Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canın slm. hşgeldin...sayfanın başında seçenekler yazan yere tıklarsan orda abone ol yazar ordan abone olabilirsin
.daha sonra siyeteye her girisinde kullanıcı panelinden msjları görebilirsin..

hoşgeldin canım sayfanın en üstünde seçenekler var onu tıkla abone ol de ve gelen mesajlardan anında haberdar olmak isityorum de yeni gelen mesajlar üye olduğun mail adresine hemen gelsin ordaki linke tıkla direk son okuduğun mesajdan sonra gelenleri görürsün.bilmem anlatabildimmi.

ninanur üzme kendini bir süre sonra oda farkına varacak bu dönemlerde beğenmeyiz hiç birşeyi hatta ergenlik dönemim bitene kadar annemle ne zaman dışarı çıksak ne yaparsa yapsın beni rezil ettin derdim:) ama bu sana hırs olabilir yavrum beni dahada güzel görmek istiyor diye düşünebilirsin.

zeynep ixir ve unuttuğum varsa hepinize teşekkür ederim.bi ara buluşalım hep beraber gidip bu israr edenleri bi güzel pataklayalım çıkışta buluşalım kızlar:)

herkese hayırlı haftalar.bakalım neler olacak bu hafta bend kocişim için akşama bişeyler yapmak istiyorum.kaçamak olmayacak şekilde bişiyler hazırlasam da mutlu olsa.?????????
yeşil mercimek yemeğini çok seviyor acaba iyi olurmu ki?????

bizlerde seni çok seviyoruz canımmm,heleki kilo verdikmi yada kilo veren oldumu daha çok seviyoruz seviniyoruz:))delikafadulden:sm_cool:hep yanındayım canım alahına kadarkaydirigubbakcemile3:teytey:

öglen 1tabak patets yemegi yedim 2dilimde kepek ekmek yedim,1.5ltde su içtim akşamda 1.5lt içtimmi süperrrrrrrrrrrrrrrr:))

Oy anam oyyy :bbo: dünden balık vardı onu pişirim dedim öğle yemeği olarak ızgara yapmıştım dün biraz fazla kuru olmuştu dedim tavada yapim ızgarayıda temizlemiştim üşendim kirletmeye -tatlicadiarzu-

küçücük yani bi damla olucak kadar bi yağ koydum pişirdim ama ızgaraya çok alıştığım için yağlı geldi şu an midem bulanıyo ya kafamçokkarıştı

Bugün bi daha yazamazsam bilinki kusuyorum laelaelaelaelae ay ne iğrençleştim yaa kaydirigubbakcemile3

Asmi çatlak seni kaydirigubbakcemile yemek yemeden olurmu biz yiye yiye veriyoz kiloları.Sakın gözünü seveyim yapma böyle bişey düzenli yiyince mutlaka veriliyo zaten vermişsin baya ne güzel işte ama böyle devam edersen veremeyebilirsin yada geri alabilirsin.

Kendimize güven var özen var eziyet yok lütfen hem yiycez cokacimcoook hem eriticez hihoyyyt

Yena sende hoşgeldin arkadaşım ben hepinizden eskiyim ama bu topiği iki hafta önce buldum heçte yabancılık çekmiyorum.Az diyet yapmadık burdaki hatunlarla ama devam etmeyince geri aldık.

Artık yok öyle devamsızlık gün bizim günümüzdür -tatlicadiarzu- oyunuzuda bana verin :roflol:

Çekimser olmayın lütfen içinizden geldiği gibi yazın anlatın paylaşın bakın nasıl desetk görüyorsunuz.a.s.

Niye kaçamak olsunki ya eşine hazırladıklarından sende yersin güzelim hemde onunla beraber yediğin içinde daha mutlu olursun zannumca :jeyyar: yeşil mercimek harika olur bende çok severim sende ondan yersin 7-8 kaşık 1 dilim ekmeğin salatan süper işte cokacimcoook

hoşgeldin aramıza canıma.s.

zaten rejimi eşim yapıyor ben 52 kilo olmuşum boyum 155 eşim 100.4 kg boyu 178 şimdi ortada bi yerde buluşalım diyoruz:)
şaka bir yana bu erkekler neden kilolu kadınlardan hoşlanıyorlar yahu ben 50 den 52ye geldim eşim hala al diyo.aslında ben de istiyorum 55 filan olmayı ama bu boyla çok komik olurum yaaa.

bütün oylar sana feda şeker verdim gitti:)))))))

canım yaf mercimey özellikle yeşil diyet listelerinde eçen daha doğrusu diyetisyenlerin de önerdiği bir baklagildir zaten mutlaka baklagillerden mutlaka yememiz gerekiyor.şutarafagitti eeee bide eşlerimiz sözkonusuysa zaten dünden mubah kaydirigubbakcemile3anladın sen onu anladın:jeyyar: canım sıkıntı etmeden inşallah sıkıntısız bonuscuğumunda dediği gibi yiyerek vericez bu kiloları:teytey::dance:

ayy amannn ben karıştırdım yaf doğruya sen değil eşin veriyordu kilo olsun bu sanada iyikaydirigubbakcemile o nereye sen orayasengözlerimebaksanab

aminnnnnn iyi dileklerin için teşekkürler canım allah seninde gönlüne göre versin
bizlerde seni seviyoruz ve hep yanındayız:):):)a.s.

kesinlikl sana katılıyorum

asmiciğim canım kendine yemek saati ayarla hergün ne yiyeceğini sabahtan belirle kalori hesabını yap daha sağlıklı olur yemediğin için metabolizmayı durduruyosun şuan metabolizman çalışmıyo sporda yapsan kaslar ericek sağlıklı kilo verelim yavaş olsun temiz olsun cnm

ya ben geçen haftadan çokmu aç kaldım aceba yemek yedikce yiyesim geliyo durduramıyom kendimi tatlı hiç yemiyorum ama aç hissediyom kendimi komşum mercimek köfte yapmış rahat bi 7-8 tane yedim yaaaa öğle yemeği yerineeee dayanamıyommm ben veremicem anlaşıldı dıkandım haaaaa

herkese slmm
bende günden geldim küçük bir tabak kısır yedim
birde tatlı yapmış ama begenmedim bir çatal yedim
kısırda beni açıktırıyo yaa sizdede olurmuki,ne:uhm:

kafamçokkarıştı
herkese slmm
bende günden geldim küçük bir tabak kısır yedim
birde tatlı yapmış ama begenmedim bir çatal yedim
kısırda beni açıktırıyo yaa sizdede olurmuki,ne:uhm:

olmazmı ekmek yemeyince doyamıyom işte hemen acıkıyom off offf ekmek yeme olayımda küçüklükten geliyo ananem beni bakkala götürür çikolata alayım diye eskiden altınsarısı para şeklinde çikolatalar vardı onu ekmek arası yapıp yedirirdi neymiş içine otursun diye şimdide yedirse ya kızım biraz çokmu almışın ne diyo ben kızıma inan ekmek yedirmiyom belki insafsızca diyebilirsiniz ama alışmasını istemiyom yemek yesin istiyom yoksa benim gibi 15 kaşık yemeğin yanında 5 dilim ekmek yer

herkese selam
ben evde coşuyom herkes günde nolcak bu böyle arkadaşlar.. hafta sonunu bende kötü geçirdim.. benneyaptımki

kızlar bulgur çok vitaminli vede besleyicidir. kısır ve mercimek köftesindede var bildiğim kadarıyla ve pilav yerine onu yemek çooooooook fark ediyor. bana yaşam koçum şöyle demişti doğu tarafında pek yeşillik yetişmeiği için ve yiyilemediği için Allah c.c oraya uygun olarak bu bakliyatı orada yaratmıştır yani oradaki insanlar hiç sebze yemeseler bile bulgur yeter demişti bende çok şaşırmıştım bakın size bulgurun diyetteki yerini kısaca alnatan bir makale buldum kısaca bulgur yediğinizde korkmayın çok yedim diye yerimseniben:teytey:

Buğdayın yapısında bulunan öz ve kepek, çinko, magnezyum, krom gibi mineralleri, diyet posasını, bazı fenolleri, fitatları ve selenyumu; ayrıca da B12 dışındaki bütün B vitaminlerini içermektedir.

BULGURUN FARKI
Buğdaydan yapılan ürünlerde genel olarak buğdayın işlenmesi esnasında bütün öz ve kepek bölümündeki mikro besinler ayrılmakta ve beyaz ekmekte de olduğu gibi bize yalnız buğdayın enerji veren bölümü ulaşmaktadır.

Fakat bulgur tam tahıl tanımına uygun bir üründür; çünkü bu öğütülme aşamasını buğday, bulgur üretimi esnasında yaşamamakta ve protein, vitamin, mineral, diyet posasının, daha yüksek olduğu bir ürün ortaya çıkmaktadır. Ayrıca makarna ve pirince göre glisemik endeksinin daha düşük olması bulguru bu tarz gıdalar arasında daha da sağlıklı yapmaktadır.

Kısaca bulgur; posa, lif açısından zengin, karbonhidrat değeri daha düşük ve protein değeri yüksek oldukça değerli bir gıda maddesi olarak bizlere ulaşmaktadır.

BULGURUN FAYDALARI
Oldukça yüksek miktarda lif içermesi bulguru bağırsak çalışmasından önemli bir pozisyona getirmiştir. Liflerin ayrıca tok tutucu bir özelliğe sahip olması, bulgura kilo kontrolünde de önemli bir rol yüklemiştir. Dünya Sağlık Örgütünün belirttiği üzere günde 25-30 gr. civarında lif ihtiyacımız bulunmaktadır. Bu ihtiyacımızı da 1 tabak bulgurla çok rahat şekilde karşılayabilirsiniz.

Yapısındaki B1 vitaminleri; sinir ve sindirim sistemimizin güçlenmesinde önemli rol oynamaktadır. Ayrıca bu vitaminin, beriberi hastalığının önlenmesinde düzenli tüketilmesi gerekmektedir.

Bulgur bütün bunların dışında yapısında içerdiği folik asit sayesinde hamile annelerin bebeklerinin zeka seviyesini ilerletme de oldukça gereklidir.

Bulgurun glisemik endeksini düşük olması sebebiyle, bulgur uzun süre tok tutar, kana yavaş karıştığı içinde diyetlerde kullanılabilecek bir üründür. Ayrıca da şeker hastalarına tavsiye edilir.
Ayrıca salatalarda, sıcak ve soğuk yemeklerde kullanılan bir malzeme olması nedeniyle oldukça çeşitlilik sunan bir üründür.

şampiyon bulgur:hooray::hooray:

ya kızlar bu arad benim tartım manuel tartıydı dün oğlum onu kırdı malesef :ecrin_bebek: şimdi ben bir digital yağ ve su ölçer tartı aldım amaaaa tartı fazla gösteriyorrrr aaaaaaaaaaaaaaasenağlama 92.400 gr senağlama yani benim tartım eksikmi tartıyordu şimdi yafff senağlama gerçi sabah tartılıyordum ben bugünde çok su içtim oynasın oynasın iki kilo oynasın bu ye yahuuu ben hep eskiye göre hareket ediyordum demek ben daha fazlaymışım bu ara regl de olcam ani çıkışlar yapıyom bazen-tatlicadiarzu- neyseki kısa sürüyor -tatlicadiarzu- yarın tartılıp sabahtaan bakayım nasıl olcak.. ama eğer doğruysa iyi oldu dicem çünkü tam işi bileyim diyom. ama üzüldüm beyaa şimdi bir yada iki kilo daha fazla vermem gerekecek. :1no2: inşallah verecem ama bu kiloları artık tartıyıa yeniledik bu iş için ayıp olur artık kendime delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…