günaydın arkadaşlar
bugün kiloları yazıccaktık sanırım..
ben yine veremedimm115,2 senağlama
diyet yapıyomusun cnm yada en azından yediklerine dikkat ediyomusun spor
hiç bişe yapmıyorum diyosan bari sadece kepek ekmegi ye normal ekmegi bırak yaval yavaş alıştır kendini
günaydın arkadaşlar
bugün kiloları yazıccaktık sanırım..
ben yine veremedimm115,2 senağlama
günaydin kizlar. nursenacim tebrik ederim canim seni , nasil verdin kiz 3 kiloyu anlat bakimsengözlerimebaksanab vallahi bravo sana sakin gaza gelipte pasta masta yiyim deme yasakkelime. bu arada ben daha tartilmadim tartilinca yazicam gamyoncuiremsu
dün 114,8 gösterdi tartı bu gün 115,2 napim buna benn...
teşekkür bende hayretler içindeyim yemeyince veriliyomuş
yemek düzenimi deiştirdim o kadar gece 1 de yatarım sabah 10 da kalkardım kahvaltımı kızımla enine boyuna yapardım saat 12 de kociş gelir ona öğle yemeği eee bende tabi :icecream:gene öğlen gezme pasta börek akşam gene yemek aldımda aldım bu arada tv de izlediğim tek şey yemek proğramıydı ne yapsalar yapıyodum aradaçikolataların kaşıkla yediğim sarellenin hesabı yokdelikafadulden akşam otururken yenen abur cubur daha ne deyim :içelim:cokacimcoook şimdi ise gene 1de yatıyorum ama sabah 8 de uyanıyorum kendime özel tabak hazırlıyorum ortaya koyarsam yiyorumhiç tatlı yemedim çaya attığım şeker dışında tuz çok az attım yemeklere 2 dlm ekmek yemeklerden 1 yada 2kaşık tatlı tabağına koyarak büyük tabakta az duruyo akşamda çayın yanına hiç bişey yediğim yemekle durdum o kadar çokmu yazdım ne bileyim çok sevindirik oldum verdime ya dahada verecem inşallah
bütün hormonlar normal bende var bi anormallikk :) tartıdan indim bu sabah sinir oldumm biraz sonra elimde 1 paket büsküvi yer buldum kendimi .. Çok üzgünüm çoook
online olan arkadaşlara selam dedim ama dünde aynısı oldu kimse neden bir merhaba bile demiyor
online olan arkadaşlara selam dedim ama dünde aynısı oldu kimse neden bir merhaba bile demiyor