Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

secilim aşkın burda kafayı yedidtiriyo bana-tatlicadiarzu-
şimdi wcden geldik.
yok çişi geliyo
yok susuyo
beni pc den kaldırmak için ne gelirse elinden yapıyo.
şuan top oynuyo
evi bi görsen dandini ,,,oyuncak ,,,kağıt,,,,,balon ,,,top.....ne ararsan var...küçük bi karı olsam kaybolucam içinde allahtan iriceyimkafamçokkarıştı:bbo:

aşkıma laf yokkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

canların hepinize iyi akşamlar uzun zamandır yazamıyorum buraya ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bu hafta ikinci olmuşum tebrik eden etmeyen herkeze çoooook teşekkür ederim. O kadar mutluyumki 100 ün altına inmeme 2 kilom kaldı artık bu üç rakamdan kurtulmak istiyorum darısı hepimizin başına inşallh diğer haftaya iki rakamlı kilolarla girerim (gireriz) şimdilik hepinizi öpüyorum şekerler iyi gecelera.s.

kızlar merhaba yeni eve geldikk hemen kilomu bildiriyorum kızlar,malesef buhafta kilo verememişim,86kiloyum.diyetisyenime gittim ve allak bullak oldum,tüm diyeti harfiyen uymama ragmen verdigim 2kgda yagdan degil su ve kastan vermişim,ben biliyordum böle olacıgını bende diyordum nasıl 2kg verdim,ben ayda 1kg zor veriyorumm off offf öle moralim bozukki,ben bu kilolarla yaşamaya mahkummuyum yaa,diyetisyenim hergün 1.5saat yürüsen dedi daha ne yapayım yaa aclık sınırında yaşıyorum hergünde 1saat düzenli yürüyorum,yakında diyecekki hergün 1saatte amuda kalksan:)))offf da offfffff .

cimcime citollllll canlarım moralim cok bozuk yaa 2kgı kas ve sudan vermişim yaa,ben kilo veremiyorum ya halbuki öle dikkat ediyorumkii off yaa offff :KK43:(((batsın bu dünyaaaa bıktım bıktımm.

zeynep sıkma cnm cnnı ya zor biliyorum ama
ne dertler var allahım esirgesin
bizimde derdimiz bu olsun valla
şöle topigigeziyodumm of off allahım esirgesin

senin tam bi tahlil yaptırdınmı cnm trodler felan bilirsinya bi sorun olmasın
çünkü ben bile spor yapmadıgım halde az yememden kısmam la veriyorum kilo
herşeye bakktırmıştım ben temizdi

ya kızım bi durr. sitres yapmaa vardır bişey yanlış yapılan biilemiyorumki ne diyim napıyım faydam olsun
üzüldüm bak
he varya bende iki gündür iyi spor yapıyom ama çok ta yiyorum yaa

kızlar merhaba yeni eve geldikk hemen kilomu bildiriyorum kızlar,malesef buhafta kilo verememişim,86kiloyum.diyetisyenime gittim ve allak bullak oldum,tüm diyeti harfiyen uymama ragmen verdigim 2kgda yagdan degil su ve kastan vermişim,ben biliyordum böle olacıgını bende diyordum nasıl 2kg verdim,ben ayda 1kg zor veriyorumm off offf öle moralim bozukki,ben bu kilolarla yaşamaya mahkummuyum yaa,diyetisyenim hergün 1.5saat yürüsen dedi daha ne yapayım yaa aclık sınırında yaşıyorum hergünde 1saat düzenli yürüyorum,yakında diyecekki hergün 1saatte amuda kalksan:)))offf da offfffff .

ya canım sıkma kendini tabiki vericcez bu kiloları yaw yasakkelime koyverme kendn, heppberaber başarıcaz üstesinden gelcez inşallah canım benim:teselli:

kendimi atasım var bir yerden valla evimde 2.kart atlasam ölmemki bacagımı kırarım evde oturmaktan 50kilo daha alırım:)))off offff allah belamı versin benimmm yaa çok mutsuzum.

cimcime citollllll canlarım moralim cok bozuk yaa 2kgı kas ve sudan vermişim yaa,ben kilo veremiyorum ya halbuki öle dikkat ediyorumkii off yaa offff :KK43:(((batsın bu dünyaaaa bıktım bıktımm.

ohooo o 17 kiloyu ben mi verdim yahuu. sen verdin duraksama dönemi olabilir belki ama mutlaka yeniliceksin kendini sıkma canını bak ben senden daha kiloluyum yaw:1no2: ve daha 1.5 kilo verebildim senin kendini koyvermemen lazım :teselli: sen bizim idolumuzsun beyaw:1shok: söyle nerdeymiş o doktor gidip dövimm şunu :eek:klava: tebrik etceğine aaa:eek:klava: :enbuyukkk:

kendimi atasım var bir yerden valla evimde 2.kart atlasam ölmemki bacagımı kırarım evde oturmaktan 50kilo daha alırım:)))off offff allah belamı versin benimmm yaa çok mutsuzum.

kızım gece gece çıldırtmasana benii gelcem seni ben kırcam bi tarafını yaa
aaa tam yatıcaktım uyku felan koymadın benn
sen anlat baklım ne ler yiyosun gün içinde saatleri ile birlikte yaz
birde regl dönemin ne zaman??

canların hepinize iyi akşamlar uzun zamandır yazamıyorum buraya ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bu hafta ikinci olmuşum tebrik eden etmeyen herkeze çoooook teşekkür ederim. O kadar mutluyumki 100 ün altına inmeme 2 kilom kaldı artık bu üç rakamdan kurtulmak istiyorum darısı hepimizin başına inşallh diğer haftaya iki rakamlı kilolarla girerim (gireriz) şimdilik hepinizi öpüyorum şekerler iyi gecelera.s.

elifcim tebrik ederim buarada kendi canımla ugraşmaktan görememişim canım özürr:))darısı bana inşalahhh

öyle doktorların herdediği dooğru değildir. duymamazlıktan gel boşver onu senin verdiğin kilolara bakmıyormu bu diyetisyen :kızgın: bunlar varya sırf para koparmak için tartının ayarlarıyla bile oynarlarkaydirigubbakcemile3 takma sen onun dediğine

bugün diyetisyenden cıktıktan sonra başlarım böle işe dedim,eşimde şok oldu,ben elimden geleni yaptıgım için söyleyecek lafıda yoktu bişey diyemedi bana tabii,daha ne yapcamkii,15gün boyunca verdigi listeye harfiyen uydum hatta eksik bile yedim,diyetisyenden cıktıktan sonraa,ızgara tavuk yedim,yanında salata ve sodaa,saat 4te yedim ondan beride bişey yiiyip içmedim sabahta 1yumurta,2dilim kepek ekmek,5zeytin 1domates 1salatalık yedim hepsi bukadar.

cok az kaldı elifcim inşallah hepimiz istedigimiz kilolara inicezz...durmak yok yola devammm.bu haftada inşlh dereceye girenlerden olursun
canımcım ben senden cok umutluydum....halada öle...umutsuzluga kapılma..burdan buse ve secil arkadaşlarmzda gidiyodu diyetisyene.sanırım buse buraktı...tabiki bilgilenmek iyi bişeyde...birazda kendimizde iş bitiyo...baktın sonuç alamıyosun kendin devam et bence .
valla ben şunu ögrendim dozunda ve zararsız şeyler yiyince almıyosun ,,üstüne bide hareket yaparsan veriyosun :nazar:

kızlar bende bugün sapıttım yine yaaa... Ne oluyo bana böyle anlamadım ki benneyaptımki Bugün sırf sinirden yedim ama yediğime değil de iradesizliğime yanıyorum.O kadar moralim bozukki anlatamam koptum iyice. senağlamaYapamayacağım galiba bilmiyorum. Sabahtan beri girip okuyor geri çıkıyorum yazacak yüzümde yoktu zaten.

gözlerim agrıyo ben yatıyorum sabah seni iyi görücem zeyneppp
tmm mıı :mymeka :Şeniz

kızlar dayanamıyorum artık agır geliyor bu bana hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım,ben başka biriydim,genctim güzeldi,m şıkır şıkır giyinirdim,şimdi xxl lar arasında kayboldum bunaldımm.şuan ne cesaretim ne azmim kaldı,ben bu kiloalrını nasıl verecegim,ne yapacgım yapıştı kaldılar üstümee,acba mideme kelepcemi taktırsam ölümü göze alıp hergün ölmekten iyidir:KK43:((

kızlar bende bugün sapıttım yine yaaa... Ne oluyo bana böyle anlamadım ki benneyaptımki Bugün sırf sinirden yedim ama yediğime değil de iradesizliğime yanıyorum.O kadar moralim bozukki anlatamam koptum iyice. senağlamaYapamayacağım galiba bilmiyorum. Sabahtan beri girip okuyor geri çıkıyorum yazacak yüzümde yoktu zaten.

allahım yaa kendi derdimemi yanayım sizleremii
bende bir hafta azimle iyi devam ediyom sonraki hafta sapıtıyomm hele varya az önce kaddeş,m,bakkala gönderdim ne bulursan al çikolata felan ama malesf kapanmışşşbakkall şimdi zil çaıyo midem ama aç yatcam

kelepce taktırınca vucüdda hiç yemek gitmiyormuş
ac kalıyormuşsun veriyormuşsun evet evet kelepce taktırmak en iyi cözüm:KK43:((

kızlar dayanamıyorum artık agır geliyor bu bana hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım,ben başka biriydim,genctim güzeldi,m şıkır şıkır giyinirdim,şimdi xxl lar arasında kayboldum bunaldımm.şuan ne cesaretim ne azmim kaldı,ben bu kiloalrını nasıl verecegim,ne yapacgım yapıştı kaldılar üstümee,acba mideme kelepcemi taktırsam ölümü göze alıp hergün ölmekten iyidir:KK43:((

KK ile tanışıp diyete başlamadan önce eşimle sohbet ediyoruz tabi ben kilo yüzünden depresyondayım ( ama bi yandanda yiyorum içiyorum ohh)
dedimki ben gidiyorum mideme kelepçe taktırcamm
ayy kızım bir aglama başladı annem ben seni böyle seviyorumm kilo verme sakın valla bende onla agladımmm

sen bi dahiliye uzmana git kan tahlili felan var durumu anlat balksınlarrr
yazdıklarımı okumuyonmu neeeeeeee benneyaptımki

X