Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kesinlikle katılıyorum. Diyet yapmalıyız ama bir yandan da bu konuyu halletmemiz lazım. Çünkü veriyoruz da ne oluyor 30 verip 40 alıyorum. Bu beni hem zihnen hem bedenen yoruyor. Ama dediğin gibi pes etmek yok inşallah ✌✌

Nasıl olumlayacuk kendimizi 🧘‍♀️

Nasıl olumlayacuk kendimizi 🧘‍♀️
Nasil yapalim şöyle bir etrafimiza bakalim. Bilmiyorum sosyal medyan var mi ama iki kişiyi ozellikle takip ediyorum.

Bir adam fethiyede taam 110 kilo verdi. Bu ne demek, içinden 50 kgluk iki insan cikmis. 22 adet 5 kgluk yag tenekesi çıkmış. Bu insan basarmis ya basarmis.

Bir baskasi 145 kg. Daha once 120den 80e kadar düşmüştü. Sonra birakmisti. 2.5 yil sonra 145 olarak baslamis. O da bildigi yani belki de 150ye de cikmis olabilir. 4 ayda 145ten 110a dusmus 35 kg kaybetmis suan. Yorulmadi mi, o da yoruldu. Bir ay hic kg vermedi mesela. Ama bu ay 8 kg birden verdi.

Bu insanlarin sorunları yokmuydu muhakkak vardi, yoksa zaten bir insan kendine bunu yapabilir mi? Bizler yapar miydik isteseydik.

Mademki olan oldu bizler ayaga kalkacagiz. Bazen tokezleyip duseriz çünkü insaniz. Ben dusersem sen tutacaksin sen dusersen ben. Baskasi duserse biz onu kaldircaz..

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 10 çubuk kraker,1 dilim börek, elma tatlısı (1 elma,1 ceviz ve tarçın,şeker yok )
Akşam: 1/4 dilim ekmek,3 ızgara köfte, ızgara domates-biber- soğan,1 su bardağı şalgam
Sade kahve
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

sabah sade Türk kahvesi + 1 fincan beyaz çay

öğlen 12.20
1 kivi
15 dk sonra
avucum kadar et + 4 çatal patates
2 yaprak marul + 1 büyük yeşil biber

ara 1 kupa filtre kahve + 1 fincan beyaz çay + 1 madensuyu

akşam 19.00
bol mantarlı karidesli biberli soğanlı sarımsaklı baharatlı spagetti (içindeki spagetti 5 yk kadardı)
2-3 yk yoğurtlu brokoli havuç salatası
2-3 yk taze börülce salatası
taze soğan

ara 20.00
3 minik hurma + 1 tk sade fındık ezmesi

az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı
yatana kadar 2 lt su

30 dk yürüyüş

Kilo verenleri kutluyorum,özellikle Bonus'u.
Az,sabit ya da artı olanlar, önümüze bakacağız,moral bozmak yok.İstediğimiz hedefe ulaşana kadar yola devam.
Ben karıştırmışım🙈60kiloyum yerine Bonus yazmışım.
Bonus’u zaten çok takdir ediyorum,ama mesajımda bu hafta -2.1 olduğu için 60kiloyum u özellikle kutluyordum.Pardon. 😐

Kilo verenleri kutluyorum,özellikle Bonus'u.
Az,sabit ya da artı olanlar, önümüze bakacağız,moral bozmak yok.İstediğimiz hedefe ulaşana kadar yola devam.

Ah canım keşke bu hafta takdirlik olsaydım inş olucaz ama.

Asıl ben seni tebrik ederim çok düzgün gidiyosun

Back
X