• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bildirim 126.6 (fark -0.4)
Açıkcası ben eksi değil artı bekliyordum bence tartıda bir yanlışlık var. 😅
Çünkü hem şiş hissediyorum hem de bu hafta baya zordu benim için.

İnşallah sonraki hafta çok daha güzel bir rakam görürsün tartıda ;)

Bu arada kızlar benim arada yaptığım bir detoks suyum var ;) ki uzun bir aradan sonra dün gece tekrar yaptım bugüne hazır olsun diye ;)
Sizlerle de paylaşayım :21: kesinlikle çok işe yarıyor ;)

Benim kızlar Cadı Kazanı diyorlar buna :D
Tencereye birşeyler attığımı görünce muzurluğuna kız iksir mi yapıyorsun büyümü belli değil diye dalga geçmişlerdi o gün bugündür bizde Cadı kazanı diye geçiyor :D :D :D

Malzemeler;
2 yeşil elma ( sarı da olur )
1 Limon ( iyice yıkayıp kabuğu ile doğruyoruz )
1 çubuk tarçın
1 parmak ucu kadar zencefil ( toz da olur ama tazesiyle daha iyi )
2 - 3 adet karanfil ( ben koymuyorum sevmediğim için )
3- 4 tane karabiber ( ben toz koyuyorum )

Bütün malzemleri güzelce yıkayıp doğruyoruz ve 3 litre suyla elmalar yumuşayana kadar kaynatıyoruz ;) sonra ister sıcak ister soğuk içilebilir ;) Bu karışım 2 - 3 gün içinde gelip geçip tüketiliyor ve hem çok güzel ödem attırıyor hemde yağ yaktırıyor ( diyetisyene gittiğim dönem ona da danışmıştım kesinlikle faydası olur dedi hatta sonraki hafta çok güzel yağdan kilo vermiştim ;) )
Test edililip onaylandı anlayacağınız :D

Hatta şimdi kendime koca bir kupa ısıtıp koyayım bari ;)

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 103.5
Bu hafta 101.5
Hasta olduğumdan iştahım olmadı yiyemedim bu da tabi tartıya yansıdı. Hafta sonu acısını çıkarmasam bari😬

Tebrik ederim müthiş bir sonuç ;) ha gayret haftaya ikili rakamlara inmiş olursun bence ;)

Günaydın bugün cuma degil mi nerde tartilar 🤪

Gecen hafta 99.5
Bu hafta 97.9
Fark: 1.6
Süper,harika.Tebrik ediyorum.
Bildirim 126.6 (fark -0.4)
Açıkcası ben eksi değil artı bekliyordum bence tartıda bir yanlışlık var. 😅
Çünkü hem şiş hissediyorum hem de bu hafta baya zordu benim için.
Tebrikler,gelecek hafta fazlası gidecektir.

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 103.5
Bu hafta 101.5
Hasta olduğumdan iştahım olmadı yiyemedim bu da tabi tartıya yansıdı. Hafta sonu acısını çıkarmasam bari😬
Tebrik ediyorum,harika bir sonuç.
Geçmiş olsun ama hal böyleyken bozmayın sakın,dikkat edin.Biliyorsunuz ki kilo vermek hiç kolay olmuyor ama almak bir o kadar hızlı.

Son düzenleme:
Günaydın bugün cuma degil mi nerde tartilar 🤪

Gecen hafta 99.5
Bu hafta 97.9
Fark: 1.6

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 103.5
Bu hafta 101.5

Günaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 84
Bu hafta: 83
Giden: 1
Toplam giden: 12.7
Hedef: 65
Maşallah 😊 :nazar:

Mesafe iyidir tamamen ipler kopmadıysa :KK66: Maalesef bazı insanlar öyle başlalarının mutluluğu onlara acı veriyor sanki :KK43:
Evdeki huzurunu mutluluğunu etkilemediği sürece mesafeye devam :KK66: hiç bir şey kendi ailelerimizden değerli değil :KK66:
Rabbim evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın inşallah ....Aminnnnn
Aynen cnm amin Rabb'im cumlemizin huzurunu daim etsin

Merhabalar
kilo bilgim 112.5

kilo kaybım olmamış, en son geçtiğimiz değil ondan önceki cumada bu kilolarda idim herhalde ...
bu sabahta saat 13:00 de frenlerin tutmadığı bir kahvaltı yaptım
Günün geri kalanı toparlamak için iyi fırsat cnm haftaya daha güzel rakam görmek adına bugün daha güzel bitebilir

Günün geri kalanı toparlamak için iyi fırsat cnm haftaya daha güzel rakam görmek adına bugün daha güzel bitebilir
eve gideyimde bir yeşil çay içeyim, birde kendime yeşil bir smoothie yapıp günü kapatayım (umarım)

sinirlerim çok bozuk, mağlum dönem önceside ondan mı anlamadım zaten tasiyon mu insilin mi ne varsa tavan yaptı. gözlerim kapanıyor beynim uyuşuk gibiii cuma trafiği sıkıştırmadan eve atayım kendimi

Back
X