Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin kizlar ben de geldimmmm ben sabah 1tost dilimi yedim yaninda ufacik peynir kahveyle yedim istahim yok bu gün:Saruboceq:,tabiki dün gecc saate yedim diye heraldedelikafadulden

Ev buz gıbı bugun, ısınmak ıcın kahve ıcıyorum bıtınce de en az 1 saat hafıf tempo yuruyus yapıcam aksamda dıscıye gıdıcem öffff

yapmam lazım bu hafta hıc rejım yapmadım yedıklerımden azaltmadım napıyım yapmam lazım canım

merhaba canlarım nevar neyokk ankara455 napıyon gülüm aferin spora hiç üşenme gülümcüm unutma her yürüyüşün sana yazın için mükemmel fizige kavuşturacak,ben mesela 86 kiloya indim ama görenler 86olduguma inanmıyor,çok sıkı vucudum cünkü yaklaşık 5aydır hergün 1saat yüüyüş yapıyorum.valla 40derece ateşte bile yaptım yürüyüşümü,motive olmalıyız ne olursa olsun sporu bırakmamalıyız.bugün sabah 3kayısı birbardak su,biraz peynir 1dilim kepek ekmek yedim.arada bir salatalık 1bardak süt,öglen 3köfte 2dilim kepek ekmek,küçük domates 6tane.çorbamda vardı 2kepce ama çok doydum yaa,doyunca zorlamıyorum kendimi yemiyorum:))kızlar buhafta ben kilo vermede ümitli degilim,zaten regli düzenimde bir tuhaf olup olmama arasında,heralde buhafta kilom sabit olcakk 86 da kalırım sanırım..eşim tartıyı sakladı,pazara kadar tartılamayacagım,pardon cumartesi diyetisyene gitcem:))hayırlısı olsun artık

nursenacım sana kızacam gülüm niye 2tane yedin hiç yemeyeceksin canım onlar yasakk zayyıflamak istiyorsak bunları hayatımızdan cıkaracagız başka yolu yok gülüm,işimiz zor ama bu bunalımdan kurtulmamız lazım o yiyecekler bizi mutlu etmiyor sadce bizi cirkinleştiriyor bunu unutmayalım lütfen,15kiloyu verme yolun çok basit gülümcüm sabır azim ve iradee sakınnnnnnnn birdaha pasta cörek falan yok kızarım haaaaklava:enksıa zamanda sporada başla gülüm 1hafta içinde bile mucizeyi göreceksin daha şevkleneceksin gör bakk,sporun cok faydasını görüyorum benn,üşenmeyin ne olur kızlarr..çok güzel bir yaz gecirmek istiyorum bundan dolayı tatlıyı hamur işini zararlı ne varsa herşeyi hayatımdan cıkardım ben.artık görünümümden dolayı utanıp sıkılmak istemiyorum yaa gencim ve gönlümün cektigi gibi giyinmek istiyorum siyah ve bol kıyafetlerden bıktımm,bakımlı güzel bir bayan olmak istiyorum.delikafadulden bu yaza bu iş bitmiş olcak ve birdaha asla bukadar kilolu olmayacam,hamilelk dışında tabi:))ondada bogazlılık yapmayacam bebege yararlı olcak şeyleri yiycem gereksiz dogum kilolarını almayacam allahımın izniylee.hihoyyyt

nursenacım ben 15kiloyu 5ayda verdim,2kgıda 1haftada verdim diyetisyenim ve kendim sayesinde:))buhafta kilo verme umudum yok ama regli durumum var:))hayırlısı artıkk beslenme düzenim oldu artık bu benim diyet demeyimde saglıklı besleniyorum artık inan hiç aclıkta cekmiyorum tıka basa doyuyorum:))valla reflüm bile kalktı ortadan midem rahatladı,eskiden midem cöp kutusuydu,ve aralarda kaçamak yapıyordum,şimdi maşalahhta pek rahatımm mutluyumm.

kimse yok mu ya benim bütün motivasyonum kaçtı foruma girmeye bile utanıyorum daha yeni başlamama rağmen ne yemeğime dikkat ediyorum nede spora yine gözümde çok büyüdü 10 günü tamamlamadan pes ettim hemde yaza çok az kaldı (

off utandım valla ya ya ben regl günümdeyim bide 1 ay önce 3 aylık çocumu düşürmüştüm yani 4 aydır regl olmuyodum onun için heralde acaayip tatlı yeme hissi var bende dayanmadım napayım cokacimcoook neyse bugün dikkat edeyiim CEZAM NEEEE BENİM SÖLEYİNNN

secılcım geldım ne yazıcaksın ay cok merak ettım :)

tatlım suskunluğum üzerimde:):):)
sabah az ekmek yedim kalkınca zeytinle bu arada ben zeytin ekmeğe çok taktım hoşumada gidiyor:) her sabah full aynı şeyi yapıyorum sonra kahvemi içtim yeşil çayımıda saat 12 de tost yaptım şu kaçamağımı çıkarmam lazım:):) şimdide su içiyom :):)

arwenn fazla bi kilon yok senin yaa ya 100 kilo olsaydın neyapacaktın
bugun yokuş yukarı çıkıyorumdaa yanımda bir yaşlı teyze vardı o yarıda durdu dinlenmeye bende 4 adım sonra durdum dinlenmek için
valla solumu neremden alıyodum anlamadım
yol yakınkenn devam et işteee
ben adak adadım 80 leribi göreyim koyun kesip dagıtcam oluya komşuya
kaburgalarını kendim yicem mangalda amakaydirigubbakcemile3

ya o kafdar sıkıntı yapma bee aya yedigin bir dilim pastadan ne olur sanki .. zeynepcigim sende çok acımasızsın yaa :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

kızlar pazar sabahından itibaren eşim de rejime başladı.102 kilo tontişim allahtan boyu var da çok belli olmuyor.ama kocaman bi göbüşü var.ne oldu neden oldu bilimoyurm aniden diyet kararı aldı.
ben de sizler neler yapıyorsunuz öğreneyim istedim herşeyi bana soruyor şunu yiyimmi bunu yiyimmi o iyi gelir mi diye beni hayat koçu ilan etti. bu nedenle araştırıp daha çok yardımcı olmam lazım.
eşimin günlük düzeni şuydu:
gece 4 de kalkıp işe gidiyor bitanem zaman zaman kahvaltıda börek filan yiyordu ama genelde kahvaltı yapmıyordu.gün içinde bi kek çiklata çokoprens filan yiyordu 1-2 kutu kola içiyordu.
nadiren öğlenleyin yemek yiyordu ve en fazla 1 bardak su içiyordu.
akşamları 2-3 tabak dolusu yemek yiyordu çok hızlı bir şekilde.yanında 2 kalın dilim ekmekle ve her akşam muhakkak pilav veya makarna yerdi.
yatana kadar 2-3 litre kola içip 250 gr çikolata ile ikili ekmeğin yarısını yerdi.10 kupa 3 şekerli çay içerdi.

şimdi 5i bir yerde form tablet aldık yemektan yarım saat önce 2 tablet içecek.şekersiz yeşil çay 2 bardak içecek.normal çayı 2 şekere düşürdük.

kahvaltıda 1 dilim ekmek ve biraz peynir koyuyorum.1 elma ne zaman isterse yesin diye.
akşama kadar abur cubur ve kola yok.

akşam 2 tabak yemek yiyor işi ağır olduğu için yemekten şimdilik fazla kısmayacağım.ama kola ve çikolata ekmek yok hamurişi börek filan yemeyecek. 1 elma 1 portakal 1 muz yemekten sonra acıkınca yiyor.çayı 2 şekerli içiyor atık 8-10 bardak 2 bardak da yeşil çay. bardak dediğim kupa su bardağı gibi yani. bana yol gösterin lütfen.fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.

Yaşasın az önce geldi l-carnitinim yanındada 500 ml. 'lik l-carnitini içeren ananaslı enerji içeceği hediye geldi.Yarın başlıyorum kullanmaya. Yani diyetimede yarın tekrardan disiplinli bir şekilde başlıyorum.Hele yediğim 1 çerez tabağı antep fıstığının üzerine ,yediğim 15 tane çikolatalı gofretin üstüne akşam yemeği olarakda çiğ köftemide yiyeyim söz yarın başlıcam diyetime kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-delikafadulden
Hemide bu sefer ödül mödül kaçamak yok söz...... (Aramızda kalsın fıstıktan beri midem bulanıyooooooooooo)

Son düzenleme:
BUSE

15 tane çikolatalı gofretmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aman allahımm
hiç mi vicdanın sızlamadı onca gofreti yerkenn
hele fıstıklarııı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile gel bakım buraya saçlarını yolcamm

ALEVSı

aman allahım hayretle okudum akşamları 2-3 litre kolamıı inanamıyorum eşin sadece kolayı kessin zaten haftada rahat 3 kilo verir kanımca tabi
ama erkegin çalıştıgı ve metobalizmasının fazla çalıştıgı göz önünde bulunduruursa
faazla kısma yemeklerinden
ama kolayı çikolatayı bıraksın gün içinde sık ama az yemesini tavsiye et
o zaman kan şekeri düşmez ve açlık kırizine girmezz kanımca

alevsi bence çok güzel bir düzen oturtmuşsun sen....tebrik ederim canım...ekleneck pek birşey bırakmamışsın:)))))))kolay gelsin eşine ve sana...

alevsi toplam günde nerdeyse 3 lt cola içiyo asit ya resmen bence bi şekerini ölçtürsen eşinin çok şeker yüklüyo vücüduna ayrıca aynı benim diyetten önceki halim gibi abur cubur yiyo abur cuburla hem karın doymuyo hemde kilo alıyoruz sadece bunları burakması yeter:1no2:

citol,nursena,cimcime81 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim elimden geleni yapacağım inşallah göbüşünü eritiriz biraz gün içinde yemek yeme fırsatı olmuyor maalesef işi çok yoğun gece 4 de kalkıp işe gidiyor akşam 18:30 da eve geliyor ve her an yoğun bi tempoda çalışıyor tuvalete gitmeye fırsatı olmuyor bide yük taşıyor o nedenle ilk evlendiğimizde yemesine filan karışmadım.Zaten evliliğimizin ilk 1 yılında kendimce yemekler yapıyordum biraz daha sağlıklı diyebilirim zeytinyağlı sebzeler filan.
sonra kayınvalideme taşındık saolsun eline ne geçse önüne koydu çikolata kola meyve çerez bol şekerli çay börek çörek vs... bide ben eşimden sonra geliyordum işten.tabi müdahale edemiyordum.bi kaç kez karar verdik kolayı bırakacaktı annesi getirdi getirdi koydu önüne bişiy olmaz diye 6 ayda 10 kiloya yakın fazlalık oldu.şimdi kendi kendine karar aldı ve annesini dinlemiyor.sadece bana güveniyor.
ama açıkçası işim çok zor ben odadan çıkar çıkmaz kola getiriyimmi börek getiriyimmi diyip duruyo inşallah eşim baskılarına dayanır da birazzayıflar.
zayıflamayı isteme nedenini tahmin ediyorum aslında ama anlatırım isterseniz:)

kızlar merhaba...
ben zeynep, 27 yasında, 1.58 boyunda ve gecen cuma ıtıbarıyle 108 kıloyum!
aynı zamanda 9 takım uyesıyım..
2-3 gundur topıgın basından berı yazılan 250 sayfayı okumakla mesguldum, kım kımdır, neler konusulur, neler yapılır baya bı fıkrım olustu aslına bakarsanız!

eger bı mahsuru olmazsa bu cuma dan ıtıbaren bende lıstenıze dahıl olmak ıstıyorum..
dedıgım gıbı aslında 9 takımda oldukca ıyı bı arkadas ortamım var, ama burada da kendıme yakın kıloda arkadaslarla ayrı bı motıvasyon olustururum dıye dusunuyorum!
sonucta bende verılecek kılo cokkkkk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…