Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım canlı yayını linkten dinle. orada paylaşım yaptı. takvimi de yayınladı. ben aralıklı oruç modunda başladım. çok sıkmadan. katı değilim ama gevşek de değilim. hadi azim olsun bize.
Amine Busra büşra bende fulya gibi düşünüyorum bize katı iyi gelmiyo sen onları yiyerek devam edersin biz yada.

Aslında yasak olanları yemediğimizde daha geç acıkırız ama bezelye var mesela ye gitsin nolur yani saate uyarsak inş insülinler düzene giricek gel başlayalım olmazsa git dr a

önemli olan sürekli yasaklı yememek. mesela barbunyanın içinde biraz havuç var. yiyeceğim. ama sürekli pişmiş havuç yemiyorum.
bir de iki öğününüzde de az da olsa protein olsun. öğle yumurta peynir, akşam da et, köfte, tavuk, balık.... bunlar tok tutuyor. sebze tek başına tok tutmaz.

biraz acıktım. işimiz gücümüz yemek yemek ya da birşeyler içmek. ağzım boş olunca bugün bir tuhaf oldum. arandım durdum. halbuki öyle kayda değer bir açlık ya da susuzluk çekmedim. alışkanlıklar işte

Evde 6 kutu ton baligi var salata yapip yapip yerim artik

sahur 06.20
1 yumurta
3 kabak mücver
1 kk peynir, 3 yeşil zeytin
1 brezilya cevizi, 5 çiğ badem
3 çeri domates, 2 köz biber

iftar 18.30
avuç içi kadar hindi tandır
2-3 yk zeytinyağlı taze barbunya yemeği
yeşil salata

ara 19.30
1 hurma arası 1 tk sade fındık ezmesi

yatana kadar 2 kupa yeşil çay
sahurla birlikte gece yatana kadar 1,5 lt su olur

akşam üzeri 30 dk fast leslie

kinoayı haşlayıp baklagilde ekleyip yeşillik vs ile salata yapıyorum. içine biraz da tavuk ya da balık koyuyorum.

ayrıca kinoa köftesi yapılıyor.
Tesekkur ederim. Bu hafta kendime ayri yiyecekler hazırlayıp oyle devam etmem gerek.. ocak ayi cok verimsiz gecti kendime o kadar kiziyorumki

Tesekkur ederim. Bu hafta kendime ayri yiyecekler hazırlayıp oyle devam etmem gerek.. ocak ayi cok verimsiz gecti kendime o kadar kiziyorumki
canım ev halkına uyarsan diyet olmuyor zaten. illaki özel hazırlanacak. ama tabi bazı şeyler uyuyor. mesela bizim bu akşam menü aynıydı. sen planını bir gün önceden yap. en güzeli.

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 büyük nar,5 çubuk kraker,2-3 haşlanmış karnabahar,6-7 yaprak marul
Akşam: 2 fırında karnabahar kızartması, 1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

arkadaşlar biliyorsunuzdur ama yeniden hatırlayalım;
badem ve brokolide krom minerali vardır. krom minerali de kan şekerini düzenler.
meyve, pilav, ekmek gibi karbonhidratları çeşidine göre süt, ayran ve yoğurtla tüketirseniz, süt ürünü bu yiyeceklerle kan şekerinizin hızla yükselmesini engelleyecek ve yavaş yükseltecektir.

toz tarçın ve kabuk tarçın çayı kan şekerini düzenler. ama her zaman ve çok kullanmayın.

canım ev halkına uyarsan diyet olmuyor zaten. illaki özel hazırlanacak. ama tabi bazı şeyler uyuyor. mesela bizim bu akşam menü aynıydı. sen planını bir gün önceden yap. en güzeli.
Elimde birkac liste vardi onlara bakmayi düşünüyorum. Liste uygulamasida zor biraz ama denicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…