kızlar bende bugün sapıttım yine yaaa... Ne oluyo bana böyle anlamadım ki benneyaptımki Bugün sırf sinirden yedim ama yediğime değil de iradesizliğime yanıyorum.O kadar moralim bozukki anlatamam koptum iyice. senağlamaYapamayacağım galiba bilmiyorum. Sabahtan beri girip okuyor geri çıkıyorum yazacak yüzümde yoktu zaten.
canım hepimiz inan senin şuan yaşadıgın duyguları yaşadık dönem dönem..ama lütfen başa dönme...bende biliyosun pko luyum...inan aralık 3 ten beri yeni regl oldumm.ama kararlıyım.. cünkü kısır döngüyü kırıcam..bence gitme artık oraya..belki gitsem banada kasdan gitti sudan gitti derdi amman banane ben tartıda gördüme bakarımşakkıdıkızlar dayanamıyorum artık agır geliyor bu bana hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım,ben başka biriydim,genctim güzeldi,m şıkır şıkır giyinirdim,şimdi xxl lar arasında kayboldum bunaldımm.şuan ne cesaretim ne azmim kaldı,ben bu kiloalrını nasıl verecegim,ne yapacgım yapıştı kaldılar üstümee,acba mideme kelepcemi taktırsam ölümü göze alıp hergün ölmekten iyidir((
allahım yaa kendi derdimemi yanayım sizleremii
bende bir hafta azimle iyi devam ediyom sonraki hafta sapıtıyomm hele varya az önce kaddeş,m,bakkala gönderdim ne bulursan al çikolata felan ama malesf kapanmışşşbakkall şimdi zil çaıyo midem ama aç yatcam
benim hiç bebegim olmayacak ccünkü şu lanet kiloları asla veremeyecem.regli bile olamıyorum benn((
ixsir canım ya ne yapayım ben nereye gideyim öle caresizimki,regi olamıyorum onun sıkıntısı var,haftalardır diyet yapıyorum cabalıyoruz,sonuç koca bir sıfır,ne yapayım ben gülüm ne önerirsin canım ya sende polikistik over hastasısın ne cektigimi bilirsin..
ixsir canım ya ne yapayım ben nereye gideyim öle caresizimki,regi olamıyorum onun sıkıntısı var,haftalardır diyet yapıyorum cabalıyoruz,sonuç koca bir sıfır,ne yapayım ben gülüm ne önerirsin canım ya sende polikistik over hastasısın ne cektigimi bilirsin..
selam kızlar valla mesajları oku oku bitmedi bune muhabbet böyle hihoyyyt ben henüz başlamadım diete iyileşmeyi bekliyorum yarın başlıcam sanırım :)[/QUOTE
iyileşme derken anlıyamadım canım...ben hastaykende bırakmıyorumm.hareketlerimi yapamadım ama yediklerim yinede sınırlıydı...onu bunu bekleme an bu andırr