Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet bu donemde her yaştan herkes cok etkilendi. Baslarda bende kafayi yicem sanmistim ama zamanla alistik işte..

Kizimin psikologu da dışa vuran bir cocuk diyor. Boyle olmasi daha iyi ne dusundugunu anlayabiliyoruz diyor

Evet bu donemde her yaştan herkes cok etkilendi. Baslarda bende kafayi yicem sanmistim ama zamanla alistik işte..

Kizimin psikologu da dışa vuran bir cocuk diyor. Boyle olmasi daha iyi ne dusundugunu anlayabiliyoruz diyor

Eşim pandemiden hemen önce işten çıkınca bir yandan her şerde bir hayır var dedik ve inan ilk 3 ay hiç dışarı çıkmadık desem yeridir
İlk haftalarda ben bile resmen depresyona girmiştim durduk yere ağlıyordum sonuçta alışmışım ayağı yanmış kedi gibi her gün dışarı çıkmaya artık okadar alıştık ki dışarı çıkmak zorunda olunca bile hiç istemiyorum zaten zevk vermiyor maskeyle dolaşmak.

Rabbim inşallah tez zamanda şu illeti bitirir de eski normale döneriz Aminnnnnnnnnn

Amin amin inşallah. Ben zaten iki cocukla cok cikamazdim belki ama yine arkadaslara gider gelirim diyodum. Benimde hamileligin son aylari sikintili gectigi icin hep evdeydik. Yani ben 1 yildir evdeyim diyebilirim ama benim cadi hâlâ alisamadi arada hala pazara gidelim oraya buraya gidelim diyo

Çocuklara maalesef tam anlatılamıyor hele de ufak olunca
Allah yardımcın olsun inşallah yaza kadar geçer de arada da olsa biraz parka çıkarma fırsatı olur

Yapılma mııı ben de 10 gibi yaptım. Öğleye Allah kerim

Hoşgedin ben de 3 yıl sonra döndüm geçen ay. 45 kilo civarı almış olarak Dönüşümüz efsane olur inş

Tartıya soon biiir
74FRIDA daha iyiyim hamdolsun
oynakbasi34 hoşgeldin seni hatırlıyorum eğlenceli bir yazım şeklin var sık sık uğra buraya

Maşallah aksiyonsuz günüm geçmeyince her zaman mutlaka komik bir şeyler çıkıyordu zaten hep derim Komedi gibi bir aileyiz diye en kötü anlarda bile gülümseyecek bir şey çıkar
İnşallah fırsatım oldukça uğrarım şimdilik okullar tatil ya bilgisayara elimi sürebiliyorum telefonum bozulduğundan beri kızımla ortak kullanıyoruz telefonu çift hat girişli olunca eee doğal olarak onu ele geçirmem daha zor

Hoşgedin ben de 3 yıl sonra döndüm geçen ay. 45 kilo civarı almış olarak Dönüşümüz efsane olur inş

Benimde neredeyse 1 sene oldu kkya girmeyeli
Maalesef bende bir ara 123 kgdan 86ya kadar düşmeyi becerip sonra Banu Alkan modunda parmak uçlarında ben oldum diye dolanınca birde bir kaç sıkıntı derken hoooop yine geri geldi hepsi hatta 128i bile ucundan görmüştüm ne kadar kastıysam okadar üzerine ekleniyordu o sıkıntılı dönemlerde ama sonra 125de artık buda benim kaderimmiş moduna geçtim biraz gevşettim 118e düştüm pandemi öncesi en son 115i gördüm ama bayadır tartılmadım
Artık bir silkelenip bizde dediğin gibi dönüşümüz muhteşem oldu deriz

geçmiş olsun. zor zamanlar...

Hg baya şeyler atlatmışsnz çok şükür gelmiş geçmiş olsun biz tanısmıyoruz snrm adapte olur fazlalkkardan kurtuluruz insAllah
Canim 2 3 hafta once bime gelmisti. Bende ordan aldırmıştim
Tamam cnm bakarak olayım cnm
Annemdeydim ondan ugrayamadim cnm menümü yazarım bı kaç saate

Slm kızlar geri geldım

Bu gun menum tek ogun

Döner
Ayran

Ara ogun cerez
Kahve
Bol su

10bın adım
Afiyet olsun döner ekmeksizse baya hfaif bı menü olmuş

sabah sade Türk kahvesi

öğlen 12.20
3 kuru kayısı
15 dk sonra
1 yumurta, 1,5 kk peynir
3 çeri domates, közlenmiş 2 yeşil biber
2 brezilya cevizi
2 yk kadar tatlı patates

ara çay+ 1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
4 köfte
3 yk patlıcan biber domates kızartma
2,5 yk sarımsaklı yoğurt
1,5 dilim ekmek
2 ceviz ve bir lokma pestil

az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı + 1/2 limonla madensuyu + açık çay

yatana kadar 1,5 lt su

5000 adım yürüdüm.

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş bence

Menüm
10.30 1 haşl yumurta 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 çk tereyağ 1 tk pekmez sütlü kahve (yarım su yarım süt)

15.00 5 yk ciğer 3 yk bulgur 1 kase salata

17.00 1 çeyrek simit 60 gr hindi füme

19.45 1 kase pırasa 1 kase salata 3 yk yoğurt 1 küçük muz

2 lt su 2 kupa bitki çayı

Merhabalar,dünkü menüme yaptığınız yorumlar için hepinize teşekkür ediyorum.
Dün hep hamur işi idi ama bugün bayağı kendimi tuttum.
oynakbaşi34 ve wine82 hoşgeldiniz,umarım hep birlikte yine istediğimiz kilolara bir daha almamak üzere geliriz.
Beklemenin bir yararı yok,zaman hızla geçiyor.

aynen öyle zaman hızla geçiyor. yıldan yıla da metabolizma hızla düşüyor.

İyi akşamlar menümü yazayım

Kahvaltı: bir bardak smoothie 2 haşlanmış yumurta

Öğlen: bir tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği

Ara bir avuç fındık

Akşam : 3 adet galeta, 2 kk peynir, bir avuç fındık, 4 adet hurma

Şu an yeşil çay içiyorum günüm iyi geçti fakat akşam atıştırma şeklinde oldu beğenmedim....

Hoşgeldin canım buralara bayağı ara vermişsin
İnan şu pandemi sürecinin etkilemediği aile yoktur. maddi manevi hala sıkıntılar çekiyoruz ....
daha sık uğra olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…