Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bu arad benim tartım manuel tartıydı dün oğlum onu kırdı malesef :ecrin_bebek: şimdi ben bir digital yağ ve su ölçer tartı aldım amaaaa tartı fazla gösteriyorrrr aaaaaaaaaaaaaaasenağlama 92.400 gr senağlama yani benim tartım eksikmi tartıyordu şimdi yafff senağlama gerçi sabah tartılıyordum ben bugünde çok su içtim oynasın oynasın iki kilo oynasın bu ye yahuuu ben hep eskiye göre hareket ediyordum demek ben daha fazlaymışım bu ara regl de olcam ani çıkışlar yapıyom bazen-tatlicadiarzu- neyseki kısa sürüyor -tatlicadiarzu- yarın tartılıp sabahtaan bakayım nasıl olcak.. ama eğer doğruysa iyi oldu dicem çünkü tam işi bileyim diyom. ama üzüldüm beyaa şimdi bir yada iki kilo daha fazla vermem gerekecek. :1no2: inşallah verecem ama bu kiloları artık tartıyıa yeniledik bu iş için ayıp olur artık kendime delikafadulden
canım zararın neresinden dönersen kar.benim tartıda eski.inan korkuyorum yeni tartı almaya.eminim cok cıkar.ama şöyle diyim ben benimkinde 12 yıldır tartılıyorum ve 12 yıl önce 63 -65 arasıydım.onu baz alırsam eski tartı yeni tartı boş yani vermem gereken şu an tam20 kg var.abooooooooo -tatlicadiarzu- walla 70 oliyim yeter fazla istemiyom.hihoyyyt
kızlar geçen ben ankara canım bu arada sen önermiştin köfteyi bende yanına patates ekledim dört patatese bir kaşık yağ ile harmanladım biraz da tuz ve fırına verdim. inanın bana birdaha öyle bollllllllllllllllll yağda kızartma hayatta yapmıcam aynı normal kızartma gibi oldu ve bence çokta sağlıklı oldu eşimde çok beğendi aynı tavada bol yağda kızartmış gibi olmuş dedi sevindirik oldum gerçi benim kızartmalarla pek aram yok ama eşim seviyor bide valla ne yalan söyliim bir kere kızarttıktan sonra o yağı dökmek gerekiyorbiliyorsunuz kansorojen madde üretiyor ama kıyamıyordumda napıcağımı şaşırıyordum herseferinde çok güzel bir tarif oldu. hem çok kalorili olmuyor hem pratik hemde ekonomik kaydirigubbakcemile5sositososito ankaracım bu senin fikrin oldu teşekkürler canımmŞeniz
ben bugün yediklerimi sayayım size bir simit biraz peynir kaşar peyniri sucuklu yumurta biraz bu yeşil çay dahada bişey yemedim canım hiçbişey istemiyor bakmayın hep burda olduğuma disüstü var diye yattığım yerden yazıyom çok hastayım yafff başım dönüp duruyor valla grip salgınına bende katıldım
ayyy keyfim çok yerinde kızlar kocişim 1.5 kilo verdiydi bunu söylemiştim.hala sıkılmadı rejimden ne dersem yapıyo gerçi hafta sonu biraz fazla abarttı ama kola ve çikolata bitti.
sabah küçük bir parça ekmek arası peynir(iki kibrit kutusu kadar) öğle 1 pkt etiform ve 1 elma akşam 8-10 kaşık kurufasulye 15-20 kaşık etli patates 10 yemek kaşığı kadar pilav 2 dilim kepekli ekmek bol salata yağsız tuzsuz şimdi çay içiyor.birazdan kaynanam meyve getirir bu günlük bu kadar.Mercimek yapamadım artık yarın yer.
bu arada kızlar beyaz şekeri kestik yerine esmer şeker kullanıyor ama oda erimiyor acaba yanlış mı yaptım doğru mu bilemedim:)
canımben hiç esmer şeker kullanmadım gerçi normal şekerde kullanmıyom yakaydirigubbakcemile3 ama normal işlenmiş beyaaz şekerden daha iyi olduğunu biliyorum ama bak elinin altında bilgisayar araştır istersen bibak bakalım nette ne yazıyor bizimlede paylaşırsın daha sonra issterssen yerimsenibena.s
iyi akşamalr kızlar günden gelince bi kç işim vardı hallettim ve kendime sandeviç yaptım maydonozlu domatesli zeytinli iki dilim k. ekmegine
akşamda bi kaç köfte yedim bi dilim ekmek ve ıspanak kavurmuştum bi kaç kaşıkta ondan aldım
aslında şiştim şu an sanırım köftelerden
canımm hadı gozun aydın bak hersey rayına oturuyo sabır sabır :))