ohhhhhh beeeee bende varim bende varimmm kaydirigubbakcemile5en sonunda listeye girebildim yaw tskler cimcimecimŞeniz yeni gelen arkadaslara h.gelmisler basiralar dilerim:1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kilomu yarın sölesem olmazmı cimcime yarın diyetisyene gitcemde eşim tartıyı cıkarmıyor yaa:)))ben 13 mart 20mart yarışmasında vardım galiba dimi..cumadan cumayamı tartılıyorum bu forumdaa,ben varmıydım,kilomu yarın sölesem olmazmı yaaa canımm..
heeyy tebrikler huzun. 113 lu bi seydi kilon digmi. super masallah. 109'a cok yaklastin. donemec ) a.s.
arkadaslar amacım gergınlık degıldı ozurdılerım kusme hıc degıldı 2 gubdur yazıorum kendı kendıme cevap gelmeyınce dedım tutmadı herhalde durumum cunku 80-89 kg arası olanlar buldum dedım herhalde ondan.. bırde son mesajdan alıntı yapma butonuna basamıyorum.. o yuzden havaya konusuyorum gb oldu dedım..
kusurabakmayın tekrar anlayısınıza tesekkurler amelıyat oldum belfıtıgından 3 aydır evden cıkmadım yasaktı yenı yenı yurumeye basladım eee halıyle kg aldım cok bı de kocam benden 4 yas kucuk sormayın annesı gıbı kaldım yanında herseye bozuluverıyorum piskolojımden dolayı.. :)
cimcimem saol canim ellerine saglik , yazdiklarinda haklisin katiliyorum sana arkadaslar biraz daha duyarli olalim lütfen kizcagiz okadar ugrasiyo bizim icin ...
arkadaslar amacım gergınlık degıldı ozurdılerım kusme hıc degıldı 2 gubdur yazıorum kendı kendıme cevap gelmeyınce dedım tutmadı herhalde durumum cunku 80-89 kg arası olanlar buldum dedım herhalde ondan.. bırde son mesajdan alıntı yapma butonuna basamıyorum.. o yuzden havaya konusuyorum gb oldu dedım..
kusurabakmayın tekrar anlayısınıza tesekkurler amelıyat oldum belfıtıgından 3 aydır evden cıkmadım yasaktı yenı yenı yurumeye basladım eee halıyle kg aldım cok bı de kocam benden 4 yas kucuk sormayın annesı gıbı kaldım yanında herseye bozuluverıyorum piskolojımden dolayı.. :)
kızlar 1. buçuk kilo normalde farkedilmez aslında bizim gibilerde tombiklerde amaaaa eşim farketti sengözlerimebaksanab bugün sen incelmissin bile dedi bana ayyy sevindirirk oldum zaten kendim için değil ailem için zayıflamaya karar verdim kaydirigubbakcemile2 bu arada bugün benim evlilik yıldönümüm kızlarrr beş seneyi devirdik gayet güzel bi şekilde sositososito bir dahaki evlilik yıldönümünde incecik olcam şimdiden onu hayal ediyorumm:lepi::lepi:
ooooooooo cümneten burdayız ya ne güzel.Az önce kızımın doğum gününü kutladık ve ben yaş pasta yemedim sositososito düşünebiliyomusunuz yaaa ben ve yaş pasta ayrılmaz ikili yani ama yemedim ve onun yerine 1 muz 5 tane ceviz yiyerek ara öğünümü yaptım.:lepi: Birazdan da L-cartini mi içip sporumu yapacağım.Şu ebru şallının pilatesini bir indireyim az kaldı 5 parçada iniyor, ondan sonra yürüyüp peşinede pilatesimi yapıcam.
Cimcimem Elif80'in kilosunu söylüyorum 102 kg. öpüldünüzzzzz
ablam sağol ya beceriksiz olunca başlangıç kilom98 şimdi 92 hedefim allah nasip ederse 70 boyum 1.70yardımın için şimdiden sağol
Benı aynı yazın kızlar gece uyuyamadım sabah 9da uyanmam lazımdı 2 de kalktım. Kendımden nefret edıyorum
hoşgeldin arkadaşım iyiki geldinyerimseniben yanlız şunu bil burdan kilo vermeden gidemezsinklava: hepimiz birbirimizi bağladık buraya ve bayaa destekk oluyor motive eddiyor burası insanı. sositososito iyiki varsınız arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:canlarımmmmmmmm:lepi::lepi: galiba sizi seviyom yaw:asigim::asigim:
ben yaptım cnm inşallah begenir işim yoktu severimya öle işleritatlım sayfa açılmadı hata verdi akşam tekrar denicem ben unutursam hatırlatırmısın
canim ya özletiyon kendini:1hug: evet canim 113.1 idim gecen hafta cok iyi gidiyorum ama bakalim nezaman durcak kilo vermem galiba 110 da filan durur 10 kilo sonucunda,nasil atlaticam o dönemi bilmiyorum ya:çok üzgünüm:
buse sen çalışıyormusun arkadaşım merak ettim sadece..
çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah hepimiz bu yaza çıtırlar olarak gircez.delikafadulden bundan sonra ona buna kıyafet yakıştırmak yokkkk bütün hepsini ben giycem:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla arkadaşlar süper olcaz yavvvv:lepi::lepi: bu arada busecim kıızının yeni yaşını kutlarım arkadaşım inşallah ömür boyu uzun yıllar beraberce mutlu mutlu kutlarsınız cimcimenin doğum gününü bu cimcime senin kızın karışmasınkaydirigubbakcemile3
ikidogdun busenin kızııı
iiyiki dogdun iyiki dogdun mutlu yıllar sanaaaaa
tatlım sayfa açılmadı hata verdi akşam tekrar denicem ben unutursam hatırlatırmısın