Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar az önce tartildim 111.7 geldim reglim olmasina ragmen iyi vermisim yahihoyyyt yasasin az kaldi döner ve künefe ziyafetinecokacimcoook

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar

bugün kiloları yazıccaktık sanırım..

ben yine veremedimm115,2 senağlama

diyet yapıyomusun cnm yada en azından yediklerine dikkat ediyomusun spor
hiç bişe yapmıyorum diyosan bari sadece kepek ekmegi ye normal ekmegi bırak yaval yavaş alıştır kendini

diyet yapıyomusun cnm yada en azından yediklerine dikkat ediyomusun spor
hiç bişe yapmıyorum diyosan bari sadece kepek ekmegi ye normal ekmegi bırak yaval yavaş alıştır kendini

yaa arkadaşım diyette yapıyorum sporda ama bu kadar işte...seninle aynı yerdeydik sen aldın başını gittin .. elimden tutmadın yaaa senağlama :nazar:

öledeme yaa .. çok istedim sende ver ama bi sorun vardır belki
eger gerçekten bişeyleri yanlış yapmıyosan
belkide troidlerine falan baktırmalısın acele et derim çünkü çok öenmli bu kilo olayında troid
benim herşeyim normal çıkmıştı
ve yemeyince kilo verebiliniyomuş

günaydın arkadaşlar

bugün kiloları yazıccaktık sanırım..

ben yine veremedimm115,2 senağlama

canim bencede biseyleri yanlis yapiyosundur mutlaka, yediklerini tekrardan bi gözden gecir bence.. görüceksin olucak birakma kendini canim olacak de basaracagim de birazde irade olduktan sonra gitsin kilolar üzülme stres yapma :teselli:

günaydin kizlar. nursenacim tebrik ederim canim seni , nasil verdin kiz 3 kiloyu anlat bakimsengözlerimebaksanab vallahi bravo sana sakin gaza gelipte pasta masta yiyim deme yasakkelime. bu arada ben daha tartilmadim tartilinca yazicam gamyoncuiremsu

teşekkür bende hayretler içindeyim yemeyince veriliyomuş
yemek düzenimi deiştirdim o kadar gece 1 de yatarım sabah 10 da kalkardım kahvaltımı kızımla enine boyuna yapardım saat 12 de kociş gelir ona öğle yemeği eee bende tabi :icecream:gene öğlen gezme pasta börek akşam gene yemek aldımda aldım bu arada tv de izlediğim tek şey yemek proğramıydı ne yapsalar yapıyodum aradaçikolataların kaşıkla yediğim sarellenin hesabı yokdelikafadulden akşam otururken yenen abur cubur daha ne deyim :içelim:cokacimcoook şimdi ise gene 1de yatıyorum ama sabah 8 de uyanıyorum kendime özel tabak hazırlıyorum ortaya koyarsam yiyorumhiç tatlı yemedim çaya attığım şeker dışında tuz çok az attım yemeklere 2 dlm ekmek yemeklerden 1 yada 2kaşık tatlı tabağına koyarak büyük tabakta az duruyo akşamda çayın yanına hiç bişey yediğim yemekle durdum o kadar çokmu yazdım ne bileyim çok sevindirik oldum verdime ya dahada verecem inşallah

bütün hormonlar normal bende var bi anormallikk :) tartıdan indim bu sabah sinir oldumm biraz sonra elimde 1 paket büsküvi yer buldum kendimi .. Çok üzgünüm çoook

teşekkür bende hayretler içindeyim yemeyince veriliyomuş
yemek düzenimi deiştirdim o kadar gece 1 de yatarım sabah 10 da kalkardım kahvaltımı kızımla enine boyuna yapardım saat 12 de kociş gelir ona öğle yemeği eee bende tabi :icecream:gene öğlen gezme pasta börek akşam gene yemek aldımda aldım bu arada tv de izlediğim tek şey yemek proğramıydı ne yapsalar yapıyodum aradaçikolataların kaşıkla yediğim sarellenin hesabı yokdelikafadulden akşam otururken yenen abur cubur daha ne deyim :içelim:cokacimcoook şimdi ise gene 1de yatıyorum ama sabah 8 de uyanıyorum kendime özel tabak hazırlıyorum ortaya koyarsam yiyorumhiç tatlı yemedim çaya attığım şeker dışında tuz çok az attım yemeklere 2 dlm ekmek yemeklerden 1 yada 2kaşık tatlı tabağına koyarak büyük tabakta az duruyo akşamda çayın yanına hiç bişey yediğim yemekle durdum o kadar çokmu yazdım ne bileyim çok sevindirik oldum verdime ya dahada verecem inşallah

canim ne güzel bravo, gerci bünyeden bünyeye farkediyo kilo verme olayi ...bende ayni senin gibi yeme düzenimi degistirdim azalttim okadar.aman bunada sükür ya:nazar:

bütün hormonlar normal bende var bi anormallikk :) tartıdan indim bu sabah sinir oldumm biraz sonra elimde 1 paket büsküvi yer buldum kendimi .. Çok üzgünüm çoook

ama bu olmadi iste oturup bisküvi yiyecegine dahada hirs yapman gerek yanlis yapiyosun arkadasim biz sana burda onu yapma yanlis diyip destek oluruz,ama onu yerine getirmek senin elinde canim orasinada biz müdahele edemeyiz, hersey senin elinde .hadi canim birak simdi o elindeki bir paket bisküviyi tabi bitmediysekaydirigubbakcemile3

merhaba hanımlar bu yarışmada bende varım sürekli online olamıyorum tam kimseyle tanışıp kaynaşamadım ama benim kilo cetvelim de yok ama bugün sabah itibari ile 94 kilodan 92 kiloya düştüm süreklşi online olabilirsem herşeyi rayına oturtup bir kilo cetveline sahip olup sizin aranıza karışacağım

X