Ben diyetisyene taktim kafayi. 3 aylik paket varmış nisan ortasina yani Ramazana kadar. Onu mu alsam diyorum. Bu sekilde devam edemiyorum gibi.ben o kadar bakmıyorum. mesela mücverin içinde azcık un var. yedim. ama abartı yemiyorum.
canım canlı yayını linkten dinle. orada paylaşım yaptı. takvimi de yayınladı. ben aralıklı oruç modunda başladım. çok sıkmadan. katı değilim ama gevşek de değilim. hadi azim olsun bize.
kim o?Ben diyetisyene taktim kafayi. 3 aylik paket varmış nisan ortasina yani Ramazana kadar. Onu mu alsam diyorum. Bu sekilde devam edemiyorum gibi.
Geçen sefer opsi ekmeğine bile hayır dedi ne gerek vardıben o kadar bakmıyorum. mesela mücverin içinde azcık un var. yedim. ama abartı yemiyorum.
önemli olan sürekli yasaklı yememek. mesela barbunyanın içinde biraz havuç var. yiyeceğim. ama sürekli pişmiş havuç yemiyorum.Amine Busra büşra bende fulya gibi düşünüyorum bize katı iyi gelmiyo sen onları yiyerek devam edersin biz yada.
Aslında yasak olanları yemediğimizde daha geç acıkırız ama bezelye var mesela ye gitsin nolur yani saate uyarsak inş insülinler düzene giricek gel başlayalım olmazsa git dr a
evet. ben kinoa da yiyorum karabuğday da.Geçen sefer opsi ekmeğine bile hayır dedi ne gerek vardı
evet. ben kinoa da yiyorum karabuğday da.
o kadar olur valla napimFarkettim isyan damarlarında dolanıyor :)
Eski diyetisyenim. Esin aydınkim o?
Evde 6 kutu ton baligi var salata yapip yapip yerim artikönemli olan sürekli yasaklı yememek. mesela barbunyanın içinde biraz havuç var. yiyeceğim. ama sürekli pişmiş havuç yemiyorum.
bir de iki öğününüzde de az da olsa protein olsun. öğle yumurta peynir, akşam da et, köfte, tavuk, balık.... bunlar tok tutuyor. sebze tek başına tok tutmaz.
Kinoa bende aldirmistim. Tarif verirseniz denemek istiyorumevet. ben kinoa da yiyorum karabuğday da.
kinoayı haşlayıp baklagilde ekleyip yeşillik vs ile salata yapıyorum. içine biraz da tavuk ya da balık koyuyorum.Kinoa bende aldirmistim. Tarif verirseniz denemek istiyorum
Tesekkur ederim. Bu hafta kendime ayri yiyecekler hazırlayıp oyle devam etmem gerek.. ocak ayi cok verimsiz gecti kendime o kadar kiziyorumkikinoayı haşlayıp baklagilde ekleyip yeşillik vs ile salata yapıyorum. içine biraz da tavuk ya da balık koyuyorum.
ayrıca kinoa köftesi yapılıyor.
canım ev halkına uyarsan diyet olmuyor zaten. illaki özel hazırlanacak. ama tabi bazı şeyler uyuyor. mesela bizim bu akşam menü aynıydı. sen planını bir gün önceden yap. en güzeli.Tesekkur ederim. Bu hafta kendime ayri yiyecekler hazırlayıp oyle devam etmem gerek.. ocak ayi cok verimsiz gecti kendime o kadar kiziyorumki
Elimde birkac liste vardi onlara bakmayi düşünüyorum. Liste uygulamasida zor biraz ama denicem..canım ev halkına uyarsan diyet olmuyor zaten. illaki özel hazırlanacak. ama tabi bazı şeyler uyuyor. mesela bizim bu akşam menü aynıydı. sen planını bir gün önceden yap. en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?