Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya çitolüm aynı zeynep2630'un durumundayım umudumu heyecanımı herşeyimi yitırdim.Listeden de çıkmayı düşünüyorum yoksa benim verdiklerimi değil aldıklarımı yazacak duracak cimcimem.Allahım sen akıl,fikir,sabır ver yaaa...

okuyorum canım iyiki varsınız beni eniyi siz anlarsınız zaten,eşim şaşkın şaşkın bakıyor sadece 17kiloyu verdin sen 65leremi inemeyecen diyor,kaplumba hızıyla inerim evet,birbir stres yaşayarak bu 17kiloyu nasıl verdim birde bana sorun 5aydaa((citolum ya busemm bir sihirli degnek olsada zayıflatsa bizi çok hakediyoruz zayıf olmayı biz çok cektik cünküü..

sendemi bürütüs...bugün topigin kacamak günü ilan ediyorum.daha 5 koca gün var ...herşey degişir..arada kacamak ta lazım dimi amasengözlerimebaksanab

canım hepimiz inan senin şuan yaşadıgın duyguları yaşadık dönem dönem..ama lütfen başa dönme...bende biliyosun pko luyum...inan aralık 3 ten beri yeni regl oldumm.ama kararlıyım.. cünkü kısır döngüyü kırıcam..bence gitme artık oraya..belki gitsem banada kasdan gitti sudan gitti derdi amman banane ben tartıda gördüme bakarımşakkıdı

kız yat yerine gece gece abur cuburmu yenir.iyiki kapanmış... :mymeka:

benim hiç bebegim olmayacak ccünkü şu lanet kiloları asla veremeyecem.regli bile olamıyorum benn((

ixsir canım ya ne yapayım ben nereye gideyim öle caresizimki,regi olamıyorum onun sıkıntısı var,haftalardır diyet yapıyorum cabalıyoruz,sonuç koca bir sıfır,ne yapayım ben gülüm ne önerirsin canım ya sende polikistik over hastasısın ne cektigimi bilirsin..

ixsircim beni arkadaş olarak eklermisin birde msnnen varmı ?arada seninle konuşsak sende benimle aynı hastalıktan dertlisin.bana yardımcı olsan gülüm.özelime msn adresini yazarsan cok sevinirm.

benim hiç bebegim olmayacak ccünkü şu lanet kiloları asla veremeyecem.regli bile olamıyorum benn((

kız sacmalama ya ne kilolular ın oluyo..allah dilerse ..bak benim 9 yıldan sora olsu..allah herşeyin hayırlısını versin...gece gece pisikopata baglatcaksınız beniklava:

durunnnnn geçen ben bişi okudum hatta notda aldımmm

şey regl olmak için bi formüll sohanlıı yanlış hatırlamıyosam regline 15 gün kala 10 gün içeceksin sonraki iki reglindede 10 gün kala
sagan suyu yaa yazcam ben deneyin bakalım

hem ben ogluma hamile kaldıgımda 81 kiloydumm
98lerle doguma gittim çok ta güzel dogum yaptım kolaycan pek sancılıydı amaa
ama emzirirken ben çok kilo alıyorumm

hemen neden anne olamıcam diyosunnn lütfen yaaaaaaaaaaaaaa

canım ben sogan suyunu yapıyorum akıntım oldu vucüdümü temizledi ama reglimi etkilemedi regli oldum buay ama akıntı şeklindeydi,varla yok arası yanii(

her gün mü içtin yoksa belli bir zamandamı çünnkü benim dedigim ilk ay 15 gnü kala sonraki 2 ay 10 gün kala .. o şekillmi uyguladın

adresimi yazdım özele amainşlh yanlış yere yazmamışımdır.aldıkdan sora siliniyomu bilmiyorum ama silersen sevinirimzeynepcim

bana moral vermeye calışan tüm arkadaşlarıma çitoluma ixsirime herkese cok teşekkür ederim canlarım benim iyiki varsınız varyaa,allahım bugünü atlatacak bana sabır ve akıl versin cünkü cıldıracagım kafam zonkluyor,en iyisi ben gidip biraz yürüyüm yenilen pehlivan güreşe doymaz misalii kafam dagılana kadar yürüyümm..hepinizi öpüyorum yarın görüşrüz çitolum ixsirimmmmmm busecimm mucukkkkkkkkkkkkkkkkk

ixsircim tamam bakar ekler silerim saol canım benim..yokd edigin gibi uygulamadım canım,15gün kadar uyguladım regli olunca bıraktım,yarından itibaren gene yapcam içecem.iyi geldi bana.

selam kızlar valla mesajları oku oku bitmedi bune muhabbet böyle hihoyyyt ben henüz başlamadım diete iyileşmeyi bekliyorum yarın başlıcam sanırım :)

canımcım bahsettim ya kısır döngüdeyiz.kilo aldıkca adet düzensizligi.adet düzensizligi oldukça kilo almaya egilim..özetle bu.benim doktorum kilo vericeksin,
tabiki herkeze göre zor olucak ama imkansız degil diyodu..ya işte karamsarlıga düşmeden ben bunla yaşamayı ögrendim...hep frene bastım..ipin ucunu kacırdım biara ama yine frendeyim..napalım.allah başka dert vermesin:Saruboceq:
senin bebiş 1 tane var biliyodum...yanlışmıyım...başkasımıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…