Cocuklarimla ilgili problem yasiyorum. Profesyonel yardım almaya başlayacağız. Onlar iyi olmayınca dünyada geri kalan hiçbir şey anlam ifade etmiyor. Ruh halim de depresif. Hiç iyi gelmiyor problemler. Biraz yorgunum sanırım.
Her şey kısa zamanda yoluna girer umarım.Cocuklarimla ilgili problem yasiyorum. Profesyonel yardım almaya başlayacağız. Onlar iyi olmayınca dünyada geri kalan hiçbir şey anlam ifade etmiyor. Ruh halim de depresif. Hiç iyi gelmiyor problemler. Biraz yorgunum sanırım.
Ne güzel pazar bakımı olmuşsaçları yumurta ve vitaminlerle yağladım oturuyorum
O kadar tatmin edici yağmadı, haberler şöyle yağacak böyle yağacak dedi ama yerde kar göremedik bizKar o kadar iyi geldi ki özlemişim. ❄❄❄
harikasınBende menümü yazayım
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, peynir 6 yeşil zeytin, salatalık, 3 ceviz, tere
Ara: bir yerli muz, bir avuç çekirdek
Akşam 2 yumurta ile yapılmış mantarlı omlet, 3,4 çatal salata
Bugün iyi geçti bu saatden sonra çay ve su
O kadar tatmin edici yağmadı, haberler şöyle yağacak böyle yağacak dedi ama yerde kar göremedik biz
Yürüyüşü dışarda mı yaptın
Bravo dogrusu bu soğuktaEvet çok yağmadı ama artık nasıl özlemişsemDışarda yaptım.
Sağol senin beslenmende iyi olmuşharikasın
saçları yumurta ve vitaminlerle yağladım oturuyorum
valla duştan sonra kremlendim, mis gibi yüz maskesi de yaptım. misler gibi oldumKokusu burnuma geldi
face den apanın yayınını dinle. gel sen de yarın başla.İyi akşamlar ❤
Benim iyi gitmiyor iki gündür menüde yazamadım.
saatlerimi bozdum karbonlu şeyler yaptım falan zorlandım.
Yarın daha düzgün yiyip yazıcam inş yazacağım için düzgün yiycem zaten yoksa kilo veremiycem
geçmiş olsun.İyi geceler. Bende bu son 4 5 günü cok feci gecirdim yine. Bugun eve geldim. Dun temizlik yaptık. Birde ayağımı burktum mu, berttirdim mi birşeyler oldu epey aciyor. Tabi en büyük etken kilodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?