- 4 Eylül 2007
- 1.409
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımcım bahsettim ya kısır döngüdeyiz.kilo aldıkca adet düzensizligi.adet düzensizligi oldukça kilo almaya egilim..özetle bu.benim doktorum kilo vericeksin,
tabiki herkeze göre zor olucak ama imkansız degil diyodu..ya işte karamsarlıga düşmeden ben bunla yaşamayı ögrendim...hep frene bastım..ipin ucunu kacırdım biara ama yine frendeyim..napalım.allah başka dert vermesin:Saruboceq:
senin bebiş 1 tane var biliyodum...yanlışmıyım...başkasımıydı
zeynepcim yazini okudum üzüldüm senin adina ama nolur pes etme dahada hirslan ve beyninde bitirmeye calis olayi... üzülme lütfen diyet yaparken en önemli sey morel . allah yardimcimiz olsun
bakın size bir hikaye
bambu ağacı yetiştiricileri bambu tohumlarını toprağa ekerler vee ilk sene onları güzelce sıkılmadan hergün sularlar. bambu filizlerinde hiçbirşekilde oynama yoktur. ikinci senede sularlar hiç sıkılmadan sularlar. ikici senedede bir kıpırtı olmaz böyle beş sene sularlar ve beşinci senenin sonunda altı haftada bambular tam 35 mtre uzarlar. peki bambular altı haftadamı bukadar uzadı yoksa beş senedemi. tabiki beş senenin birikimi....
bizimde inşallah böyle olucak çünkü çaba sarfediyoruz. şimdi olmasa bile azmedip devam edersek mutlaka sonuca ulaşıcaz. yeterki kendimize ve birbirimize inanalım. bırakmayalım hem kendimizi hemde birbirimizi....Şeniz
kelepce taktırınca vucüdda hiç yemek gitmiyormuş
ac kalıyormuşsun veriyormuşsun evet evet kelepce taktırmak en iyi cözüm((
canımmm benım teyzemın kızı kelepce taktırdı ender sarac eslıgınde.. :)) ılk 6 ay cok guzel zayıfladı sonra yavas yavas almaya basladı.. sımdı gıdıp gıdıp kelepcesını sıktırıyor.. bu arda alısıncaya kadarda cok zorlandı..
canım adaşım cok saoll varoll destegin için herşey için dogrun diyorsun varya yılmamak lazım biliyorum şimdi kendimi bıraksam 5ayda verdşigim bu kiloyu 1ayda geri alcam
oyüzden kendimi bırakmamalıyım kontrollü olmam lazım benim cünkü benim bir rahatsızlıgım var,polikistik over sendromu neysee diyetisyenin dediklerini yapayım buhafta bakalım buhafta neler olcak,sporumu 1.5 saate cıkaracagım.diyete spora devam durmak yok devam herşeyedelikafaduldena.s.
benim hiç bebegim olmayacak ccünkü şu lanet kiloları asla veremeyecem.regli bile olamıyorum benn((
kızlar dayanamıyorum artık agır geliyor bu bana hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım,ben başka biriydim,genctim güzeldi,m şıkır şıkır giyinirdim,şimdi xxl lar arasında kayboldum bunaldımm.şuan ne cesaretim ne azmim kaldı,ben bu kiloalrını nasıl verecegim,ne yapacgım yapıştı kaldılar üstümee,acba mideme kelepcemi taktırsam ölümü göze alıp hergün ölmekten iyidir((