- 14 Mayıs 2008
- 1.371
- 0
bu çizelgeyi bulmayı beceremedim
tatlım başlangıç kilonu hedef kilonu ve şuanki kilonu yaz ben sana yapayım bide boyunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu çizelgeyi bulmayı beceremedim
dün 114,8 gösterdi tartı bu gün 115,2 napim buna benn...
kizlar az önce tartildim 111.7 geldim reglim olmasina ragmen iyi vermisim yahihoyyyt yasasin az kaldi döner ve künefe ziyafetinecokacimcoook
ya canım benimde bazen öle oluyo bi şeye sinirleneyim hemen şişiyom sitreste şişiriyo dikkat et bakalım sende ölemisin bide tuzlu yediysen oda şişiriyo takma kafana devam durmak yok
kızlar 1. buçuk kilo normalde farkedilmez aslında bizim gibilerde tombiklerde amaaaa eşim farketti sengözlerimebaksanab bugün sen incelmissin bile dedi bana ayyy sevindirirk oldum zaten kendim için değil ailem için zayıflamaya karar verdim kaydirigubbakcemile2 bu arada bugün benim evlilik yıldönümüm kızlarrr beş seneyi devirdik gayet güzel bi şekilde sositososito bir dahaki evlilik yıldönümünde incecik olcam şimdiden onu hayal ediyorumm:lepi::lepi:
tebrikler busecim. hem kizisina nice yillar, hem de iradeli anneye tebrikler. hihoyyyt a.s.
bende 90 kiloyum aranıza benide alın :)
secil senide merak ediyorum eğitimci yazıyor da?
cnm ben özel kreşlerde anasınıf öğretmeniyim ancak şuan işsizim:):) kriz vurdu bizide çalıştığım yer kapandı