Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bu tere togumunu kullandım ve 4-5 gunde 2.5 kg verdım ancak ıcmek yurek ıstıo ben sadece 3 gun ıcebıldım mıde altust oluyo bılmıyorum ne yapıo ama acayıp hızlı verdırıo gozumu karartsam onud da ıcerım kı pis boğazlı oldugum ıcın ıcebılırım sanıorsum ama cok zor

nedir bu tere tohumu nerde satılır elma sirkesine katlandığıma göre bi deniyim:):)

secıl cok tesekkur ederım yarın kesın kılomu bıldırıyorum kendımı cok ıı hıssedıyorum buradakı bırlık cok hoşuma gıttı motıve oldum tesekkurler..
,bu arada arkadasının esı ıcın cok uzuldum Allah rahmet eylesın.. Allah sabır versın..

nerelerdesin sen arkadaşım yoktun evet kan verdi ama normal almışlar damrının biri inceymiş olmamış oda borcuna saymışlar normal kan vermiş neyse oda iyi bişeydir:eek:

Canım bu hafta aksılıkler haftasıydı cok yazamadım ama basıma gelenlerı yasadıklarımı falan kısa kısa yazmaya calıstım. Cok sevındım buyuk sevap kazandınız. Sımdı ben yarını dusunuyorum bana kızın sacımdan cekın olur mu yarın. kaydirigubbakcemile

secıl cok tesekkur ederım yarın kesın kılomu bıldırıyorum kendımı cok ıı hıssedıyorum buradakı bırlık cok hoşuma gıttı motıve oldum tesekkurler..
,bu arada arkadasının esı ıcın cok uzuldum Allah rahmet eylesın.. Allah sabır versın..

butun aktarlarda var tere tohumu toz seklınde satılıo sabahları ac karnına ılık suya 1 tatlı kasıgı karıstırıyorsun 4'te 1 lımon sıkıp 1 yemek kasıgı da balı karıstırıp ıcıyorsun gerçi içersen senı cok tebrık edıyorum

butun aktarlarda var tere tohumu toz seklınde satılıo sabahları ac karnına ılık suya 1 tatlı kasıgı karıstırıyorsun 4'te 1 lımon sıkıp 1 yemek kasıgı da balı karıstırıp ıcıyorsun gerçi içersen senı cok tebrık edıyorum

tatlım ben ketem tohumu içiyodum yarın alayım bide onu deniyeyim ama benim bala karşı alerjim var bal koymasam olurmu:asigim:

bence onun yerıne seker veya sakarın hıc olmadı recelın tanelerını ayırıp koyabılırsın Secilcim :)

buse26canımcım cok teşekkür ederimm canım benim biraz daha iyiym ama tatlı krizim hala gecmedi:)))direniyorumm,iyileşiyim 2saat spor yapcamm:))çitollllllllllllllllllllllllllllllllll sen beni öldürecenmi kızz sacını yolcam senin ne cekirdegii ne kızartmasııııııııııı:eek:klava:kaçmaa durrr :)))bugün ben cıldırdım tatlı tatlı diye hala direniyorum ama yemeyecemm,biliyorumki yersem bu hafta fazla cıkacam kalleşlik yapıyor beynim banaa,habire su içiyorum midem şişsin diyee..sporumu yapamdımm,busaate kadar bğişeyde yemedimm hiç iştahım yok canım sütte istemiyorr,inşalah yarın iyileşirimdee off yaaa ne kötü bu hastalıkk..

saol blacksiya canım,bugün hastalık canımı sıktı biraz moralim bozuk bıktım varya bu polikistik overden moral motivasyon sıfır valla tartıyıda bulamadım ama agırlaştıgımı hissediyorum,elim kolum şiştii:KK43:((eşime yalvardım nolur tartıyı ver bir bakayım diye ama vermedi:KK43:((kesin kilo aldım ben regli oldum ama gram kan akmadı yaa böle bişey varmı yaa,vucudumda kirli kan duruyor,şiş bir haldeyim,çok üüzülüyorum valla nasıl zayıflayacagım ben regli olamayan bir insanın psikolojisini düüşünebiliyormusunuz,sıkıntı stres sabahtan beride mide bulantısı var bendee,kilolarımdan kurtulmam lazım bu hastalıktan kurtulmam buna baglıı.allahım sen yardım et bana yaa

Canım oda cok zor sısını ındırmek ıcın yuruyus yapmayı denesen. Bırde bol limonlu soda içsen inan fayda eder bu yaz 65 gun adet olmadım gaz balonu gıbıydım .

bugün kimse yok galiba forumdaa canım cok sıkkın kızlarrr depresif bir haldeyimm,eskiden olsa yemege saldırırdım büyük hırsımı yemekten cıkarırdım çatlayana kadar yerdim şimdi yemiyorum ama hırsımı sıkıntımı nerden cıkaracagım bilmiyorumm:)))siz depresif durumlarda neler yapıyorsunuz nasıl rahatlıyorsunuz kızlarr,bir bunaltı basıyor,agırlık var,dünya üstüme üstüme geliyor panige kapılıyorum,aşırı kaygılanıyorum,daha neler neler kalbim hızlı hızlı atıyor,genelde bu durumu,kistimden dolayı sancılandıgım ve aşırı canım yandıktan sonra hissediyorum,ölecegimi sanıyorum,sanki buhastalık illeti hep benle kalacakmış gibi hissine kapılıyorum boguluyorum.benim gibi hisseden yada çok bunalan varmıı?neler önerirsiniz??

ankara canımcım ben dogumkontrol hapı içmesem hiç regli olmayacam ya menopozlu kadınlar gibiyim valla çok bunaldım yaa sıkıntı yapıyor budurum bende

Limonlu soda dıyet yaparken ıcındekı mıneraller ıcın cok onerılır ama ozellıkle gaz sancılarınıda gecırıcı bı etkısı vardır koltukta oturur gıbı oturma ayaklarını kaldır belınle aynı hızada olsun yapabılıyosan uzanır pozısyonda dur canım ınan rahatlıcaksın.
Bende farlutalla cok adet oldum polıkıstık over sanıyodum kendımı ama cok sukur dıılmıs bende prolaktın yuksek onunda cok hafıf bı ılacı var cok sukur hallettım

Zeynepcım cızelgene baktımda nerdeyse yolun yarısı bıtmıs canım. Ohh ne kadar guzel rahatladın 17 kılo hafıfledın darısı bana bu yasımda cocuk dogurmadan bu haldeydım aynaya bakınca kendımden ıgrenıyorum. Ruhum tembel ben cok hareketlı olmak ıstıyorum ama dedıgım gıbı ruhum cok tembel

çok fena bişey ankaracım adet olamadıgın için depresif ruh hali birde ölürcesine sancıı yokmuu,bir yandanda diyet yapıyorum ruh halim iyi degill,bana destek ol yanımda ol olurmuu,başaracakmıyım kurtulacakmıyım bu dertten yaa

X