Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hüzüncüm gecmişimi gördüm sanki.yaşadıklarınızın hepsini 9 yıl yaşadım.umutsuzluga sakın düşmeyin.allah dilerse verir .dua dua dua hep dua ettim.şükürler olsun kabul oldu.inşALLAH SİZEDE TÜM İSTEYENLEREDE RABBİM EN KISA SÜREDE NASİP EDER

kız dövelim hepiciğini...ben 5 senelik evliyim...eşim istemiyo ısrarla...bende kilo vermeden istemiyorum...ama gel de millete anlat bunu....:eek:klava::eek:klava:hepsini dövesim geliyo

valla haklısın tam sopalık böle insanlar.işte o yüzden ben kimseye sormam..milletin uğraşacak şeyi yok heralde..insanların zayıf noktasını buluyolar yaaa :mymeka:

Selam kızlar diyet konusunda toprladım kendimi o yüzden bir sıkıntım yok şu anda ama bu akşam saat 16.00 da eve sünnetçi gelecek ve oğluşumu,bebişimi sünnet edecek.Çok korkuyorum,kıyamıyorum yaaa dünden beri ağlıyorum.Pipisi tıkanmıştı birde emeklemeye başlamadan aradan çıksın dedik iyi oldu ama ne bileyim yaaa kıyamıyorum canı yanacak diye korkuyorum. Şimdilik öpüyorum herkesi.Oğluşum iyi olurda fırsat bulursam gelirim arada.Ne olur dua edin de sorunsuz bir şekilde olsun sünneti. Daha 7 aylık yaaa...senağlama

busecim geçmiş olsun canım.inşALLAH kolay gecer.hiç telaşe etme.benim oglumda o kadardı olduğunda.2 saat sora normal hareketlerini yapmaya başladı.üstelik bezli olmasıda daha iyi oluyor.hemen bezinide bağladılardı.plastik bardak ın tabanını kastiler.pipinin üstüne koydular,bez le pipi degmesin diye cok basit oldu ...biliyosun.en iyi si 1 yaşına kadar yaptırmakmış.yada 6 yaşından sora...bence cocuklarda bişeyin farkında olmuyoya hiç strese girmiyolar.cok güzel..
allah damatlığınıda göstersin:lepi:

Selam kızlar diyet konusunda toprladım kendimi o yüzden bir sıkıntım yok şu anda ama bu akşam saat 16.00 da eve sünnetçi gelecek ve oğluşumu,bebişimi sünnet edecek.Çok korkuyorum,kıyamıyorum yaaa dünden beri ağlıyorum.Pipisi tıkanmıştı birde emeklemeye başlamadan aradan çıksın dedik iyi oldu ama ne bileyim yaaa kıyamıyorum canı yanacak diye korkuyorum. Şimdilik öpüyorum herkesi.Oğluşum iyi olurda fırsat bulursam gelirim arada.Ne olur dua edin de sorunsuz bir şekilde olsun sünneti. Daha 7 aylık yaaa...senağlama

canım yaf bede oğluşumu sünnet ettiricektim ama bir türlü fırsat bulamadım şimdi yazı bekliyom benimkide . ayy deli ediyor bu çocuk beni almış eline peçeteyi sümüklüböcek burnunu siliyor ayyyyyyyy deli olcam yaptıklarına hergün bişey öğreniyor kaydirigubbakcemile3 canım oğlum benim. ay onu gördüm konudan saptım bence en iyisi erken yaptırmak hem çocuk farkına varmadan kendine zarar verecek yaşa gelmeden ben geç kaldım biraz benneyaptımki sonra aman iyiki yaptırdım dicen zaten mecburmuş olsun geçmiş olsun bebekimize:emir_bebek:

bonus,tursari,secil00 ve zeynep2630 sizleri çokkkk seviyorum yorumlarınızla bana verdiğiniz desetek için sonsuz teşekkürler sizleri öyle çok sevdimki ve tabi diyer arkadaşlarımıda...
evet gerçekden hırslanmaya başladım yavaş yavaş yazılar beni acayip motive etti..allahımda sizin gönlünüze göre versin ve tabiki burdaki bütün kardeşlerimin ve arkadaşlarımın,,
çok giremiyorum çünkü kocaman bi personelle ilgileniyorua ama ama fırsat buldukca hep burdayım ve genelde gece yarısıkaydirigubbakcemile3
aman benim etrafımdan uzaklara kaçyanın sizlere çokkk ihtiyacım var:Saruboceq:

HEPİNİZİ SEVİYORUMMMMMM....

bonus,tursari,secil00 ve zeynep2630 sizleri çokkkk seviyorum yorumlarınızla bana verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürler sizleri öyle çok sevdimki ve tabi diyer arkadaşlarımıda...
evet gerçekden hırslanmaya başladım yavaş yavaş yazılar beni acayip motive etti..allahımda sizin gönlünüze göre versin ve tabiki burdaki bütün kardeşlerimin ve arkadaşlarımın,,
çok giremiyorum çünkü kocaman bi personelle ilgileniyoruM ama fırsat buldukca hep burdayım ve genelde gece yarısıkaydirigubbakcemile3

bonus,tursari,secil00 ve zeynep2630 sizleri çokkkk seviyorum yorumlarınızla bana verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürler sizleri öyle çok sevdimki ve tabi diyer arkadaşlarımıda...
çok giremiyorum çünkü kocaman bi personelle ilgileniyoruM ama fırsat buldukca hep burdayım ve genelde gece yarısıkaydirigubbakcemile3

canımm bizlerde seni seviyoruz en azından ben herkesin adına konuşmiyim ( ama eminim onlarda seviyorlardır)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kolay gelsin canım zor işin gerçekten benhiç yapamam dediğim bir iş. yöneticilik için biraz fazla yumuşağım :eek: valla zor bir iş ( bir ara beş altı ay denemiştimde ondan diyoma.s) Allah kolaylık versin canım

hanımlar sabahtan beri ağzıma tek lokma koymadım acaba 1 gün boyunca yemesem nekadar veririm bunu deneyeceğim ama sizden bir iki akıl istiyorum ben canım sıkıldıkça yemek istiyorum özellikle moralim bozuksa sizlerinde varmıydı böyle istegi varsa nasıl yendiniz .

hanımlar sabahtan beri ağzıma tek lokma koymadım acaba 1 gün boyunca yemesem nekadar veririm bunu deneyeceğim ama sizden bir iki akıl istiyorum ben canım sıkıldıkça yemek istiyorum özellikle moralim bozuksa sizlerinde varmıydı böyle istegi varsa nasıl yendiniz .

canım inanılmaz yanlış yapıyorun kendini aç bırakarak...acıkmasanda yemeğini yemek lazım...sen böyle yaparsan tabiki canın sıkıldıkça yersin...ilk önce kendine düzenli bir beslenme programı hazırlaman lazım

canım sakın böyle yapma yasakkelime çünkü ertesi gün yediğin herşeyi vücut kıtlık sinyali verip stoklama yapmaya başlıcaktır. onun için su içsen yağa dönüşücektir( mesela yani su yağa dönüşmezdekaydirigubbakcemile3) vücut olağanüstü hal ilan eder ne bulursa stok ve önceden yapmış olduğu stoklarıda yakmaz yani kilo veremezsin. verdiğinde yağdan değil sudan ve kas sisteminden olur. özellikle sıkı bir kahvaltı yapmak şart hayatın her devresinde. bunu deneme tecrübeyle sabittir çünkü ben strsten dolayı iki hafta yemek yiyememeiştim gerçekten öyle. zayıfladımda ama bak şimdi zor veriyorum metabolizmayı mahvettik yanlış yapa yapa senağlama .simdi zor kilo veriyoruz malesefsenağlama

ben gidip bir elma alıyım başlıyım ocak ayından beri 6 kilo verdim bunda diyetimin etkisi çok ama diyet listesinin dışına taşmam lazım belli bir zaman sonra vucut alışıyor ve tepki vermiyo değişik şeyler denemem gerek ama doğru şeyler

birden kilo verip 2 misli almanın en güzel örneği benim kilo vermek için her şeyi denedim türlü çeşit macunlar çaylar ama veriyorsun dikkat adersen dikkat etmezsen 2 misli alıyorsun ama lahana suyu mucize ben denedim çok güzel ödem namına hiç bişey kalmıyor

Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin neyapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.dd

Kilomda 90 ın bir hayli üzerinde..dd

Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..

hoş geldin arkadaşım bende çok olmadı üye olalı keşke daha önce bulup kaydolsaydım çok faydaları var en azından bibirimize destek oluyoruz herkesi tanımasamda çok sevdim

X