Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BİLİNÇALTINIZI YÖNLENDİRMENİN PÜF NOKTALARI

Ne düşünürsen başına o gelir Kötü şans peşinizi bırakmıyor mu? Korktuğunuz her şeyin başınıza gelmesinden şikayet mi ediyorsunuz? Peki sizce bunun sorumlusu kim olabilir?
Aslında olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp, pozitif düşüncenin gücünü keşfederseniz hayat daha keyifli olabilir. Bunu başarmak sandığınızdan daha kolay. İşte bilinçaltınızı yönlendirerek mutlu yaşamanın yöntemleri...

Doç. Dr. Kemal Yeşilçimen, korkularımızla karşı karşıya gelmemizin nedeninin sadece kendi bilinçaltınız olduğunu söylüyor.

1- Bizi kötü alışkanlıklarımıza sıkı sıkıya bağlayan dış kaynaklı programların silinmesi için, derin yönetimi, içe dönük konuşma ile bizi bağımlılıktan kurtaracak yeni programlarla aldatmak gerekir. Çünkü beynimizdeki Alaeddin’in lambasında oturan dev, elleri bağlı emrimize hazır bir şekilde beklerken sıklıkla tekrarladığımız cümlelere inanır, onları emir olarak kabul eder.
2- Bilinçaltı, neyin gerçek olduğunu neyin olmadığını bilmez. Ona anlattığınız her şeyi emir olarak algılar ve buna göre hareket eder. Bir nevi aptal kutusudur.
3- Söylenen şeyin doğru veya yanlış, , mantıklı veya mantıksız olduğuna da bakmaz. Ona ne söylerseniz onu yapacaktır. Başka seçeneği yoktur.
4- Bilinçli veya bilinçsiz yaptığımız her seçim bilinçaltına gönderdiğimiz gizli bir emirdir.
5- Bu yöntemde, bilinçaltınıza verdiğiniz emirler ayrıntılı ve kesin olmalıdır. Belirsizlik, çözüm imaları ve beklentiler işe yaramaz. ‘ Sigarayı kesince kilo alıyorum’ tarzındaki söylem yanlış ve eski programdır. Doğrusu ; ‘Sigara içmiyorum, kilo da almıyorum.’ Hedef veya başarmak istediğimiz sonuç şimdiki zamanda ifade edilmelidir.
6- ‘Sigara ve alkol sevmem, gerektiği kadar yerim, bir lokma bile fazla yemem’ gibi program cümleleri binlerce kere tekrarlanarak beyne yerleştirilir. Söylediğiniz şeyin gerçek olması gerekmez. Arkanızdan yalancı diyebilirler, hiç önemli değil. Nasıl olmak istiyorsanız önce onu belirleyin, her yere yazın, herkese söyleyin, sürekli tekrarlayın. Hepsi bu, başardınız.
7- Beynimizi bu yöntemle sürekli olarak doldurur ve meşgul edersek, eski programların hayat alanı giderek daralacak ve sonunda yaşama şansı kalmayacaktır. Eski bilgilerin oluşturduğu programlar ve bunların yönetim kurulu üyeleri derin yönetimden kovulacaktır.
8- Bütün alışkanlıklar, daha önce beynimize yerleşen şartlanmanın oluşturduğu programlardır. Eski bir alışkanlığı değiştirmek için, eski program bulunur, silinir ve yerine bizim yararımıza olan en doğrusu yazılır. Sonuçta özgürlük ve bağımsızlığa kavuşur ve kötü alışkanlıklarımızdan kurtuluruz.

arkadaşlar bunu okudum.ve cok mantıklı geldiii.sizce.degişcekmi yanlış ve cok yeme alışganlıklarımız ve diger begenmedigimiz bilinç altlarıkaydirigubbakcemile2

canım zararın neresinden dönersen kar.benim tartıda eski.inan korkuyorum yeni tartı almaya.eminim cok cıkar.ama şöyle diyim ben benimkinde 12 yıldır tartılıyorum ve 12 yıl önce 63 -65 arasıydım.onu baz alırsam eski tartı yeni tartı boş yani vermem gereken şu an tam20 kg var.abooooooooo -tatlicadiarzu- walla 70 oliyim yeter fazla istemiyom.hihoyyyt

ya doğru soyluyon canım. ilkte biraz moralim bozuldu ama şimdi iyikide almışım diyom net kilomu bilicem şimdi ben eski tartıma pek güvenmiyordum zaten iyi oldu oğlumun ellerine sağlık iyikide kırmış kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu anam zaten vermem gereken otuk kilo var ha iki kilo eksik ha iki kilo fazla :1rolleyes: :teytey::enbuyukkk:

selam kizlar nasilsiniz? ben bugün 1 tost 3 zeytin 1 yumurta yedim. arada 1 elma yedim, birazdanda aksam yemegimi yicem oda, firin posetinde balik bakalim nasil olcak ilk defa denicemcokacimcoook

Asmi Ninanur ve yeni gelen tum arkadaslarım hosgeldınızzz..... :)

Seçill canım nerelerdesınn

kızlar bugunde devam resıme sabah 1 dılım uno geleneksel 1 domates bıraz yaglı az tuzlu ama ::) oglen 2 dılım rejım ekmegı ıle tost yaptım aksamda corba patlıcan 2 dılım yıne uno geleneksel bıraz kacırdım sanırsammmmm

kızlar geçen ben ankara canım bu arada sen önermiştin köfteyi bende yanına patates ekledim dört patatese bir kaşık yağ ile harmanladım biraz da tuz ve fırına verdim. inanın bana birdaha öyle bollllllllllllllllll yağda kızartma hayatta yapmıcam aynı normal kızartma gibi oldu ve bence çokta sağlıklı oldu eşimde çok beğendi aynı tavada bol yağda kızartmış gibi olmuş dedi sevindirik oldum gerçi benim kızartmalarla pek aram yok ama eşim seviyor bide valla ne yalan söyliim bir kere kızarttıktan sonra o yağı dökmek gerekiyorbiliyorsunuz kansorojen madde üretiyor ama kıyamıyordumda napıcağımı şaşırıyordum herseferinde çok güzel bir tarif oldu. hem çok kalorili olmuyor hem pratik hemde ekonomik kaydirigubbakcemile5sositososito ankaracım bu senin fikrin oldu teşekkürler canımmŞeniz

canım bı de onlara fırından cıkartmaya 5 dk kala baharat at cöri karabiber falan hem bunların yag yakıcı ozellıgı varmıs serpersin ustune

ben patlıcanı da oyle pişiriyorum çigden fırına verıyorum uzerıne bıraz yag domates ya da karnı yarık gıbı..
hem daha hafif oluyo..

iyi akşamalr kızlar günden gelince bi kç işim vardı hallettim ve kendime sandeviç yaptım maydonozlu domatesli zeytinli iki dilim k. ekmegine
akşamda bi kaç köfte yedim bi dilim ekmek ve ıspanak kavurmuştum bi kaç kaşıkta ondan aldım
aslında şiştim şu an sanırım köftelerden

ayyy keyfim çok yerinde kızlar kocişim 1.5 kilo verdiydi bunu söylemiştim.hala sıkılmadı rejimden ne dersem yapıyo gerçi hafta sonu biraz fazla abarttı ama kola ve çikolata bitti.
sabah küçük bir parça ekmek arası peynir(iki kibrit kutusu kadar) öğle 1 pkt etiform ve 1 elma akşam 8-10 kaşık kurufasulye 15-20 kaşık etli patates 10 yemek kaşığı kadar pilav 2 dilim kepekli ekmek bol salata yağsız tuzsuz şimdi çay içiyor.birazdan kaynanam meyve getirir bu günlük bu kadar.Mercimek yapamadım artık yarın yer.

bu arada kızlar beyaz şekeri kestik yerine esmer şeker kullanıyor ama oda erimiyor acaba yanlış mı yaptım doğru mu bilemedim:)

kızlar benim çizelgeme baksananıza yaf yok olmuşum 91 kilo vermişim kaydirigubbakcemile3:roflol:

ben bugün yediklerimi sayayım size bir simit biraz peynir kaşar peyniri sucuklu yumurta biraz bu yeşil çay dahada bişey yemedim canım hiçbişey istemiyor bakmayın hep burda olduğuma disüstü var diye yattığım yerden yazıyom çok hastayım yafff başım dönüp duruyor valla grip salgınına bende katıldım

canımm hadı gozun aydın bak hersey rayına oturuyo sabır sabır :))

canımben hiç esmer şeker kullanmadım gerçi normal şekerde kullanmıyom yakaydirigubbakcemile3 ama normal işlenmiş beyaaz şekerden daha iyi olduğunu biliyorum ama bak elinin altında bilgisayar araştır istersen bibak bakalım nette ne yazıyor bizimlede paylaşırsın daha sonra issterssen yerimsenibena.s

saol canım hemen bakıp paylaşıyorum:)

selam citolcum, cizelgene baktim da duygulandim canim yaa. masalllah sana. tebrik ederim citolum. insallah saglikla 2 basamakli rakamlara inersin.. ben 5-6 kilo verdikten sonra ayni kilo civari takildim biraz. bakalim nisan 15'e hedef koydum 85 olucam diye ama, kendimi tam olarak inandiramadim, hayirlisi...

canımm hadı gozun aydın bak hersey rayına oturuyo sabır sabır :))

ben günde iki öğün yemeği sevenlerdenim üç olsa hayatta yiyemem normaldede öyleydi ama abartıda yemezdim aradada ne bulursam aslında bana bakanlar nasıl bu kadar yemekle nasıl kilo alıyorsun diye şaşıranlar çok ama bendeki tembellik nerdeyse lavobaya bile arabayla gitcemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama bunu kırmaya çalışıyorum daha doğrusu çocuktan sonra kırıldı artık eskisi gibi yan gelip yatmıyom daha önceden çalışıyordum kilo azdı gerçi ben hep kilo problemi olan biriydim ama hiç bu kadar olmamıştı en fazla beş altı kilo işi bırakıp evde oturunca işte sonuç sağolsun kocişimdee besledi gecesi gündüzü demedi ne yediyse dışarıda banada getirdi son iki haftaya kadar böyle devam yanii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben dedim sakın getirme bir daha gece bana yemek artık getirmiyor sağolsun bundan sonra inşallah başarıcam hele sizler varken nasıl kilo vermem ben :teytey::teytey::sm_cool:

Esmer şeker, şeker kamışı ya da şeker pancarının ikinci şurubundan doğal olarak elde ediliyor. Rafine edilmediği için glisemik indeksi beyaz şekere oranlar daha düşük, ama buna sakın aldanmayın çünkü sıralamada beyaz şekerden hemen sonra geliyor.

Kalori bakımından esmer şeker ve beyaz şeker arasında çok az fark bulunuyor; onun da sebebi içindeki su oranı. 100 gram beyaz şekerde 396 kalori bulunurken, 100 gram esmer şekerde 373 kalori bulunuyor. Ancak dikkat edilmesi gereken birşey var: Esmer şeker kristalleri daha küçük olduğu için, daha fazla sıkıştırılabiliyor. Yani aynı hacimde esmer şeker, beyaz şekere oranla daha yüksek kalorili oluyor. Örneğin 1 tatlı kaşığı esmer şeker 48 kalori iken, 1 tatlı kaşığı beyaz şeker 45 kalori! Tadı da biraz daha karamelimsi. Aynı tatlılığı yakalamak için biraz daha fazla kullanmanız gerekebilir.

Yaptığım araştırmalar sonucu, esmer şekerin sağlığa az zararı olduğuna dair birşey görmedim. Sadece beyazıyla kıyasladıklarında, daha sağlıklı denilmiş. Hemen hemen tüm yazılarda, “Şeker, her şekilde şekerdir ve sağlığa en ufak bir yararı yoktur.” şeklinde yaklaşılmış. Bilginize…

bir blogda buldum bu yazıyı hiç bi mantığı yokmuş.boşa verdim onca parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…