Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorum. Diyet yapmalıyız ama bir yandan da bu konuyu halletmemiz lazım. Çünkü veriyoruz da ne oluyor 30 verip 40 alıyorum. Bu beni hem zihnen hem bedenen yoruyor. Ama dediğin gibi pes etmek yok inşallah ✌✌
Bende şiştim. Çünkü gece hic uyumadim. Sabah 5.30da tartildim ama yine de az bisey eksi geldim pazartesiye gore. Oyle oyle gidecek işteİnş güzel eksileriniz gelir benim pek umudum yok.
Aşırı şiş hissediyorum şu an ellerim hele.
Diyorum ki konuyu alsak ilk sayfaya tablomuzu falan koysak nasıl olur sizce?
Amine Busra
60kiloyum
@bengisu022
@74FRIDA
lolaxx
@Gisellimo
misafir1001
@dimaze3800
nisan34
Nasil yapalim şöyle bir etrafimiza bakalim. Bilmiyorum sosyal medyan var mi ama iki kişiyi ozellikle takip ediyorum.Nasıl olumlayacuk kendimizi![]()
Cok guzel bir eksi tebrik ediyorummmmmerhaba kızlarrrancak gelebildim. sabah tartıldım ama ayıptır söylemesi 4 gündür wc çok sıkıntılı
cuma 87.9
bugün 85.8
fark -2.1
saol canım.Cok guzel bir eksi tebrik ediyorummmm
Ben karıştırmışımKilo verenleri kutluyorum,özellikle Bonus'u.
Az,sabit ya da artı olanlar, önümüze bakacağız,moral bozmak yok.İstediğimiz hedefe ulaşana kadar yola devam.
teşekkür ederim canım.Ben karıştırmışım60kiloyum yerine Bonus yazmışım.
Bonus’u zaten çok takdir ediyorum,ama mesajımda bu hafta -2.1 olduğu için 60kiloyum u özellikle kutluyordum.Pardon.![]()
Kilo verenleri kutluyorum,özellikle Bonus'u.
Az,sabit ya da artı olanlar, önümüze bakacağız,moral bozmak yok.İstediğimiz hedefe ulaşana kadar yola devam.
Nasıl olumlayacuk kendimizi![]()
79 ile başlıyorum ozamanMinik Duduklu Tencere gel artık gözüm yollarda