Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun canım güzel menü bence
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım aynen akşamı biraz daha doyurucu yapsan güzel olurdu güzel menü

İyi akşamlar kızlar daha geç olmadan menümü yazayım
28 Ocak Perşembe
Kahvaltı 11:00
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir
1 çay kaşığı reçel
2 tk yoğurt

Öğle 15:00
1 servis kaşığı patates salatası
2 kaşık muhallebi
1 minik kurabiye
1 minik kuru biber dolması

Akşam 19:00
1 kepçe tavuk suyu çorbası
3 kaşık kuru patlıcan yemeği
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk

Su 2.5 lt
Spor
1 saat koşu

Kalori hesabı yaptım kızlar yaktigim 2077 gibi bı kalori aldgm 1577 kalori gözüküyor eve döndüğümuzde tok karna WC sıkıntısı ile de kötü bı rakam görmedim yağ biraz fazlaa ama karbondirat oranı yüksek değil

Bende lohusalıkta 115e ciktim. Simdi 98e geldim. Sende basarabilirsin yeterki inan

Afiyet olsun canim

Beni tanıyanlar bilir bizim ailede aksiyonsuz gün geçmez komedi gibiyiz ailecek ama hiç şikayetçi değilim eskiden olsa oturup ağlayacağım durumlara artık bunada şükür vardır bunda da bir hayır diyebiliyorum
Emin ol çok çabuk kaynaşırız yeter ki evdekilerden fırsat bulup bilgisayarı ele geçirebileyim

Hoşbulduk canım Valla bildim bileli hep diyetlerle uğraşıyorum hatta hep derim af edersin kuş pisliği işe yaracak deseler ağzım açık havaya bakarım yeterki zayıflatıyor diyen çıksın o derece yani
Defalarca al verler yaşadım hatta tek başına da verdim diyetisyen eşliğinde de ama benim sorunum biraz sanırım psikolojik çünkü millet sıkıntıdan zayıflar ben kafamı dağıtmak için ne yesem moduna girerdim
Artık eskisi kadar takılmıyorum sonuçta olan olmuş bundan sonrasına bakmak lazım İnşallah hepimizin son miladı olur ( gerçi bunu da defalarca söylemişimdir ama dediğin gibi zaman hızla geçiyor ve evlatlarımın mürvetini görüp nasip kismet olurda torun torba sahibi olursam süper Anane demeleri için dinç olmam lazım ki onlarla kaliteli vakit geçirebileyim
Gerçi henüz 40 yaşındayım ama olsun aceleye gerek kalmasın

Hoşgeldin canım buralara bayağı ara vermişsin
İnan şu pandemi sürecinin etkilemediği aile yoktur. maddi manevi hala sıkıntılar çekiyoruz ....
daha sık uğra olurmu

Hoşbulduk evet maalesef biraz fazla uzun bir ara oldu
Şimdi dersler de online olunca hiç aklıma bile getiremedim biri Üniversite biri ortaokul derken ama artık az da olsa bencillik yapıp kendimi de araya sıkıştıracağım inşallah

Evet maalesef öyle Diyorum ya hep şükretmeyi öğrendim Bizim çok şükür eşimin ailesi olsun kendi ailem olsun maddi anlamda da çok destek oldular O şansı olmayan insanlarda çok fazla sonuçta

Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah düzelir de herkes feraha çıkar en yakın zamanda Aminnnnnnnnnn

Bende lohusalıkta 115e ciktim. Simdi 98e geldim. Sende basarabilirsin yeterki inan

Kesinlikle daha evvel yaptım yine yapabilirim buna adım gibi eminim ama işte bir başlayabilseydim Gerçi bugün baya motivasyon oldu bana ve sağ olsun kızlarım da bana sonuna kadar destekler

Bu arada beni tanımayanlar için kendimi tanıtayım

Bendeniz Banu
Doğma büyüme Almanyalıyım ama 19 yaşında İstanbul'a gelin geldim yani İthal gelin
Şu anda 40 yaşındayım ama Şubat 28de 41 olacağım Gerçi hep derim geceler sayılmaz uyuyorum sonuçta diye hatta ufak kızım bile alıştı yaşım kaç deyince direk 20 diyor
Biri 20 diğeri 10 yaşında iki kızım var Büyük Üniversitede Aşçılık okuyor ufaklık da henüz Ortaokula geçti bu sene
İnanılmaz ama evlendiğimde 52 kg dum ve eşim bana çok zayıfsın ölümü gör ye diye diye ayarlarımla oynadı sonra tabi aileden ayrı kalmış olmak, yok Kv'yle çatışmalar depresyonlar derken 75e çıktım eşim heh şimdi oldu dedi ama üzerine hamile kalınca bende kayış koptu ve büyük kızıma doğuma girdiğimde 97 kilo falandım
Maşallah o kadar saçma beslendim ki hani 9 ay turşu ve dondurma ile yaşadım diyebilirim Doğum sonrası da veremeyip üzerine eklenince oldum 108 kg İkinci kuzuya hamileliğimde 9 ayda tam 5 kg verdim farkında olmadan
Çok sağlıklı beslendim ve ayağı yanmış kedi gibi her gün dışardaydım hatta millet kız sokakta doğuracaksın bile dedi bazıları hamile olduğumu anlamadı çocuğu görünce aaa bu kimin dedi sonuçta hep toparlaktım

Tam artık kilo veririm derken 2 yaşına kadar ufaklık emdi ve o süreçte pompa ile sağıp biberonla verdiğim için anam içim çekildi sanki diye diye yine sapıttım ve 20 kg daha aldım

Allah bin kere razı olsun en kilolu halimde bile bir kez olsun eşim bir şey demedi aksine vermesende benim gözümde hala ilk gün ki Banusun ama vereceksende sadece sağlığın için ver dedi Ne denesem destek oldu maddi manevi

Bakmayın şimdi gülüyorum ama o dönemde o kadar çok öleceğim diye ağladım ki size anlatamam hatta küçük kızım 1.5 yaşında falan dı sanırım tüp mide olacağım diye kendimi yırttım ama onu da yemedi

Uzun lafın kısası defalarca düştüm ama yine ayaklanabildim bu son düşüşüm olacak Allah'ında izniyle

Baya uzun oldu hakkınızı helal edin

Lavaşlı

Merhaba hos geldim aramıza bende eda

Çok memnun oldum herşeye kafayı takmamayı başarmak süper cidden bende son bı kaç senedir deniyorum ve basarıyorum gibi eğlenceli kişilikleri çok seviyorum eşinizin her koşulda sizin yanınızda destek olması en önemlisi cidden kilo vermeseniz de süper anane olursunuz bence yorumların gözünde öyle hissettim ben de Hafize 27 yaşındayım 6 yaşında kızım 6 aylık oğlum var evlendiğimde hem yaş hem yetiştirilme kaynaklı hak edene hak ettiğini söyleyip davranmadığım için 2-3 senemi çöp olarak görüyorum hep derim maymun gözünü erken açtı yine de diye artık takmamayı ciddi anlamda basarıyorum daha fazla kaynasmayi çok isterim insAllah
Afiyet olsun

Rabbim evlatlarını size bağışlasın
Ne güzel sen erken açmışsın gözünü ben senelerdir hep 3 maymunu oynadım ama hep kendime zararı oldu
Kızım bile son senelerde çok beni o konuda uyardı hatta çok şükür ona o özgüveni aşılayabildik ki yeri geldi mi yanlış bir şey varsa bize bile kafa tutar tabi saygı çerçevesinde
Ben hep derim biz Anamızın korkusundan ergenliğe bile giremeden büyüdük diye şükür evlatlarım o konuda çok özgüvenlidir ufaklık da olsa bir şey hoşuna gitmediğinde anında söyler

Ben gözümü açana kadar ne fırtınalar yaşadık KV'yle hatta bir ara diyordum kesinlikle ileride bir kitap yazacağım ''Kaynanatör Savaşları'' yada ''Kaynanatörle nasıl savaştım '' diye eşimde hep güler ve yaz yaz sonra iki görümcen de seni bir güzel yolsunlar diye
Çok şükür seneler sonra da olsa o bana Anne olmayı öğrendi şimdi aklı çıkar beni kıracak diye Görümcelerle pek sıkıntı olmasa da geçmişte yine eskiye göre daha içten olduk hatta KV de hep der sen yaklaşıp bir sünger çekmeseydin böyle olmazdık diye

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar

Rabbim bu mübarek günde inşallah gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder .....Aminnnnnn
Aleyküm selam cnm amin insAllah
hayata güzel bakan güzel görüyor cidden olumsuzluklara rağmen kattiklarıni düşünmek çok daha güzel baştan olmayan bağ sonradan oluyor mu cidden ben maalesef kinciyim ya unutamıyorum yapılanları evet artık yaptıkları en fazla bı saat kafamı meşgul ediyor ama yüz yüze geldigimizde zerre sevgi zaten yok ama tahammülüm bile olmuyor eşim zorlamaz bu konuda kendi de artık çok görüşmeyi istemiyor

Valla bizim baya çetrefilli bir sürecimiz oldu
Hatun biricik oğluşunu paylaşmak istemedi sanırım ilk zamanlar düşün eşim sebze ağzına sürmezdi evlendikten sonra yemeye başladı diye kıskandı yada işte evde bana iş yaparken yardımcı olduğunda üzerine deng gelip gördüğünde resmen af edersin senin domuzluğun banamıydı yok efendim bekarken eşortmanını kaldırmazdın şimdi halı yıkarken şuna ( genelde şu yada bu diye benden bahsederdi ) yardımcı oluyorsun demişti
Daha 3 aylık gelinken baklava açtım ilk bayram da KP bak yeni gelin baklava açabiliyor sen kaç senelik evlisin bir kere bir şey açtığını görmedik hep hazır yufkayla börek yada hamur diye KVye şaka yapınca hatun hepimizle bayram sabahı kavga etmişti eşine de bundan sonra gelinin yapsın ben yapmam demişti hakikaten de sonra bayram kadın hiç birşey yapmadı inadından

En son büyük kızım 8 - 9 yaşlarındayken resmen yüzüme benim oğlumu boşa, seni baştan istemiyordum ama ne yaptıysan artık oğlum almak zorunda kaldı bile demişti
O günü hiç unutmam Allah herhalde o an Peygamber sabrı verdi ki hatun saydırırken sadece gülümseyerek Anne sen neyin peşindesin oğlunu ancak mutsuz ediyorsun demiştim tabi o an bir şey demesem de çok uzun bir süre Anne kelimesini kendisine kullanmadım sadece eşimin hatırına bayramdan bayrama gittim ve mecbur kalmadıkça asla konuşmadım
En sonunda eşimin halaları ( ki çok severim ) ya sen cahilliğine ver bak eşin ne kadar belli etmesede etkileniyor demişlerdi onların hatrına alıp karşıma konuştum rahatsız olduğum şeyleri acıkca yüzüne söyledim eşimin zoruyla da olsa benden özür diledi ama o günden sonra beni sinir eden şeyleri toplum içinde de olsa kırmadan anında yüzüne söyledim ama hep gülümsedim eşimde sen gelinine dua et valla küs olduğunuzda bile her gün Anneni ara bak ben kırılmış olsamda o senin Annen sonra onuda benden bilir dediği için seni düzenli olarak arıyor ziyaret ediyordum demişti

Şimdi çok şükür kimin ne olduğunu anladı da aklı çıkıyor kırılacağım diye bir kaç gün sesim çıkmasın o arar kızım nasılsınız bir ihtiyacınız var mı diye Heee bende elimden ne gelirse yaparım pandemi yüzünden git gelimiz yok ne kendi Annemlerle ( ki sokağımın öbür ucunda ) ne eşimin ailesiyle

Bak benim 10 sene sonra geç te olsa ortayı bulabildim evet yapılanlar unutulmuyor ama en azından zamanla can yakmıyorlar Hep diyorum benimde evlatlarım var ve asla aynı şeyleri yaşamalarını istemem Hani ne ekersen onu biçersin misali

AY yine çenem düştü

Bende bı çok kez geri adım atmisimdr hala da eşimin hatrına gidelim dediğinde giderim ama olmuyor ilerleyen süreçte ne olur bilinmez ama tabi ki evlatlarmla aramda böyle bağ olsun istemem kv yok benim kp acayip bencil biri hep ben diyen bizim mutluluğumuzdan mutsuz olan değişik yani kayınlarim eltilerimde öyle görüştüğümüz zaman bizi dibe çekiyorlar mesafe koymakta buldum çareyi bilmiyorum ya belki yanlış ama şu an basaramiyorum daha ilerleyen yaşlarda daha farklı düşünürüm belki

Mesafe iyidir tamamen ipler kopmadıysa Maalesef bazı insanlar öyle başlalarının mutluluğu onlara acı veriyor sanki
Evdeki huzurunu mutluluğunu etkilemediği sürece mesafeye devam hiç bir şey kendi ailelerimizden değerli değil
Rabbim evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın inşallah ....Aminnnnn

Günaydın bugün cuma degil mi nerde tartilar

Gecen hafta 99.5
Bu hafta 97.9
Fark: 1.6
Müşthiş bir fark canım tebrik ederim 3lü hanelerden ne kadar uzaklaşırsan okadar kardır
Tebrikler

Artik dönmek yok. İvme kazanip 80lere yuvarlanmak gerek

Artik dönmek yok. İvme kazanip 80lere yuvarlanmak gerek
Kesinlikle
Darısı benimde başıma inşallah tabi önce ikili rakamları bir görmem lazım

Şu saatte kadar şükür güzel gidiyorum Akşam menümü paylaşırım ki sizlerde eksik yada fazla görürseniz beni uyarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…