Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 1. buçuk kilo normalde farkedilmez aslında bizim gibilerde tombiklerde amaaaa eşim farketti sengözlerimebaksanab bugün sen incelmissin bile dedi bana ayyy sevindirirk oldum zaten kendim için değil ailem için zayıflamaya karar verdim kaydirigubbakcemile2 bu arada bugün benim evlilik yıldönümüm kızlarrr beş seneyi devirdik gayet güzel bi şekilde sositososito bir dahaki evlilik yıldönümünde incecik olcam şimdiden onu hayal ediyorumm:lepi::lepi:

selam kizlar...

bu hafta ne oldu. burda daha yeni sabah oldu. bu hafta 900 gr verdim. :)) oh ya, cok sukur. niyahet geri gitmeye basladim. 2 haftadir veremiyordum. insallah bu hafta da devam..

cimcimecim, beni listeye ekler misin canim?

herbal ( 89,8 / 88,9 / 0,9 / 1,00&#37

bu arada son mesajlara bakabildim sadece, ama kimse verdigi kilodan bahsetmiyo. bi aksilik yok dimi?

ooooooooo cümneten burdayız ya ne güzel.Az önce kızımın doğum gününü kutladık ve ben yaş pasta yemedim sositososito düşünebiliyomusunuz yaaa ben ve yaş pasta ayrılmaz ikili yani ama yemedim ve onun yerine 1 muz 5 tane ceviz yiyerek ara öğünümü yaptım.:lepi: Birazdan da L-cartini mi içip sporumu yapacağım.Şu ebru şallının pilatesini bir indireyim az kaldı 5 parçada iniyor, ondan sonra yürüyüp peşinede pilatesimi yapıcam.

Cimcimem Elif80'in kilosunu söylüyorum 102 kg. öpüldünüzzzzz

kizlar az önce tartildim 111.7 geldim reglim olmasina ragmen iyi vermisim yahihoyyyt yasasin az kaldi döner ve künefe ziyafetinecokacimcoook

heeyy tebrikler huzun. 113 lu bi seydi kilon digmi. super masallah. 109'a cok yaklastin. donemec ) a.s.

tebrikler busecim. hem kizisina nice yillar, hem de iradeli anneye tebrikler. hihoyyyt a.s. [

QUOTE=BUSE_26;5823679]ooooooooo cümneten burdayız ya ne güzel.Az önce kızımın doğum gününü kutladık ve ben yaş pasta yemedim sositososito düşünebiliyomusunuz yaaa ben ve yaş pasta ayrılmaz ikili yani ama yemedim ve onun yerine 1 muz 5 tane ceviz yiyerek ara öğünümü yaptım.:lepi: Birazdan da L-cartini mi içip sporumu yapacağım.Şu ebru şallının pilatesini bir indireyim az kaldı 5 parçada iniyor, ondan sonra yürüyüp peşinede pilatesimi yapıcam.

Cimcimem Elif80'in kilosunu söylüyorum 102 kg. öpüldünüzzzzz[/QUOTE]

nice mutlu huzurlu ve kilosus kaydirigubbakcemile3 yıllara arkadaşımm

asirenkler hg tatlım
kızlar ben çıkıyom hepiniz kendinize cici cici bakın öptüm:)

burada yeniyim evliyim 2 çocuğum var ev hanımıyım :) vede kilo vermek istiyorum arkadaşlar
:)

ablam sağol ya beceriksiz olunca başlangıç kilom98 şimdi 92 hedefim allah nasip ederse 70 boyum 1.70yardımın için şimdiden sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…