N A Y D I N![]()
Diyabet için mi insülin direnci için mi kullanıyorsun canım glukofeni bende insülin direnci için diaformin- glukofen kullandım en son glifor kullandım uzun bı sure günde 2 ya da 3 kullanıyordumSağol canım gulükofen 1000 lik baharda diyetisyen vermişti bende aynı senin gibi hep savsaklıyordum şurada 10 gündür sabahları kahvaltıdan sonra bir tane içiyorum ama dyt. bana senin günde 3 tane içmen gerekir demişti
Çarşamba sabah aile hekimliğinde tahlil vericem durumlara bakarım o zaman fakat tahlil olarak ne D ne B 12 nede insülin bakmıyorlarmış onlarıda özelde yaptırsam toplu batırmış olurdum kendime üşenmesem iyi olurdu
Sağol canım gulükofen 1000 lik baharda diyetisyen vermişti bende aynı senin gibi hep savsaklıyordum şurada 10 gündür sabahları kahvaltıdan sonra bir tane içiyorum ama dyt. bana senin günde 3 tane içmen gerekir demişti
Çarşamba sabah aile hekimliğinde tahlil vericem durumlara bakarım o zaman fakat tahlil olarak ne D ne B 12 nede insülin bakmıyorlarmış onlarıda özelde yaptırsam toplu batırmış olurdum kendime üşenmesem iyi olurdu
Slm kızlar banada glıfor yazmıs ti doktorum 3 aylık seker ortalamam yuksek cıktı ınsulın direnci var demıstı doktorum ben 850 gunde ıkı defa ıcmem lazım cok duzenlı olmasada kullanıyoruöAynısını bana da doktor dediama koca hap birde genel olarak sevmiyorum ilaç içmeyi
Bakalım bende randevu alıp bir şekerime tuzuma baktırayım diyorumama dediğin gibi bazı şeylere bakmıyor aile hekimliği
devlete de Allah biliyor ya asla gitmek istemiyorum bu pandemide daha riskli diye
özellerde maşallah kapıda karşılıyor ama faturayı neredeyse tuvalet kağıdı rulosuna basacaklar
Birde bizim sağlık ocağı hesapta 08.30da mesaiye başlıyor ama bizim Aile hekiminin 09.30dan önce gelmiş olduğu görülmedi hatta çoğu zaman 10u bile buluyorama hepsinden fazla ilgili olduğu için kimse isyan etmez alışmış beklerler
![]()
Dikkkat etmeyip sabit olmak güzelSlm kızlar oncekı kılo92
Guncel kilo 92
Şaşırdım kızlar bu hafta dizgin diyet yapamadım ama kilo almamışsın bu gun baslıyorum geri sıkı Bı sekılde ıns
Şifa olsun insAllahSlm kızlar banada glıfor yazmıs ti doktorum 3 aylık seker ortalamam yuksek cıktı ınsulın direnci var demıstı doktorum ben 850 gunde ıkı defa ıcmem lazım cok duzenlı olmasada kullanıyoruö
Mrb cnm afiyet olsunKahvemle merhaba kızlarrr![]()
![]()
İyi akşamlar ❤
Babamlaydım bugün ona eşlik edim diye az kaçtı yemek. Yarın daha iyi olur inş.
Annemin yokluğu çok dokunuyo zaten kafam gidiyo.
Sizler naptınız? İyimisiniz?
Bu sabah 107.4 çıktım çok sevindim.
Dün öğlen 4 buçuk gibi dürüm yemiştim ona rağmen şişkinlik olmaması çok iyi geldi. Motive etti beni.
oynakbasi34 banu hoşgeldin ne ara geldin sen:)
Sorma valla çok uzun zamandan sonra hazır fırsat bulmuşken bir bakayım dedimdün bismillah dedim bakalım
Maşallah kilolar aldı başını bari daha beter olmadan buranında motivasyonuyla artık şu yüklerimi bir atayım dedim![]()
afiyet olsun canım. kahvaltındaki domates sos ve biber sosun içinde ne var? hazır mı onlar yoksa sen mi yaptın?İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/2 ayva,1 kase yoğurt
Akşam: 2 yemek kaşığı kıymalı patates,1 kase mercimek çorbası,turp
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar