Tarçın gercekten cok guzel duzenliyorarkadaşlar biliyorsunuzdur ama yeniden hatırlayalım;
badem ve brokolide krom minerali vardır. krom minerali de kan şekerini düzenler.
meyve, pilav, ekmek gibi karbonhidratları çeşidine göre süt, ayran ve yoğurtla tüketirseniz, süt ürünü bu yiyeceklerle kan şekerinizin hızla yükselmesini engelleyecek ve yavaş yükseltecektir.
toz tarçın ve kabuk tarçın çayı kan şekerini düzenler. ama her zaman ve çok kullanmayın.
Ben anlamadım şimdi tüm günlerin böyle oruç şeklinde mi olucakoruç olunca da wc yokspor da yaptım üstelik.
Olsun yaz canım, güzel hatırlatmalar. ben bilgilerimi tazeleyerek okuyorum badem iyi oluyor evetde fındık ve cevizin yerini tutmuyor bendearkadaşlar biliyorsunuzdur ama yeniden hatırlayalım;
badem ve brokolide krom minerali vardır. krom minerali de kan şekerini düzenler.
meyve, pilav, ekmek gibi karbonhidratları çeşidine göre süt, ayran ve yoğurtla tüketirseniz, süt ürünü bu yiyeceklerle kan şekerinizin hızla yükselmesini engelleyecek ve yavaş yükseltecektir.
toz tarçın ve kabuk tarçın çayı kan şekerini düzenler. ama her zaman ve çok kullanmayın.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
TeşekkürlerGeçmiş olsun neyin var
Geçmiş olsunİyi geceler. Bende bu son 4 5 günü cok feci gecirdim yine. Bugun eve geldim. Dun temizlik yaptık. Birde ayağımı burktum mu, berttirdim mi birşeyler oldu epey aciyor. Tabi en büyük etken kilodur
Teşekkürler bilgiler içinarkadaşlar biliyorsunuzdur ama yeniden hatırlayalım;
hayır. şu an eksik oruçlarımı tutuyorum. seviyeyle ilgisi yok. zaten ben şu an aralıklı oruç gibi yiyorum.Ben anlamadım şimdi tüm günlerin böyle oruç şeklinde mi olucak
Ekmeksizlige alistinmi cok guzel ama alisabilmek meseleTünaydın ❤
Seviyeye başlamak istiyorum ama ekmek zorluyo beni bilmiyorum napcam.
Büşracım kızma kendine 2 çocuk bakıyosun kolaymı işin takdiri hakediyosun kuzum.
Ocağın son 10 günü güzel geçicek napalım
Lolax uğramadın nerdesin
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
Gisellimo
misafir1001
D Dispossessed
dimaze3800
nisan34
Bendede durum aynı sabah kalktım arabanın üzeri buz tutmuş azıcık kar ben bunu çalıştıramam dedim, akşamdan kalan bulaşıklar, hava soğuk tekrar yattım ama bu seferde başım ağrıdı şu an kahve yaptım kendime içiyorummerhaba kızlarrrbugün bir baş ağrısı ve ağırlıkla uyandım
İyi çok şükür, Cumaya 100 'ün altını görürsünkiKahvalti yaptım. Simdilik fire yok. Sabah 100 geldim. Son görüşüm olsun inşallah
Anladım Allah kabul etsin, ondanda başın ağrıyor olabilirhayır. şu an eksik oruçlarımı tutuyorum. seviyeyle ilgisi yok. zaten ben şu an aralıklı oruç gibi yiyorum.
En sevdiğim menünün kahvaltı olmasından ötürü ekmeksiz bende yapamıyorum. tamam arada bir sabah kahvaltısını bir bardak neskafe, bir elma ile geçirmekde güzel oluyor, yada 4 kaşık yulafla hazırlanan kahvaltı, yada bir omlet çay ve yeşillik ...... vsTünaydın ❤
Seviyeye başlamak istiyorum ama ekmek zorluyo beni bilmiyorum napcam.
Büşracım kızma kendine 2 çocuk bakıyosun kolaymı işin takdiri hakediyosun kuzum.
Ocağın son 10 günü güzel geçicek napalım
Lolax uğramadın nerdesin
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
Gisellimo
misafir1001
D Dispossessed
dimaze3800
nisan34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?