Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla arkadaşlar siz burda gibi görünüyosunuz ama bişiler çeviriyosunuz kesin ne sesiniz çıkıyo nede ne yaptığınız belli görüntü var ses yok

neyse sanırsam ben dahıl olamadım sıze basarılar ..

online olan arkadaşlara selam dedim ama dünde aynısı oldu kimse neden bir merhaba bile demiyor
ikinizde kocaman öperimmmmmŞeniz
hoş geldinizz pürtüklerr nedemek canlarrr herşeyi okuyoruzz bugun heyecanlı günlerden birii
kilo bildirimi malumm ben ikinizlede özel ilgilencemm:jeyyar:

Herkese merhaba biraz geç kaldım kusura bakmayın sabah kilom 87,5 çıktı ama dikkat ettiğim pek söylenemez hala rejim moduna geçemedim 2 hafta oldu sanırım buraya katılalı ama inanın çok zor geliyor şimdi herşey daha güzel görünüyor gözüme yiyecekler malesef bakalım becerebilecekmiyim şuan pek güvenim yok kendime ama hayırlısı

valla arkadaşlar siz burda gibi görünüyosunuz ama bişiler çeviriyosunuz kesin ne sesiniz çıkıyo nede ne yaptığınız belli görüntü var ses yok

cnm bende sayfa açık ama işlerle meşgulum arada gelip sayfayı güncelliyorum
okuyorum
anlıcan sürekli takipteyimm

canım tbrklerrr harika gidiyosun aynen devamm:):)

neyse sanırsam ben dahıl olamadım sıze basarılar ..

blakcsiyacım katılmıssın ya canım:lepi: bu topiğe kaydedilenler kilo vermeden gidemez:jeyyar: bu arada alınmayın yahuu herkes kendi ile yarışıyor aslında burda birbirimize yazılarımızla destek oluoruz değilmi arkadaşlar:smiley-cool: küsmeyin yahuuuuuuuuuu hepinizi seviyorummmŞeniz birbirimize destek oluyor ve kiloları veriyoz sonuçta hepimiz şişkoyuz :roflol: hepimiz üzel hatun olcazzzzzzzzzzz:lepi::lepi::lepi: sizi seviyom tontişlettt:teytey:

slm herkeseeeeeeeeee
ya kızlar biz küsermiyiz birbirimizeeee mümkün değill
kilo verenleri kutluyorummm bugünden itibaren geçen haftanın acısını çıkarıcam :):)
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmiş sefalar getirmiş bugün kalabalığız ay ne güzel:):)

online olan arkadaşlara selam dedim ama dünde aynısı oldu kimse neden bir merhaba bile demiyor

bu senin içinde geçerli canımmmmmmmm :teselli:yeni geldin hoşgeldin kilo vermeden bu topikten çıkmak yokkkkkkklava:Şeniz

kusura bakma bende yeni katıldım önceki sayfaları takip edemedim sizlere yetişme çabası içerisindeyim

vermeye çalışıyorum sabah kalktım 1kaşık keten tohumu 3bardak su kahvaltı desen 1haşlanmış yumurta 2dilim peynir 1bardak şekersiz çay ahhhhhhhhh böyle hayatmı olur

burda kusur yok canım tek kusur kilolar onlarda gidiyorsengözlerimebaksanab hadi neşelen şimdiden kilo vermissin bileedelikafadulden

arkadaslr lütfen gerginlik yaratmiyalim küsmek filan yok kimse alinmasin herkez zamani olunca burada biseyleri paylasiyor

bu arada kilo çizelgemi gördünüz mü bu hafta başaranların arasındayım 1.5 kilodan fazla vermişim ama tartıda oynadığı için kesin sonucu yazdım dün dayanamadım tartıldım sabah daha fazlaydı şakkıdı ama bugün biraz fazla çıktı regl dönemide geldi kapıda :1closedeyes: o yüzden olduğunu düşünüyom süperrrr

kızlar sizinde desteğinizle sağolun varolun canlarımmmkaydirigubbakcemile3

kalemtraşcım bu arada canım sakın kendini bırakma vücudun bir alışma ve duraksamayasakkelime dönemi var bak gör bu hafta fazla fazla gidicek kilolar. çünkü o duraksama döneminde noluyor artık kilo veremicemmi diyor ama bak gör kesin gidecek bu kilolar sakın:teselli: bırakma kendini canımmm

teşekkür ederim tursari bi an kendimi kaybettimama şimdi iyiyimm devam yani... hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…