Evet bu donemde her yaştan herkes cok etkilendi. Baslarda bende kafayi yicem sanmistim ama zamanla alistik işte..İnan bende KKdan arkadaşlarla deng gelince yada özelden sohbet edince öyle oluyorum
Dediğin gibi ufak ufak bende tekrar başlarım daha sıkı tutmayasanırım birazda şeker hapımı kullanmıyorum oda etkiliyor hatta daha bu sabah kendi kendime tahlil yaptıramasam da en azından ona tekrar başlayayım diye düşündüm
Size de çok geçmiş olsunKüçük olunca daha da zor tabi
İnan bizim ufaklık 10 yaşında olduğu halde çok fazla etkilendi
Normalde anası kılıklı hep sırnaşır özellikle de babasına tabi pandemi başından itibaren hep biraz mesafeli duralım ne olur ne olmaz dedik sonuçta haftada bir de olsa dışarı çıkmak zorunda oluyordu babası. Allahtan kızların odasında balkona bakan camları var da adamı o odaya kapatınca camdan da olsa babasını görebildi
Tabi her defasında görünce de ağladı Babacığıma ne zaman sarılabileceğim özledim diye görmeyince de
Büyük kız zaten titiz iyice temizlik manyağı kesildi başımaresmen el yıkanırken de başımıza dikiliyordu düzgün yıkayın yok efendim daha 30 saniye olmadı diye
Çamaşır suları o dönem gırla gitti hatta bir ara şakasına kız içiyormusun yoksa bunları ne çabuk bitti diyordum
Şükür şu anda daha iyi en azından kavga dövüş azalttı onu ama 20 yaşında olmasına rağmen oda inanılmaz etkilendi
Haftada bir dışarı çıkmama izin veriyor ancak oda önemli bir şey lazımsa
Çok şükür senin kuzu da dillenmişçok demek nasıl içine oturduysa işi isyana vurmuş
Rabbim evlatlarımızı esirgesin her türlü kötülükten
![]()
Kizimin psikologu da dışa vuran bir cocuk diyor. Boyle olmasi daha iyi ne dusundugunu anlayabiliyoruz diyor