Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynepcim yazini okudum üzüldüm senin adina ama nolur pes etme dahada hirslan ve beyninde bitirmeye calis olayi... üzülme lütfen diyet yaparken en önemli sey morel . allah yardimcimiz olsun

kızlar yapmayın yaa şoklarda okuyorum bunları noluyor bize nazar değdi herhalde. halimize binlerce şükür arkadaşlar belki klasik olucak ama dışarıda ne insanlar var yataktan kiloları yüzünden ve birdaha asla incelemicek insanlar var hastalıkları yüzünden. bukadar şikayet edenler ise seksenli yüzlü kilolarda olanlar yapmayın canlarım değermi hiç o güzel canınızı sıkmaya. Allah başka sıkıntı vermesin yahuu sabretmeden emek vermeden neye ulaşmış ki insanoğlu bolbol duada etmek lazım. zeynepcim adaşım seninde bebişlerin olucak hatta canında bezip ayyy yeter çocuklarım diye çığlıklar atıcaksın kaydirigubbakcemile3 ogün geldiğinde bugünlere üzülmeden hayatını sürdürmelisin canım. Allah herşeyin zamanını ve yerini bilendir. yanlızca biraz daha sabır tatlım yaa üzme kendini sakın. senin bir umudun var ya hiç çocuğu olamayanlar ve hiçbirzaman çirkin kilolarından kurtulamayacak olanlar napsın halimize şükredelim canım benim. istediklerinin hepsi birgün mutlaka gelicektir. Allah emek verenleri ve emekleri zai etmez yani ziyan etmez mutlaka karşılığını verir canım benim üzme tatlı canını.

canımcım bahsettim ya kısır döngüdeyiz.kilo aldıkca adet düzensizligi.adet düzensizligi oldukça kilo almaya egilim..özetle bu.benim doktorum kilo vericeksin,
tabiki herkeze göre zor olucak ama imkansız degil diyodu..ya işte karamsarlıga düşmeden ben bunla yaşamayı ögrendim...hep frene bastım..ipin ucunu kacırdım biara ama yine frendeyim..napalım.allah başka dert vermesin:Saruboceq:
senin bebiş 1 tane var biliyodum...yanlışmıyım...başkasımıydı

bebişim yok canım malesef:KK43:(karıştırdın sanırım gülüm.biraz topladım kafamıı.inşalah yarın daha güzel olcak.

bakın size bir hikaye

bambu ağacı yetiştiricileri bambu tohumlarını toprağa ekerler vee ilk sene onları güzelce sıkılmadan hergün sularlar. bambu filizlerinde hiçbirşekilde oynama yoktur. ikinci senede sularlar hiç sıkılmadan sularlar. ikici senedede bir kıpırtı olmaz böyle beş sene sularlar ve beşinci senenin sonunda altı haftada bambular tam 35 mtre uzarlar. peki bambular altı haftadamı bukadar uzadı yoksa beş senedemi. tabiki beş senenin birikimi....

bizimde inşallah böyle olucak çünkü çaba sarfediyoruz. şimdi olmasa bile azmedip devam edersek mutlaka sonuca ulaşıcaz. yeterki kendimize ve birbirimize inanalım. bırakmayalım hem kendimizi hemde birbirimizi....Şeniz

bakın size bir hikaye

bambu ağacı yetiştiricileri bambu tohumlarını toprağa ekerler vee ilk sene onları güzelce sıkılmadan hergün sularlar. bambu filizlerinde hiçbirşekilde oynama yoktur. ikinci senede sularlar hiç sıkılmadan sularlar. ikici senedede bir kıpırtı olmaz böyle beş sene sularlar ve beşinci senenin sonunda altı haftada bambular tam 35 mtre uzarlar. peki bambular altı haftadamı bukadar uzadı yoksa beş senedemi. tabiki beş senenin birikimi....

bizimde inşallah böyle olucak çünkü çaba sarfediyoruz. şimdi olmasa bile azmedip devam edersek mutlaka sonuca ulaşıcaz. yeterki kendimize ve birbirimize inanalım. bırakmayalım hem kendimizi hemde birbirimizi....Şeniz

canım adaşım cok saoll varoll destegin için herşey için dogrun diyorsun varya yılmamak lazım biliyorum şimdi kendimi bıraksam 5ayda verdşigim bu kiloyu 1ayda geri alcam
oyüzden kendimi bırakmamalıyım kontrollü olmam lazım benim cünkü benim bir rahatsızlıgım var,polikistik over sendromu neysee diyetisyenin dediklerini yapayım buhafta bakalım buhafta neler olcak,sporumu 1.5 saate cıkaracagım.diyete spora devam durmak yok devam herşeyedelikafaduldena.s.

kelepce taktırınca vucüdda hiç yemek gitmiyormuş
ac kalıyormuşsun veriyormuşsun evet evet kelepce taktırmak en iyi cözüm:KK43:((

canımmm benım teyzemın kızı kelepce taktırdı ender sarac eslıgınde.. :)) ılk 6 ay cok guzel zayıfladı sonra yavas yavas almaya basladı.. sımdı gıdıp gıdıp kelepcesını sıktırıyor.. bu arda alısıncaya kadarda cok zorlandı..

canımmm benım teyzemın kızı kelepce taktırdı ender sarac eslıgınde.. :)) ılk 6 ay cok guzel zayıfladı sonra yavas yavas almaya basladı.. sımdı gıdıp gıdıp kelepcesını sıktırıyor.. bu arda alısıncaya kadarda cok zorlandı..

kelepçe çözüm değil bence. çünkü insan kendi kendine başardığı zaman dahada özgüveni artıyor herişte. eğer kelepçeyle olsa sadece kendin değil insanlar bile kendi kendine değil kelepçeyle zayıfladı dicekler kendimizde dahil tabiki. tabi bu manevi yönü bence ama sağlık açısındanda bunu bence yaptırmak doğru değil zaten dediğin gibi zahmetlide bir iş değilmi canım senin için demiyorum blacksiya cım isteyenlere diyorum a.s:1hug:

canım adaşım cok saoll varoll destegin için herşey için dogrun diyorsun varya yılmamak lazım biliyorum şimdi kendimi bıraksam 5ayda verdşigim bu kiloyu 1ayda geri alcam
oyüzden kendimi bırakmamalıyım kontrollü olmam lazım benim cünkü benim bir rahatsızlıgım var,polikistik over sendromu neysee diyetisyenin dediklerini yapayım buhafta bakalım buhafta neler olcak,sporumu 1.5 saate cıkaracagım.diyete spora devam durmak yok devam herşeyedelikafaduldena.s.

aferim bize süprizzzzz durmak yok delikafadulden sonuçta doktorun dediği değil tartının dediği doğrudur bizim arkadaşımız şimdilik tartı nerdeyse onunla yatıcamkaydirigubbakcemile3

canlarım ben kaçıyom zaten nanemollayım bugün oğlumda hasta beraber haşta oduk teyşeleri göreniz tambir sümüklüböcek oldu yavrum benim.:ecrin_bebek::emir_bebek:neyse canlarım durmak yok bu yola başkoyduk sonu gelcek inşallah bunu hepberaber başarıcaz. bence kaçamak yapanlarda kendilerine çok yüklenmemeli çünkü eskiye tamamiyle dönülmüyorsa kendimize koyduğumuz çizgiden birazcık kaymış olsak bile tamamen yoldan çıkmadığımız sürece doru yolda ilerleriz mutlaka canlarım .çünkü o anda yaptığımız stres bize yapmış olduğumuz kaçamaktan daha çok zarar veriyor inanın buna.:1no2:neyse ben kaçtım öpüldünüz lolipoplar kaydirigubbakcemile3

arkadaslar bakıyorum sukoyuverdınız hiç de yakışmadı...

ve kg cızelgelerınıze bakıyorum gercekten tebrık edılecek kg ler vermıssınız ayrıca gec verılen kgler gerı alınmaz.. neden sımdı boyle yapıyorsunuz.. hepimizin amacı var kımı guzellık kımı saglık kımı de cocuk benımkısı ıse hepsi.. :)

hem sızde bılıyorsunuz vucut sureklı aynı hızda kg vermıyo bellı aralıkla metebolızmanız kendını savunmaya gecıp direnc kazanıyor o dırencı kırmak ıcın aynı tarzda yemenız sart bozdugunuzda daha da alır ya da verme surenızı kısaltırsınız..

hepimizin derdı stresi var kocası dıdısı var ınadına saglam durun kızlar

ben ne yapayım evlendıgımde 1.80 boya 68 voleybolcuydum sımdı 87 kusur.. :)))))))))) hep beraber yapcaz...

kızlarrrrr günaydın uyuyosunuz dimi ben açtım topiği bugün oleyyyyyy:):):)

sabah tartıldım gözlerime inanmadım ama söylemicem bakalım cumaya ne olucak:):)

benim hiç bebegim olmayacak ccünkü şu lanet kiloları asla veremeyecem.regli bile olamıyorum benn:KK43:((

valla ben bunları okuyunca şok oldum ve çok üzüldüm 17 kilo vermişsin bi 17 daha yaza rahat vericeksin tatlım havalar ısınıyo fazla su fazla ter şimdiki gibi olmayacak daha kolay olucak regly olamama sebebin için doktora gitmişsindir ama ben bekarım geçen sene teyzem hacca gittiğindeonlarda kalmıştım psikolojik olarak kendimi etkiledim tam 2,5 ay regl olmadım bunlar birazda psikolojik kilo için çocuk olmayacak diye bişey yok o zaman zayıflarda zayıf oldukları içinmi çocukları olmuyor bence kendinle barışmalısın önce başardığını bile kabul etmiyosun bak eşin bile senin vericeğine inanıyor ve bugün daha farklı düşünüceksin bazen insan karamsarlığa düşer olmuyo yapamıyorum die ama toparlanınca daha bi heveslenir ben senden onu bekliyorum sen 80 lerde ben ne edem belki 8 senedir 100 ün altına düşmedim zayıf halimi hiç bilmiyorum az kaldı tatlım sabrediceksinnnn öpüyorum seni:):)

buseciğim olur bazen sıkılmalar ben anlatmıştım daha önce 3-4 aykendimi salmıştım oda bana yaklaşık 4 kilo olarak geri döndü mirmirmirmir şimdi ocaktan beri kendimi hazır hissettim ve başardım olur bazen almamız kendimize hakim olamamamız en azından burdasın ve kendini kio bildiriceğin için frenliyosun 1 hafta listede olasan ne olur acaba sakın kızlar pes etmek yok:):):)

kızlar dayanamıyorum artık agır geliyor bu bana hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım,ben başka biriydim,genctim güzeldi,m şıkır şıkır giyinirdim,şimdi xxl lar arasında kayboldum bunaldımm.şuan ne cesaretim ne azmim kaldı,ben bu kiloalrını nasıl verecegim,ne yapacgım yapıştı kaldılar üstümee,acba mideme kelepcemi taktırsam ölümü göze alıp hergün ölmekten iyidir:KK43:((

bu kelepçe olayını bende araştrdım htta randevu bile aldım ama ailem karşı çıktı ölüm riski olduğu için yada mide kabul etmiyomuş çıkarılması gerekebiliyomuş falan filan

ama en önemlisi ne biliyomusun kelepçe takılsada sen bol bol spor yapıcaksın fazla yediğinde kusman oluyomuş ama emin ol sen daha sağlıklı besleniyosun ve iradene hakimsin tatlım bence dün doktordan sonra sen üzülmüşsün onun için olumsuzsun sen kas ve su verdiysen kusura bakmada o listeyi sana uygulatanda kabahat yokmu eksik yeme tam ye listedekileri ah ah bende 86 ları bi görebilsem:KK43::KK43:

günaydın kızlar bugunde çok iş var beni bekliyo off anam off
şu bacakalrımın agrısıda geçmedi
ne kadar hamladıysam kaldıramadı vucutt
sabah 1 dilim k.e ile biraz tavuk izgara yedim
az öncede çocukların cipsinden 3-4 tane yedim bir ısırıkta çikolataa yok ya hemen kızmayın
iyi başladım güne fazla yemedimm Şeniz

günaydınnnn topiğimin lolipopları nasılsınız bugün bakiiimmmmmmdelikafadulden

aslında bugün 8 buçukta kalktım ama işgüç işte pek tadımda yok grip meselesi yoksa onun haricinde harikayım eminim sizlerde harikasınızdır.dimiiiiiisengözlerimebaksanab

X