KeyifsizimTünaydın ❤
Seviyeye başlamak istiyorum ama ekmek zorluyo beni bilmiyorum napcam.
Büşracım kızma kendine 2 çocuk bakıyosun kolaymı işin takdiri hakediyosun kuzum.
Ocağın son 10 günü güzel geçicek napalım
Lolax uğramadın nerdesin
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
Gisellimo
misafir1001
@Dispossessed
dimaze3800
nisan34
Mesela zenginler. Futursuzca cikip alisveris yapabilir stres oldugunda. Cocugunu bakicisina birakip arkadasiyla sohbet edebilir, spora gidebilir. Bizim oyle lukslerimiz yok. Yada evine sadece diyete uygun yemekler alabilir yapabilir. Bizim hayatimiz boyleyse bunu kabullenmemis gerekiyirYa ideal kiloda kalmak ya da sürekli yediklerini hesaplamak zorunda olmayan insanlara o kadar özeniyorum ki.. Kendiliğinden, birşey yapmasına gerek kalmayan.
Duygularını düzenlemek için yemek yemeye ihtiyaç duymayan...
Maddi durumla alakalı olduğunu düşünmüyorum aslında psikolojik bir yanı var. Neyse çabalamaya devam edeceğiz yapacak bir şey yokMesela zenginler. Futursuzca cikip alisveris yapabilir stres oldugunda. Cocugunu bakicisina birakip arkadasiyla sohbet edebilir, spora gidebilir. Bizim oyle lukslerimiz yok. Yada evine sadece diyete uygun yemekler alabilir yapabilir. Bizim hayatimiz boyleyse bunu kabullenmemis gerekiyir
Kolay gelsin,liste şeklinde mi olacak?Yarin diyetisyenle başlıyorum. 3 aylik paket aldım. Bakalim neler olacak
Evet haftalik liste verecek. Yarin başlıyoruzKolay gelsin,liste şeklinde mi olacak?
lolaxx bende aynı durumdaydım içimde biri sürekli pes et diyor etmiycem.
İllaki olucak olmak zorunda.
Bizim önce ruhen tedaviye ihtiyacımız var yemekle olan sorunlarımız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?