• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar biliyorsunuzdur ama yeniden hatırlayalım;
badem ve brokolide krom minerali vardır. krom minerali de kan şekerini düzenler.
meyve, pilav, ekmek gibi karbonhidratları çeşidine göre süt, ayran ve yoğurtla tüketirseniz, süt ürünü bu yiyeceklerle kan şekerinizin hızla yükselmesini engelleyecek ve yavaş yükseltecektir.

toz tarçın ve kabuk tarçın çayı kan şekerini düzenler. ama her zaman ve çok kullanmayın.
Tarçın gercekten cok guzel duzenliyor

Menümü yazayım

Kahvaltı: 2 haşlama yumurta, kk peynir, 5 adet yeşil zeytin, salatalık 2 dilim domates, 2 dilim kızarmış ekmek

Ara: bir portakal, 3 adet ceviz

Ara: altınkılıçın 150 gr kadardı herhalde probiyotiği( meyveli tatlıydı)

Akşam : bir kepçe çorba, bir tabak ıspanak üzeri 2 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek

1, 2 saat yürüyüş yaptım ama avm gezintisi tempolu spor yürüyüşü değildi. yinede yoruldum rosmanda indirim vardı birkaç nemlendirici aklımdaydı onları gidip aldım bide market ....vs.

badem ve brokolide krom minerali vardır. krom minerali de kan şekerini düzenler.
meyve, pilav, ekmek gibi karbonhidratları çeşidine göre süt, ayran ve yoğurtla tüketirseniz, süt ürünü bu yiyeceklerle kan şekerinizin hızla yükselmesini engelleyecek ve yavaş yükseltecektir.

toz tarçın ve kabuk tarçın çayı kan şekerini düzenler. ama her zaman ve çok kullanmayın.
Olsun yaz canım, güzel hatırlatmalar. ben bilgilerimi tazeleyerek okuyorum badem iyi oluyor evetde fındık ve cevizin yerini tutmuyor bende 🙃

Günaydın 🌺 Baya toparladım kendimi aranıza geri döndüm 🤗 Umarım herkesin sağlığı ve ruh hali iyidir 🍀
Teşekkür ederim 🌼
Geçmiş olsun neyin var
Teşekkürler 🤗 Orta düzeyde soğuk algınlığı geçirdim. Kan değerlerim düşük olduğu için çok halsizlik çekiyorum hasta olduğumda.
İyi geceler. Bende bu son 4 5 günü cok feci gecirdim yine. Bugun eve geldim. Dun temizlik yaptık. Birde ayağımı burktum mu, berttirdim mi birşeyler oldu epey aciyor. Tabi en büyük etken kilodur 😓
Geçmiş olsun 🍀

Teşekkürler bilgiler için 🌺

Kahvalti yaptım. Simdilik fire yok. Sabah 100 geldim. Son görüşüm olsun inşallah

Eklentiler

• IMG_20210119_115420.webp
    IMG_20210119_115420.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 25
merhaba kızlarrr :KK200: bugün bir baş ağrısı ve ağırlıkla uyandım :KK51:
Bendede durum aynı sabah kalktım arabanın üzeri buz tutmuş azıcık kar ben bunu çalıştıramam dedim, akşamdan kalan bulaşıklar, hava soğuk tekrar yattım ama bu seferde başım ağrıdı şu an kahve yaptım kendime içiyorum

Tünaydın ❤

Seviyeye başlamak istiyorum ama ekmek zorluyo beni bilmiyorum napcam.

Büşracım kızma kendine 2 çocuk bakıyosun kolaymı işin takdiri hakediyosun kuzum.
Ocağın son 10 günü güzel geçicek napalım

Lolax uğramadın nerdesin

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
Gisellimo Gisellimo
misafir1001 misafir1001
D Dispossessed
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
En sevdiğim menünün kahvaltı olmasından ötürü ekmeksiz bende yapamıyorum. tamam arada bir sabah kahvaltısını bir bardak neskafe, bir elma ile geçirmekde güzel oluyor, yada 4 kaşık yulafla hazırlanan kahvaltı, yada bir omlet çay ve yeşillik ...... vs

Kendimi sabah tok hissedersem bu sabah ekmek yemiyim diyebiliyorum.ama 2 dilim kızarmış ekmeğe yumuşak bir peynir sürerek yemenin tadı hiç bişeyde yok ve diyetisyenlerde bizim kilolara çok daha fazla ekmeği veriyorlar biliyorsun o yüzden kendini zorlama bence... :KK19:

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 elma,2 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam: 2 yemek kaşığı üstü yoğurtlu ıspanak,1 zeytinyağlı enginar(garnitürlü),2 yemek kaşığı süzme yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Back
X