• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnan bende KKdan arkadaşlarla deng gelince yada özelden sohbet edince öyle oluyorum :KK66:
Dediğin gibi ufak ufak bende tekrar başlarım daha sıkı tutmaya :KK66: sanırım birazda şeker hapımı kullanmıyorum oda etkiliyor hatta daha bu sabah kendi kendime tahlil yaptıramasam da en azından ona tekrar başlayayım diye düşündüm :KK66:

Size de çok geçmiş olsun :KK66: Küçük olunca daha da zor tabi :KK43: İnan bizim ufaklık 10 yaşında olduğu halde çok fazla etkilendi :KK43: Normalde anası kılıklı hep sırnaşır özellikle de babasına tabi pandemi başından itibaren hep biraz mesafeli duralım ne olur ne olmaz dedik sonuçta haftada bir de olsa dışarı çıkmak zorunda oluyordu babası. Allahtan kızların odasında balkona bakan camları var da adamı o odaya kapatınca camdan da olsa babasını görebildi :KK66: Tabi her defasında görünce de ağladı Babacığıma ne zaman sarılabileceğim özledim diye görmeyince de :KK43:

Büyük kız zaten titiz iyice temizlik manyağı kesildi başıma :KK70: resmen el yıkanırken de başımıza dikiliyordu düzgün yıkayın yok efendim daha 30 saniye olmadı diye :KK70: Çamaşır suları o dönem gırla gitti hatta bir ara şakasına kız içiyormusun yoksa bunları ne çabuk bitti diyordum :KK70:
Şükür şu anda daha iyi en azından kavga dövüş azalttı onu ama 20 yaşında olmasına rağmen oda inanılmaz etkilendi :KK43:
Haftada bir dışarı çıkmama izin veriyor ancak oda önemli bir şey lazımsa :KK70:

Çok şükür senin kuzu da dillenmiş :KK66: çok demek nasıl içine oturduysa işi isyana vurmuş :KK70: Rabbim evlatlarımızı esirgesin her türlü kötülükten :KK66:
Evet bu donemde her yaştan herkes cok etkilendi. Baslarda bende kafayi yicem sanmistim ama zamanla alistik işte..

Kizimin psikologu da dışa vuran bir cocuk diyor. Boyle olmasi daha iyi ne dusundugunu anlayabiliyoruz diyor

Evet bu donemde her yaştan herkes cok etkilendi. Baslarda bende kafayi yicem sanmistim ama zamanla alistik işte..

Kizimin psikologu da dışa vuran bir cocuk diyor. Boyle olmasi daha iyi ne dusundugunu anlayabiliyoruz diyor

Eşim pandemiden hemen önce işten çıkınca bir yandan her şerde bir hayır var dedik ve inan ilk 3 ay hiç dışarı çıkmadık desem yeridir :(
İlk haftalarda ben bile resmen depresyona girmiştim durduk yere ağlıyordum sonuçta alışmışım ayağı yanmış kedi gibi her gün dışarı çıkmaya :D artık okadar alıştık ki dışarı çıkmak zorunda olunca bile hiç istemiyorum zaten zevk vermiyor maskeyle dolaşmak.

Rabbim inşallah tez zamanda şu illeti bitirir de eski normale döneriz ;) Aminnnnnnnnnn

Eşim pandemiden hemen önce işten çıkınca bir yandan her şerde bir hayır var dedik ve inan ilk 3 ay hiç dışarı çıkmadık desem yeridir :KK43:
İlk haftalarda ben bile resmen depresyona girmiştim durduk yere ağlıyordum sonuçta alışmışım ayağı yanmış kedi gibi her gün dışarı çıkmaya :KK70: artık okadar alıştık ki dışarı çıkmak zorunda olunca bile hiç istemiyorum zaten zevk vermiyor maskeyle dolaşmak.

Rabbim inşallah tez zamanda şu illeti bitirir de eski normale döneriz :KK66: Aminnnnnnnnnn
Amin amin inşallah. Ben zaten iki cocukla cok cikamazdim belki ama yine arkadaslara gider gelirim diyodum. Benimde hamileligin son aylari sikintili gectigi icin hep evdeydik. Yani ben 1 yildir evdeyim diyebilirim 😅 ama benim cadi hâlâ alisamadi arada hala pazara gidelim oraya buraya gidelim diyo 🥺🤭

Amin amin inşallah. Ben zaten iki cocukla cok cikamazdim belki ama yine arkadaslara gider gelirim diyodum. Benimde hamileligin son aylari sikintili gectigi icin hep evdeydik. Yani ben 1 yildir evdeyim diyebilirim 😅 ama benim cadi hâlâ alisamadi arada hala pazara gidelim oraya buraya gidelim diyo 🥺🤭

Çocuklara maalesef tam anlatılamıyor hele de ufak olunca ;)
Allah yardımcın olsun ;) inşallah yaza kadar geçer de arada da olsa biraz parka çıkarma fırsatı olur ;)

Ahali nerelerdesiniz. Kahvaltilar yapildi mi?
Ben 10 civari kahvaltimi yaptim. Şimdi corba pisiriyorum. Eve yemek yetişmez oldu. Bu defa biraz fazla yapcam 😅 aksama da buzluktan bamya düşündüm. Aklimdayken kiymada cikarayim sökülsün biraz
Yapılma mııı 😅 ben de 10 gibi yaptım. Öğleye Allah kerim

Selamın Aleyküm Millet :KK54::KK54::KK54:

Bazılarınız belki beni tanımaz ama eskiler çok iyi bilir :KK70:
Çok çok uzun zamandır KKya girme fırsatı bulamadım :KK43: Malum hepimizi derinden sarsan bir pandemi var :confused:Beni öyle böyle sarsmadı :KK53: Hani yeni kendime geliyorum desem yeridir.
Şuraya olanları yazsam herkes kesin :KK57: olur :KK70::KK70::KK70:

Korinadan eşimde nasibini aldı atlattı şükür ama o süreci Rabbim düşman başına vermesin :KK43: Bizlere geçmedi şükür çabuk uyanıp adamı ayrı odaya karantinaya alınca ama 15 günden fazla sürdü ve o süreçte adamcağız mecbur ortak banyoyu kullanınca günde en az 5 kere buhar makinesiyle tüm banyoyu temizlemek zorunda kaldık büyük kızımla :KK43: eeee tabi bu sefer de ellerimiz çılk yara oldu deterjanlardan ( pandeminin başında da olmuştu inanılmaz acı bir şey )
Tamda adamcağız aylarca işsizlikten sonra bir arkadaşı tekrar yanına yardıma çağırmıştı meğer mikrop bulaştırası varmış :KK70:tabi asla bilerek değil ama iki arkadaş aynı anda çektiler :KK43:
Sonrasında ben yine yamuldum ( omuzumda geçmişte yırtık oluşmuştu oda az fazla temizlik yapınca yine azıyor )
Bİr yandan da iki öğrenci olunca ne telefon ne bilgisayar elime bile geçmiyordu :KK70: şükür tatil girdi de kızlar biraz geç uyanınca bende buraya kaçtım :KK70: :KK70: :KK70:

Ben maşallah formumu koruyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: 115kgdum en son iki hafta önce tartıldığımda ama yalan yok bir ara tekrar 120leri görmüştüm :KK43: Neyse buna da şükür şu kafamı bir tam dağıtabilsem yine sahalara dönmeyi istiyorum :KK66: Hamallık nereye kadar :KK43:

Hoşgedin ben de 3 yıl sonra döndüm geçen ay. 45 kilo civarı almış olarak 🚬🚬🚬 Dönüşümüz efsane olur inş 😅

Tartıya soon biiir🧐
74FRIDA 74FRIDA daha iyiyim hamdolsun
oynakbasi34 oynakbasi34 hoşgeldin seni hatırlıyorum eğlenceli bir yazım şeklin var sık sık uğra buraya 😉

Maşallah aksiyonsuz günüm geçmeyince her zaman mutlaka komik bir şeyler çıkıyordu :D zaten hep derim Komedi gibi bir aileyiz diye :D en kötü anlarda bile gülümseyecek bir şey çıkar :D
İnşallah fırsatım oldukça uğrarım ;) şimdilik okullar tatil ya bilgisayara elimi sürebiliyorum ;) telefonum bozulduğundan beri kızımla ortak kullanıyoruz telefonu çift hat girişli olunca eee doğal olarak onu ele geçirmem daha zor :D

Hoşgedin ben de 3 yıl sonra döndüm geçen ay. 45 kilo civarı almış olarak 🚬🚬🚬 Dönüşümüz efsane olur inş 😅

Benimde neredeyse 1 sene oldu kkya girmeyeli :(
Maalesef bende bir ara 123 kgdan 86ya kadar düşmeyi becerip sonra Banu Alkan modunda parmak uçlarında ben oldum diye dolanınca birde bir kaç sıkıntı derken hoooop yine geri geldi hepsi :( hatta 128i bile ucundan görmüştüm :KK57: ne kadar kastıysam okadar üzerine ekleniyordu o sıkıntılı dönemlerde ama sonra 125de artık buda benim kaderimmiş moduna geçtim biraz gevşettim 118e düştüm pandemi öncesi ;) en son 115i gördüm ama bayadır tartılmadım ;)
Artık bir silkelenip bizde dediğin gibi dönüşümüz muhteşem oldu deriz ;)

Çok çok uzun zamandır KKya girme fırsatı bulamadım :KK43: Malum hepimizi derinden sarsan bir pandemi var :confused:Beni öyle böyle sarsmadı :KK53: Hani yeni kendime geliyorum desem yeridir.

Korinadan eşimde nasibini aldı atlattı şükür ama o süreci Rabbim düşman başına vermesin :KK43: Bizlere geçmedi şükür çabuk uyanıp adamı ayrı odaya karantinaya alınca ama 15 günden fazla sürdü ve o süreçte adamcağız mecbur ortak banyoyu kullanınca günde en az 5 kere buhar makinesiyle tüm banyoyu temizlemek zorunda kaldık büyük kızımla :KK43: eeee tabi bu sefer de ellerimiz çılk yara oldu deterjanlardan ( pandeminin başında da olmuştu inanılmaz acı bir şey )
Tamda adamcağız aylarca işsizlikten sonra bir arkadaşı tekrar yanına yardıma çağırmıştı meğer mikrop bulaştırası varmış :KK70:tabi asla bilerek değil ama iki arkadaş aynı anda çektiler :KK43:
Sonrasında ben yine yamuldum ( omuzumda geçmişte yırtık oluşmuştu oda az fazla temizlik yapınca yine azıyor )
Bİr yandan da iki öğrenci olunca ne telefon ne bilgisayar elime bile geçmiyordu :KK70: şükür tatil girdi de kızlar biraz geç uyanınca bende buraya kaçtım :KK70: :KK70: :KK70:

Ben maşallah formumu koruyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: 115kgdum en son iki hafta önce tartıldığımda ama yalan yok bir ara tekrar 120leri görmüştüm :KK43: Neyse buna da şükür şu kafamı bir tam dağıtabilsem yine sahalara dönmeyi istiyorum :KK66: Hamallık nereye kadar :KK43:
geçmiş olsun. zor zamanlar...

Hg baya şeyler atlatmışsnz çok şükür gelmiş geçmiş olsun biz tanısmıyoruz snrm adapte olur fazlalkkardan kurtuluruz insAllah
Canim 2 3 hafta once bime gelmisti. Bende ordan aldırmıştim
Tamam cnm bakarak olayım cnm
Ahali nerelerdesiniz. Kahvaltilar yapildi mi?
Ben 10 civari kahvaltimi yaptim. Şimdi corba pisiriyorum. Eve yemek yetişmez oldu. Bu defa biraz fazla yapcam 😅 aksama da buzluktan bamya düşündüm. Aklimdayken kiymada cikarayim sökülsün biraz
Annemdeydim ondan ugrayamadim cnm menümü yazarım bı kaç saate 😉

Slm kızlar geri geldım😊

Bu gun menum tek ogun

Döner
Ayran

Ara ogun cerez
Kahve
Bol su

10bın adım
Afiyet olsun döner ekmeksizse baya hfaif bı menü olmuş

sabah sade Türk kahvesi

öğlen 12.20
3 kuru kayısı
15 dk sonra
1 yumurta, 1,5 kk peynir
3 çeri domates, közlenmiş 2 yeşil biber
2 brezilya cevizi
2 yk kadar tatlı patates

ara çay+ 1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
4 köfte
3 yk patlıcan biber domates kızartma
2,5 yk sarımsaklı yoğurt
1,5 dilim ekmek
2 ceviz ve bir lokma pestil

az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı + 1/2 limonla madensuyu + açık çay

yatana kadar 1,5 lt su

5000 adım yürüdüm.

sabah sade Türk kahvesi

öğlen 12.20
3 kuru kayısı
15 dk sonra
1 yumurta, 1,5 kk peynir
3 çeri domates, közlenmiş 2 yeşil biber
2 brezilya cevizi
2 yk kadar tatlı patates

ara çay+ 1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
4 köfte
3 yk patlıcan biber domates kızartma
2,5 yk sarımsaklı yoğurt
1,5 dilim ekmek
2 ceviz ve bir lokma pestil

az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı + 1/2 limonla madensuyu + açık çay

yatana kadar 1,5 lt su

5000 adım yürüdüm.
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş bence

Menüm
10.30 1 haşl yumurta 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 çk tereyağ 1 tk pekmez sütlü kahve (yarım su yarım süt)

15.00 5 yk ciğer 3 yk bulgur 1 kase salata

17.00 1 çeyrek simit 60 gr hindi füme

19.45 1 kase pırasa 1 kase salata 3 yk yoğurt 1 küçük muz

2 lt su 2 kupa bitki çayı

Merhabalar,dünkü menüme yaptığınız yorumlar için hepinize teşekkür ediyorum.
Dün hep hamur işi idi ama bugün bayağı kendimi tuttum.
oynakbaşi34 ve wine82 hoşgeldiniz,umarım hep birlikte yine istediğimiz kilolara bir daha almamak üzere geliriz.
Beklemenin bir yararı yok,zaman hızla geçiyor.

Merhabalar,dünkü menüme yaptığınız yorumlar için hepinize teşekkür ediyorum.
Dün hep hamur işi idi ama bugün bayağı kendimi tuttum.
oynakbaşi34 hoşgeldiniz,umarım hep birlikte yine istediğimiz kilolara bir daha almamak üzere geliriz.
Beklemenin bir yararı yok,zaman hızla geçiyor.
aynen öyle zaman hızla geçiyor. yıldan yıla da metabolizma hızla düşüyor.

İyi akşamlar menümü yazayım

Kahvaltı: bir bardak smoothie 2 haşlanmış yumurta

Öğlen: bir tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği

Ara bir avuç fındık

Akşam : 3 adet galeta, 2 kk peynir, bir avuç fındık, 4 adet hurma

Şu an yeşil çay içiyorum günüm iyi geçti fakat akşam atıştırma şeklinde oldu beğenmedim....

Hoşgeldin canım buralara bayağı ara vermişsin
İnan şu pandemi sürecinin etkilemediği aile yoktur. maddi manevi hala sıkıntılar çekiyoruz ....
daha sık uğra olurmu :KK50:

Back
X