hüzüncüm gecmişimi gördüm sanki.yaşadıklarınızın hepsini 9 yıl yaşadım.umutsuzluga sakın düşmeyin.allah dilerse verir .dua dua dua hep dua ettim.şükürler olsun kabul oldu.inşALLAH SİZEDE TÜM İSTEYENLEREDE RABBİM EN KISA SÜREDE NASİP EDER
kız dövelim hepiciğini...ben 5 senelik evliyim...eşim istemiyo ısrarla...bende kilo vermeden istemiyorum...ama gel de millete anlat bunu....
klava:
klava:hepsini dövesim geliyo
valla haklısın tam sopalık böle insanlar.işte o yüzden ben kimseye sormam..milletin uğraşacak şeyi yok heralde..insanların zayıf noktasını buluyolar yaaa :mymeka:
Selam kızlar diyet konusunda toprladım kendimi o yüzden bir sıkıntım yok şu anda ama bu akşam saat 16.00 da eve sünnetçi gelecek ve oğluşumu,bebişimi sünnet edecek.Çok korkuyorum,kıyamıyorum yaaa dünden beri ağlıyorum.Pipisi tıkanmıştı birde emeklemeye başlamadan aradan çıksın dedik iyi oldu ama ne bileyim yaaa kıyamıyorum canı yanacak diye korkuyorum. Şimdilik öpüyorum herkesi.Oğluşum iyi olurda fırsat bulursam gelirim arada.Ne olur dua edin de sorunsuz bir şekilde olsun sünneti. Daha 7 aylık yaaa...senağlama
busecim geçmiş olsun canım.inşALLAH kolay gecer.hiç telaşe etme.benim oglumda o kadardı olduğunda.2 saat sora normal hareketlerini yapmaya başladı.üstelik bezli olmasıda daha iyi oluyor.hemen bezinide bağladılardı.plastik bardak ın tabanını kastiler.pipinin üstüne koydular,bez le pipi degmesin diye cok basit oldu ...biliyosun.en iyi si 1 yaşına kadar yaptırmakmış.yada 6 yaşından sora...bence cocuklarda bişeyin farkında olmuyoya hiç strese girmiyolar.cok güzel..
allah damatlığınıda göstersin:lepi: