Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba...
ben zeynep, 27 yasında, 1.58 boyunda ve gecen cuma ıtıbarıyle 108 kıloyum!
aynı zamanda 9 takım uyesıyım..
2-3 gundur topıgın basından berı yazılan 250 sayfayı okumakla mesguldum, kım kımdır, neler konusulur, neler yapılır baya bı fıkrım olustu aslına bakarsanız!

eger bı mahsuru olmazsa bu cuma dan ıtıbaren bende lıstenıze dahıl olmak ıstıyorum..
dedıgım gıbı aslında 9 takımda oldukca ıyı bı arkadas ortamım var, ama burada da kendıme yakın kıloda arkadaslarla ayrı bı motıvasyon olustururum dıye dusunuyorum!
sonucta bende verılecek kılo cokkkkk!

Hoşgeldin canım valla 250 sayfayı okuduysan kararlısın bu yolda demektir yerimseniben, başarılar bol paylaşımlar....

Heee bu arada gerçekten psikolog musun beni tadavi etsene 1 haftadır sapıtıp diyetimi bozdumda kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba...
2-3 gundur topıgın basından berı yazılan 250 sayfayı okumakla mesguldum, kım kımdır, neler konusulur, neler yapılır baya bı fıkrım olustu aslına bakarsanız!

eger bı mahsuru olmazsa bu cuma dan ıtıbaren bende lıstenıze dahıl olmak ıstıyorum..
dedıgım gıbı aslında 9 takımda oldukca ıyı bı arkadas ortamım var, ama burada da kendıme yakın kıloda arkadaslarla ayrı bı motıvasyon olustururum dıye dusunuyorum!

bizim topikginde iyi bi pisikolaga ihtiyacı vardı hg
a.s.

Kızlar dişçiye gittim dediğim gibi bi hafta once olmayan 20lık dişim bi haftada tamamen ortaya cıkmıs oda deliler gibi ağrıyodu neyse bugun cekmedı once bıraz antıbıyotık kullanıcam hafıf ıltıhaplı rıske atmıyım dedı. Gıtmısken dıstaslarını temızledı
Dişçimi çok seviyorum ben :) O kadar rahatlattı kı ne zaman gıtsem benı once rahatlatır sonrada ne yapıcaksa hep anlatır sımdı sunu yapıyorum sımdı sunu yapıyorum dıye. Canım benım. Butun gun yemek yememıstım gıderken bı lahmacun ayran yedım eve gelıncede malesef - malesef ulker gofret yedım bı tane kahveyle yarına toparlıcam sıze söz :)

Busem L-carnıtını spor yapmadan yarımsaat 45 dakıka once ıcmen lazım bılıyosundur ama soylıyım dedım. Boylece yag yakımını hızlandırıcak tek basına etkı etmıyor spor sart canımcım

ankara sende 1gün diyeti bozuyon 1 gün yiyon yeni bi stil heral de::KK66:))) bak haftasonuna az kaldı ona göre ben geçerim sonra belkim (zannetmiyorum ama)kaydirigubbakcemile2 bide ben hiç öle yağ yakıcı falan almıyorum verememmi aceba kilo yaaacokacimcoook

Cok haklısın hayatım kız bana. Ama dun kan verdım o yuzden bozdum bugun korkudan zaten tır tır tıtrıyodum hıcbısey yemedım.
Bozuyosun dedıgın dıyette sabah kahvaltı artı bu aksam yedıklerım. Cok yemekten dııl hareketsızlıkten bu kılolarım benım

Busem L-carnıtını spor yapmadan yarımsaat 45 dakıka once ıcmen lazım bılıyosundur ama soylıyım dedım. Boylece yag yakımını hızlandırıcak tek basına etkı etmıyor spor sart canımcım

Canım benim biliyorum almadan önce çok araştırdım zaten.Likit olanını aldım spordan 20 dk önce için yazıyor zaten.Sağol canım düşünmen yeter.Sende kendine çeki düzen ver boşladık iyice.Bende yarın yeniden başlıyorum diyetime yeteri kadar sapıttım bu hafta zaten.

Nursenacım hap,vb almada zaten.En güzeli kendi iradenle verdiğin kilo.Ama ben 2 ay sonra işe başlayacağım o yüzden bir an önce kurtulmam lazım bu kilolardan.Medet umuyorum yani L-carnitiniden.Tabiki memnun kalırsam ve onun sayesinde hızlı kilo verirsem tavsiye ederim ama ilk etapta kendin ver canım.

selaam ben geldim yediklerimi yazip yaticam öglen 1 tost.aksam yarim tabak kepekli makarna yagsiz yedim,üzerine salata koydum bolca ,kahve ictim ve son olarakta meyve yedim bugün baya az yedim ben disardayim gün boyu zamanim olmadi...

ya ben yapamiyorum senağlama yasak dedigim hersey tatli geliyor saldiriyorum bosu bosuna bu listedeyim ben yaaa veremiyorum senağlama cok kötü moralim bozuk yaaa dikkat edemiyorum bu haftada listede alms veya vermemis görünecem moralim dahada bozuluyor öyle olunca diyet yapasim gelmiyo napacam ben senağlamasenağlama

kızlar merhaba...

hoşgeldin zeynepcan....cuma günü 2 ye kadar kilonu bildirirsen yazarım listeyea.s.

zanzuu kızdırıyosun beni hani nişanlına gözel görünecedin adamıda heveslendirdin kilo verecem diyee
ewlensen bir de çocuk doguran işin zorr ki ne zorr hadi ikimizde bir birimize koçluk yapalım ne dersinkaydirigubbakcemile5

evettt bide biz seneye evlendiriz diyoruz amannn evlenincede kilo alirsammmm yok benim acil toparlamam lazim :))) ama bu hafta fazla cikarsam bana kizmayin olurmu söz veriyorum herkes sahit haftaya vermis olucam vermesem atin beni listedenki ceza olsun bana :))) kocluk güzel fikir ama ben fazla duramiyorum burda malesef :KK43:(( nasil olucak

ya ben yapamiyorum senağlama yasak dedigim hersey tatli geliyor saldiriyorum bosu bosuna bu listedeyim ben yaaa veremiyorum senağlama cok kötü moralim bozuk yaaa dikkat edemiyorum bu haftada listede alms veya vermemis görünecem moralim dahada bozuluyor öyle olunca diyet yapasim gelmiyo napacam ben senağlamasenağlama

kız döverim seni....ne demek yapamıyorum sen o kadar iradesiz misin...ne konuştuk biz seninle...kaç gündür yoksunda bakıyorum...buraya sık girmediğin zamanlar yiyosun farkındaysan....ben ne diyorum hep yemek yemek istediğin zaman aç siteyi başarı hikayelerini oku.... kocaman kızsın..çıkarmıycam listeden falan...yok öyle pes etmek...yeme tatlı...madem bu kadar pişman olucan...bu kadar üzücen kendini...valla çok kızdım sabah sabah:mymeka::eek:klava:

evet cimcime ablacim girmedigim icin böyle oluyor oda utancimdan :KK43:(( ya yanlis yapiyorum sabahlari normal sekilde diyet aksam eve gidiorm yemeyi fazla kaciriyorum feciii yorgun oldugum icin erken yatiyorum toparlicam kendimi söz veriyorum citol yardim ediyor bana :)

X