Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba...
ben zeynep, 27 yasında, 1.58 boyunda ve gecen cuma ıtıbarıyle 108 kıloyum!
aynı zamanda 9 takım uyesıyım..
2-3 gundur topıgın basından berı yazılan 250 sayfayı okumakla mesguldum, kım kımdır, neler konusulur, neler yapılır baya bı fıkrım olustu aslına bakarsanız!
eger bı mahsuru olmazsa bu cuma dan ıtıbaren bende lıstenıze dahıl olmak ıstıyorum..
dedıgım gıbı aslında 9 takımda oldukca ıyı bı arkadas ortamım var, ama burada da kendıme yakın kıloda arkadaslarla ayrı bı motıvasyon olustururum dıye dusunuyorum!
sonucta bende verılecek kılo cokkkkk!
kızlar merhaba...
2-3 gundur topıgın basından berı yazılan 250 sayfayı okumakla mesguldum, kım kımdır, neler konusulur, neler yapılır baya bı fıkrım olustu aslına bakarsanız!
eger bı mahsuru olmazsa bu cuma dan ıtıbaren bende lıstenıze dahıl olmak ıstıyorum..
dedıgım gıbı aslında 9 takımda oldukca ıyı bı arkadas ortamım var, ama burada da kendıme yakın kıloda arkadaslarla ayrı bı motıvasyon olustururum dıye dusunuyorum!
Busem L-carnıtını spor yapmadan yarımsaat 45 dakıka once ıcmen lazım bılıyosundur ama soylıyım dedım. Boylece yag yakımını hızlandırıcak tek basına etkı etmıyor spor sart canımcım
kızlar merhaba...
ya ben yapamiyorum senağlama yasak dedigim hersey tatli geliyor saldiriyorum bosu bosuna bu listedeyim ben yaaa veremiyorum senağlama cok kötü moralim bozuk yaaa dikkat edemiyorum bu haftada listede alms veya vermemis görünecem moralim dahada bozuluyor öyle olunca diyet yapasim gelmiyo napacam ben senağlamasenağlama