Evet bu donemde her yaştan herkes cok etkilendi. Baslarda bende kafayi yicem sanmistim ama zamanla alistik işte..İnan bende KKdan arkadaşlarla deng gelince yada özelden sohbet edince öyle oluyorum
Dediğin gibi ufak ufak bende tekrar başlarım daha sıkı tutmayasanırım birazda şeker hapımı kullanmıyorum oda etkiliyor hatta daha bu sabah kendi kendime tahlil yaptıramasam da en azından ona tekrar başlayayım diye düşündüm
Size de çok geçmiş olsunKüçük olunca daha da zor tabi İnan bizim ufaklık 10 yaşında olduğu halde çok fazla etkilendi Normalde anası kılıklı hep sırnaşır özellikle de babasına tabi pandemi başından itibaren hep biraz mesafeli duralım ne olur ne olmaz dedik sonuçta haftada bir de olsa dışarı çıkmak zorunda oluyordu babası. Allahtan kızların odasında balkona bakan camları var da adamı o odaya kapatınca camdan da olsa babasını görebildi Tabi her defasında görünce de ağladı Babacığıma ne zaman sarılabileceğim özledim diye görmeyince de
Büyük kız zaten titiz iyice temizlik manyağı kesildi başımaresmen el yıkanırken de başımıza dikiliyordu düzgün yıkayın yok efendim daha 30 saniye olmadı diye Çamaşır suları o dönem gırla gitti hatta bir ara şakasına kız içiyormusun yoksa bunları ne çabuk bitti diyordum
Şükür şu anda daha iyi en azından kavga dövüş azalttı onu ama 20 yaşında olmasına rağmen oda inanılmaz etkilendi
Haftada bir dışarı çıkmama izin veriyor ancak oda önemli bir şey lazımsa
Çok şükür senin kuzu da dillenmişçok demek nasıl içine oturduysa işi isyana vurmuş Rabbim evlatlarımızı esirgesin her türlü kötülükten
Evet bu donemde her yaştan herkes cok etkilendi. Baslarda bende kafayi yicem sanmistim ama zamanla alistik işte..
Kizimin psikologu da dışa vuran bir cocuk diyor. Boyle olmasi daha iyi ne dusundugunu anlayabiliyoruz diyor
Amin amin inşallah. Ben zaten iki cocukla cok cikamazdim belki ama yine arkadaslara gider gelirim diyodum. Benimde hamileligin son aylari sikintili gectigi icin hep evdeydik. Yani ben 1 yildir evdeyim diyebilirimEşim pandemiden hemen önce işten çıkınca bir yandan her şerde bir hayır var dedik ve inan ilk 3 ay hiç dışarı çıkmadık desem yeridir
İlk haftalarda ben bile resmen depresyona girmiştim durduk yere ağlıyordum sonuçta alışmışım ayağı yanmış kedi gibi her gün dışarı çıkmayaartık okadar alıştık ki dışarı çıkmak zorunda olunca bile hiç istemiyorum zaten zevk vermiyor maskeyle dolaşmak.
Rabbim inşallah tez zamanda şu illeti bitirir de eski normale dönerizAminnnnnnnnnn
Amin amin inşallah. Ben zaten iki cocukla cok cikamazdim belki ama yine arkadaslara gider gelirim diyodum. Benimde hamileligin son aylari sikintili gectigi icin hep evdeydik. Yani ben 1 yildir evdeyim diyebilirimama benim cadi hâlâ alisamadi arada hala pazara gidelim oraya buraya gidelim diyo
Yapılma mıııAhali nerelerdesiniz. Kahvaltilar yapildi mi?
Ben 10 civari kahvaltimi yaptim. Şimdi corba pisiriyorum. Eve yemek yetişmez oldu. Bu defa biraz fazla yapcamaksama da buzluktan bamya düşündüm. Aklimdayken kiymada cikarayim sökülsün biraz
Selamın Aleyküm Millet
Bazılarınız belki beni tanımaz ama eskiler çok iyi bilir
Çok çok uzun zamandır KKya girme fırsatı bulamadımMalum hepimizi derinden sarsan bir pandemi var Beni öyle böyle sarsmadı Hani yeni kendime geliyorum desem yeridir.
Şuraya olanları yazsam herkes kesinolur
Korinadan eşimde nasibini aldı atlattı şükür ama o süreci Rabbim düşman başına vermesinBizlere geçmedi şükür çabuk uyanıp adamı ayrı odaya karantinaya alınca ama 15 günden fazla sürdü ve o süreçte adamcağız mecbur ortak banyoyu kullanınca günde en az 5 kere buhar makinesiyle tüm banyoyu temizlemek zorunda kaldık büyük kızımla eeee tabi bu sefer de ellerimiz çılk yara oldu deterjanlardan ( pandeminin başında da olmuştu inanılmaz acı bir şey )
Tamda adamcağız aylarca işsizlikten sonra bir arkadaşı tekrar yanına yardıma çağırmıştı meğer mikrop bulaştırası varmıştabi asla bilerek değil ama iki arkadaş aynı anda çektiler
Sonrasında ben yine yamuldum ( omuzumda geçmişte yırtık oluşmuştu oda az fazla temizlik yapınca yine azıyor )
Bİr yandan da iki öğrenci olunca ne telefon ne bilgisayar elime bile geçmiyorduşükür tatil girdi de kızlar biraz geç uyanınca bende buraya kaçtım
Ben maşallah formumu koruyorum115kgdum en son iki hafta önce tartıldığımda ama yalan yok bir ara tekrar 120leri görmüştüm Neyse buna da şükür şu kafamı bir tam dağıtabilsem yine sahalara dönmeyi istiyorum Hamallık nereye kadar
Tartıya soon biiir
74FRIDA daha iyiyim hamdolsun
oynakbasi34 hoşgeldin seni hatırlıyorum eğlenceli bir yazım şeklin var sık sık uğra buraya
Hoşgedin ben de 3 yıl sonra döndüm geçen ay. 45 kilo civarı almış olarakDönüşümüz efsane olur inş
geçmiş olsun. zor zamanlar...Selamın Aleyküm Millet
Çok çok uzun zamandır KKya girme fırsatı bulamadımMalum hepimizi derinden sarsan bir pandemi var Beni öyle böyle sarsmadı Hani yeni kendime geliyorum desem yeridir.
Korinadan eşimde nasibini aldı atlattı şükür ama o süreci Rabbim düşman başına vermesinBizlere geçmedi şükür çabuk uyanıp adamı ayrı odaya karantinaya alınca ama 15 günden fazla sürdü ve o süreçte adamcağız mecbur ortak banyoyu kullanınca günde en az 5 kere buhar makinesiyle tüm banyoyu temizlemek zorunda kaldık büyük kızımla eeee tabi bu sefer de ellerimiz çılk yara oldu deterjanlardan ( pandeminin başında da olmuştu inanılmaz acı bir şey )
Tamda adamcağız aylarca işsizlikten sonra bir arkadaşı tekrar yanına yardıma çağırmıştı meğer mikrop bulaştırası varmıştabi asla bilerek değil ama iki arkadaş aynı anda çektiler
Sonrasında ben yine yamuldum ( omuzumda geçmişte yırtık oluşmuştu oda az fazla temizlik yapınca yine azıyor )
Bİr yandan da iki öğrenci olunca ne telefon ne bilgisayar elime bile geçmiyorduşükür tatil girdi de kızlar biraz geç uyanınca bende buraya kaçtım
Ben maşallah formumu koruyorum115kgdum en son iki hafta önce tartıldığımda ama yalan yok bir ara tekrar 120leri görmüştüm Neyse buna da şükür şu kafamı bir tam dağıtabilsem yine sahalara dönmeyi istiyorum Hamallık nereye kadar
Hg baya şeyler atlatmışsnz çok şükür gelmiş geçmiş olsun biz tanısmıyoruz snrm adapte olur fazlalkkardan kurtuluruz insAllahSelamın Aleyküm Millet
Tamam cnm bakarak olayım cnmCanim 2 3 hafta once bime gelmisti. Bende ordan aldırmıştim
Annemdeydim ondan ugrayamadim cnm menümü yazarım bı kaç saateAhali nerelerdesiniz. Kahvaltilar yapildi mi?
Ben 10 civari kahvaltimi yaptim. Şimdi corba pisiriyorum. Eve yemek yetişmez oldu. Bu defa biraz fazla yapcamaksama da buzluktan bamya düşündüm. Aklimdayken kiymada cikarayim sökülsün biraz
Afiyet olsun döner ekmeksizse baya hfaif bı menü olmuşSlm kızlar geri geldım
Bu gun menum tek ogun
Döner
Ayran
Ara ogun cerez
Kahve
Bol su
10bın adım
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş bencesabah sade Türk kahvesi
öğlen 12.20
3 kuru kayısı
15 dk sonra
1 yumurta, 1,5 kk peynir
3 çeri domates, közlenmiş 2 yeşil biber
2 brezilya cevizi
2 yk kadar tatlı patates
ara çay+ 1 kupa filtre kahve
akşam 19.00
4 köfte
3 yk patlıcan biber domates kızartma
2,5 yk sarımsaklı yoğurt
1,5 dilim ekmek
2 ceviz ve bir lokma pestil
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı + 1/2 limonla madensuyu + açık çay
yatana kadar 1,5 lt su
5000 adım yürüdüm.
aynen öyle zaman hızla geçiyor. yıldan yıla da metabolizma hızla düşüyor.Merhabalar,dünkü menüme yaptığınız yorumlar için hepinize teşekkür ediyorum.
Dün hep hamur işi idi ama bugün bayağı kendimi tuttum.
oynakbaşi34 hoşgeldiniz,umarım hep birlikte yine istediğimiz kilolara bir daha almamak üzere geliriz.
Beklemenin bir yararı yok,zaman hızla geçiyor.
Hoşgeldin canım buralara bayağı ara vermişsinSelamın Aleyküm Millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?