Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ankaracım canım benim genc oldugun için maşaşlh saglıklı oldugun için biraz sabır biraz iradeyle inan gider kilolar tatlım,allah saglık versin ben inanıyorum sen vercen bu sene kilolarını bomba gibi gircen yaza,bende kilo verecgime inanıyorum ama ruh halimi kötü içim rahatsızz,sıkıntı halimdeyim hasta hissediyorum kendimi canım..

Tabıkı destek olurum canım benım nolur depresıf olma. Bende kendımı kotu hıssettıgımde buraya yazıyorum el ele verıp hepımız tığ gibi olucaz. Bazen kotu zamanlarımda benımle dalga gecenler gelıyo gozumun onune. Platonık bı aşk ve onun için yaptığım fedakarlıklar .. vs. cok uzatmıyım ama bu baslık altında yazınca rahatlıyorum mesela hafta ıcınde kan verdım hayatımda ılk defa bırıne karsılık beklemeden yardım etmek gıbı ruhunu hafıfleten bısey yok. Bugune kadar aklım nerdeydı dıyorum. Istersen yarın uyandıktan kahvaltıdan sonra bıraz soyle 20- 30 dakıka yuru temız hava al. Acılırısn canım.

ayaklarınıda kaldır havaya uzanır gıbı yatagında oturmus gıbı sodanıda ıc ınan rahatlıcaksın. Rahatlamazsan kız bana

şimdi sıkıntımı hırsımı yemekten cıkarsam biliyorumki daha büyük bir bunalım beni bekliyor,eminim buna yemekten uzak duruyorum ama kendimle nasıl bir mücaddele veriyorum bir bilsen canım yaa:)))şuan varyaa kocaman bir cikolata :))) yok yok demeyecemmm:))

Kocaman dıılde cok ıstıyosan bı parmak al, eger rahatlıcam sonra pısman olmam dıyosan

yok gülüm almam zaten o cikolatalar beni buhale getirmedimii yok yokk,depresif halimde hastalıgımdan biliyorum yoksa hayatımda kötü giden hiçbişey yok canımcım yaa,eşim işim ailem herşey cok güzell,tek sıkıntım hastalık ve kilolar malumm,kendime güvenimide yok ediyor bu kilolar,ama toparlanmam güclenmem lazım yeniden bbu kilolarla savaşmmam lazım çünkü depresif halle kiloyla savaşmak cok zor olur,limonlu soda ferahlattı biraz gülümcüm saolasınn.

Canım demın okudun mu bılmıyorum yazmıstım sen yolu yarıladın. Bı bu kadar daha gayretle su an hıssettıgınden daha mutlu hıssedıceksın. Sakın bırakma canım sakın.

ankaracım gitmedim
sana özelden nasıl mesaj yollayabşilirm
msn adresimi vereyim konuşalım gülüm benimde uykum yokk

Sana dedım dıye bende bı soda ıctım. Pek aram yok sade sodayla ama gıttı bıttı ıste . Yarın bı ton ıs var yapılıcak onları dusunuyorum ben 8 de bılemedın 9 da nasıl uyanıcam ?!? offf

şimdi actım canımcım ben bilmiyorum kullanmayı internet özürlüyüüm deneye deneye ögrendimm:))

akşam topigin anahtarını aldım cimcimeden bugun ben açtım sengözlerimebaksanab
ve tartıldımmmmmmmmmmm

107.7 uwwww çok mutlu oldum valla hafta içi bi kaç kaçamagım yaptım ama bnu hafta hayatıma spor da girdi ya işe yaradı sanırımmmm

çok mutluyummm
insanın kilo verdiginde yaşadıgı mutluluk yemek yemekten aldıgı zavkten çok daha güzel :sm_cool:

gülay hg cnm sende

zeynepcim seçilcim kızmayın ya inanın abarttım diyorum ama o eskiden yedigim kadar gene yok
o yüzden ben pişman olamıyorum sanırım

bebelerim cimcimeee
erkencilerrr nerelerdedsiniz hadi ya uyuyamadım yaa heyecandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…