Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin neyapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.dd
Kilomda 90 ın bir hayli üzerinde..dd
Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..
Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin neyapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.dd
Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..
bonus,tursari,secil00 ve zeynep2630 sizleri çokkkk seviyorum yorumlarınızla bana verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürler sizleri öyle çok sevdimki ve tabi diyer arkadaşlarımıda...
evet gerçekden hırslanmaya başladım yavaş yavaş yazılar beni acayip motive etti..allahımda sizin gönlünüze göre versin ve tabiki burdaki bütün kardeşlerimin ve arkadaşlarımın,,
çok giremiyorum çünkü kocaman bi personelle ilgileniyoruM ama fırsat buldukca hep burdayım ve genelde gece yarısıkaydirigubbakcemile3
aman benim etrafımdan uzaklara kaçyanın sizlere çokkk ihtiyacım var:Saruboceq:
HEPİNİZİ SEVİYORUMMMMMM....
hoşgeldin canım sayfanın en üstünde seçenekler var onu tıkla abone ol de ve gelen mesajlardan anında haberdar olmak isityorum de yeni gelen mesajlar üye olduğun mail adresine hemen gelsin ordaki linke tıkla direk son okuduğun mesajdan sonra gelenleri görürsün.bilmem anlatabildimmi.
ninanur üzme kendini bir süre sonra oda farkına varacak bu dönemlerde beğenmeyiz hiç birşeyi hatta ergenlik dönemim bitene kadar annemle ne zaman dışarı çıksak ne yaparsa yapsın beni rezil ettin derdim:) ama bu sana hırs olabilir yavrum beni dahada güzel görmek istiyor diye düşünebilirsin.
zeynep ixir ve unuttuğum varsa hepinize teşekkür ederim.bi ara buluşalım hep beraber gidip bu israr edenleri bi güzel pataklayalım çıkışta buluşalım kızlar:)
herkese hayırlı haftalar.bakalım neler olacak bu hafta bend kocişim için akşama bişeyler yapmak istiyorum.kaçamak olmayacak şekilde bişiyler hazırlasam da mutlu olsa.?????????
yeşil mercimek yemeğini çok seviyor acaba iyi olurmu ki?????
Niye kaçamak olsunki ya eşine hazırladıklarından sende yersin güzelim hemde onunla beraber yediğin içinde daha mutlu olursun zannumca :jeyyar: yeşil mercimek harika olur bende çok severim sende ondan yersin 7-8 kaşık 1 dilim ekmeğin salatan süper işte cokacimcoook
Oy anam oyyy :bbo: dünden balık vardı onu pişirim dedim öğle yemeği olarak ızgara yapmıştım dün biraz fazla kuru olmuştu dedim tavada yapim ızgarayıda temizlemiştim üşendim kirletmeye -tatlicadiarzu-
küçücük yani bi damla olucak kadar bi yağ koydum pişirdim ama ızgaraya çok alıştığım için yağlı geldi şu an midem bulanıyo ya kafamçokkarıştı
Bugün bi daha yazamazsam bilinki kusuyorum laelaelaelaelae ay ne iğrençleştim yaa kaydirigubbakcemile3
Asmi çatlak seni kaydirigubbakcemile yemek yemeden olurmu biz yiye yiye veriyoz kiloları.Sakın gözünü seveyim yapma böyle bişey düzenli yiyince mutlaka veriliyo zaten vermişsin baya ne güzel işte ama böyle devam edersen veremeyebilirsin yada geri alabilirsin.
Kendimize güven var özen var eziyet yok lütfen hem yiycez cokacimcoook hem eriticez hihoyyyt
Yena sende hoşgeldin arkadaşım ben hepinizden eskiyim ama bu topiği iki hafta önce buldum heçte yabancılık çekmiyorum.Az diyet yapmadık burdaki hatunlarla ama devam etmeyince geri aldık.
Artık yok öyle devamsızlık gün bizim günümüzdür -tatlicadiarzu- oyunuzuda bana verin :roflol:
Çekimser olmayın lütfen içinizden geldiği gibi yazın anlatın paylaşın bakın nasıl desetk görüyorsunuz.a.s.
canım yaf mercimey özellikle yeşil diyet listelerinde eçen daha doğrusu diyetisyenlerin de önerdiği bir baklagildir zaten mutlaka baklagillerden mutlaka yememiz gerekiyor.şutarafagitti eeee bide eşlerimiz sözkonusuysa zaten dünden mubah kaydirigubbakcemile3anladın sen onu anladın:jeyyar: canım sıkıntı etmeden inşallah sıkıntısız bonuscuğumunda dediği gibi yiyerek vericez bu kiloları:teytey::dance:hoşgeldin canım sayfanın en üstünde seçenekler var onu tıkla abone ol de ve gelen mesajlardan anında haberdar olmak isityorum de yeni gelen mesajlar üye olduğun mail adresine hemen gelsin ordaki linke tıkla direk son okuduğun mesajdan sonra gelenleri görürsün.bilmem anlatabildimmi.
ninanur üzme kendini bir süre sonra oda farkına varacak bu dönemlerde beğenmeyiz hiç birşeyi hatta ergenlik dönemim bitene kadar annemle ne zaman dışarı çıksak ne yaparsa yapsın beni rezil ettin derdim:) ama bu sana hırs olabilir yavrum beni dahada güzel görmek istiyor diye düşünebilirsin.
zeynep ixir ve unuttuğum varsa hepinize teşekkür ederim.bi ara buluşalım hep beraber gidip bu israr edenleri bi güzel pataklayalım çıkışta buluşalım kızlar:)
herkese hayırlı haftalar.bakalım neler olacak bu hafta bend kocişim için akşama bişeyler yapmak istiyorum.kaçamak olmayacak şekilde bişiyler hazırlasam da mutlu olsa.?????????
yeşil mercimek yemeğini çok seviyor acaba iyi olurmu ki?????
bonus,tursari,secil00 ve zeynep2630 sizleri çokkkk seviyorum yorumlarınızla bana verdiğiniz desetek için sonsuz teşekkürler sizleri öyle çok sevdimki ve tabi diyer arkadaşlarımıda...
evet gerçekden hırslanmaya başladım yavaş yavaş yazılar beni acayip motive etti..allahımda sizin gönlünüze göre versin ve tabiki burdaki bütün kardeşlerimin ve arkadaşlarımın,,
çok giremiyorum çünkü kocaman bi personelle ilgileniyorua ama ama fırsat buldukca hep burdayım ve genelde gece yarısıkaydirigubbakcemile3
aman benim etrafımdan uzaklara kaçyanın sizlere çokkk ihtiyacım var:Saruboceq:
HEPİNİZİ SEVİYORUMMMMMM....
canım inanılmaz yanlış yapıyorun kendini aç bırakarak...acıkmasanda yemeğini yemek lazım...sen böyle yaparsan tabiki canın sıkıldıkça yersin...ilk önce kendine düzenli bir beslenme programı hazırlaman lazım
herkese slmm
bende günden geldim küçük bir tabak kısır yedim
birde tatlı yapmış ama begenmedim bir çatal yedim
kısırda beni açıktırıyo yaa sizdede olurmuki,ne:uhm:
kafamçokkarıştı
olmazmı ekmek yemeyince doyamıyom işte hemen acıkıyom off offf ekmek yeme olayımda küçüklükten geliyo ananem beni bakkala götürür çikolata alayım diye eskiden altınsarısı para şeklinde çikolatalar vardı onu ekmek arası yapıp yedirirdi neymiş içine otursun diye şimdide yedirse ya kızım biraz çokmu almışın ne diyo ben kızıma inan ekmek yedirmiyom belki insafsızca diyebilirsiniz ama alışmasını istemiyom yemek yesin istiyom yoksa benim gibi 15 kaşık yemeğin yanında 5 dilim ekmek yer