Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar bu bol su içme konusunda benim yaşam koçum fazlasını tavsiye etmiyordu günde en fazla iki litre oda süzerek yavaş yavaş emerek yani içilmesi gerektiğini söylüyordu. çünkü zaten vücud normalde fazla alınan vitaminleri bile atıyor. bu arada sabahları kalktığınızda kahvaltıdan önce c vitamini alın kızlar. c vitaminide yağpğ kırmada bir numara:lepi:

kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler canlarımm:dance:

kızlar kimse yokmuuuuuuu :teytey: ben 6 da ayaktayım yarın cuma bakalım 1 ci kim olacakk:emir_bebek:gamyoncuiremsu

oy bebelerim ikimizde bakıyorum hep er kenciyim bende baya oldu kalkalıı

bi kaç tane sucuk ve bir dilim kepek ekmegi yedim

nasılda heyecan bastı beni gene acaba tartıldsammı şimdi moral bozuklugu olurmuki?

oy bebelerim ikimizde bakıyorum hep er kenciyim bende baya oldu kalkalıı

bi kaç tane sucuk ve bir dilim kepek ekmegi yedim

nasılda heyecan bastı beni gene acaba tartıldsammı şimdi moral bozuklugu olurmuki?
afyet olsun çitolcum:kahve:
bende 8 de yaptım kavaltımı 2 kibrit kutusu peynir 2 dilim ekmek 2 zeytin bugün tartılma yarın tartılcaz nasıl olsa sürpriz olsun bigün daha bekleyasakkelime

kimsecikler yok hafta sonuna doğru olduğundanmı sabah 1 dilim kepekli ekmek yedim 5 zeytin kibrit kutusu peynir 1 domates 1salatalık ve birazda tere yedim

bu arada bir soru sorucam ben hiç yeşil çay içmedim sevmem öle çayları eşim almış burdada okudum akşamlarımı içmeli günde ne kadar içmeliyim bide fayda göreniniz varmı poşet yeşil çay almış

yarım saat kadar önce ara ögün yaptım bir dilim k ekmekbir yemek k. lor biraz maydonoz 3 zeytin

yeşilçay konusu baya geniş aslında .. çogu insan onun destegi ile kilo verdigini bildiriyor bu konu ile ilgilide topikler var
bende denedim bir dönem içmeyi ama ben sevmiyorum tadını midemi agrıtıyor hatta

selam kizlar..
dün öglen hamburger yedim patates kizartmasi yedim ..
sonra 16:30 dan 19:30 a kadar su jimnastigi ve yüzmeye gittim.
geldigimde de hic birsey yemedim.

bu sabah tartildigimda 73.4 ciktim :dance:

aslinda bi kac istisna haricinde protein diyetini uyguladim bu hafta .. cumartesi 75,1 kg dim 5 gün icinde neredeyse 2 kilo verdim .. inanilmaz bisey ..
sizede tavsiye ederim bebislerrr

off offff ben yarın kilo almış olmayım
da kilo vermekten geçtim bugun aslında rregl de son gunu fazlada bi ..... olmadı şişlik olurmuki bilen varmı

aşkitom tbrklr çok hareketlisin tabi onunda faydası var

Selam kızlar dün gece kek yemiştimde miğdem bulanıyordu ya işte hepsini çıkardım çok fena oldum.Kek çıkar sandım meğerse balıklar dizilmişler sıraya benim çıkarmamı bekliyolarmış.Hepsi çıktı valla ama öldüm geberdim.Sanki kılçıklarıyla yemişimde o kılçıklar çıkarken boğazımı kesmiş gibi canım yandı. Hazmedememiş demekki miğde.Ama şunu anladım bir daha asla böyle çok yemeyeceğim.Miğdem küçülmüş, az ve sık yemeye alışmış demekki.kaldıramadı balıkları baksanıza.Yüzüp yüzüp sonrada geri çıktılar.Tabi o boğaz acısıyla sabah 4'e kadar uyuyamadım yine,döndüm durdum.Yani bugünde 5 saatlik uykuyla duruyorum.Arada bebişime uyandıklarımı saymıyorum bile.Eşimede tembihledim.Olurda bir daha böyle bişeyi çok yemek istersem benim uyar ve balıkları çıkarırken canımın nasıl yandığını hatırlat emin ol yemem dedim.Çok kötü oldum ya.Saat 09.00 da kalktım ama hala kahvaltı etmedim.Ağzımın tadı yok hala o yüzden şekerli nescafe içtim.1-2 saat sonra yerim bişeyler, canım bişey istemiyor ama yemeliyim.Şimdilik bu kadar.....

off offff ben yarın kilo almış olmayım
da kilo vermekten geçtim bugun aslında rregl de son gunu fazlada bi ..... olmadı şişlik olurmuki bilen varmı

aşkitom tbrklr çok hareketlisin tabi onunda faydası var

Yok be canımcım almazsın en kötü ihtimal korursun yada gramla verirsin.çünkü eskisi gibi değilsin.Diyete ilk başladığın zamanlar gerçekten bize göre çok yiyordun ama artık sende azalttın ve dikkat ediyorsun.Yani ya kilonu korursun yada gram ile verirsin bu hafta o da regl den dolayı.

bu arada bir soru sorucam ben hiç yeşil çay içmedim sevmem öle çayları eşim almış burdada okudum akşamlarımı içmeli günde ne kadar içmeliyim bide fayda göreniniz varmı poşet yeşil çay almış

arkaşdaşlarım gerçekten yeşil çay çok önemli inanın bana ben hem kilo vermemde hemde kilomu korumamda çokk yardımcı oldu. ben yedi ay önce altı kilo verdim ve inanın hiç dikkat etmeden yedim ne gelirse hiç düşünmeden ama yemeğin yanında yada yemekten hemen sonra mutlaka yeşil çay içtim çok yediğim zamanlarda bile hem sodadan çok daha fazla rahatlattı beni. şimdi bile karbonhidratlı yiyeceklerde mesela makarna falan yerken yanında mutlaka yeşil çay içiyorum inanın hem sıkılaştırıyor hem rahatlatıyor hemde insanın üzerindekki diyet bıkkınlığını alıyor çünkü enerji veriyor.:dance: ben hergün içiyorum bir demlik :)))her yemekle beraber. yoğun bir şekilde tavsiye ediyorum. benim can simidim oldu.:içelim:tadını beğenmeyenler limonla denesinler ilkte kötü gelebilir ama inanın alışınca birdaha aslaaaaaaaa vazgeçemiceksinizhihoyyyt:teytey:

selam kizlar..
dün öglen hamburger yedim patates kizartmasi yedim ..
sonra 16:30 dan 19:30 a kadar su jimnastigi ve yüzmeye gittim.
geldigimde de hic birsey yemedim.

bu sabah tartildigimda 73.4 ciktim :dance:

aslinda bi kac istisna haricinde protein diyetini uyguladim bu hafta .. cumartesi 75,1 kg dim 5 gün icinde neredeyse 2 kilo verdim .. inanilmaz bisey ..
sizede tavsiye ederim bebislerrr

askıtocum tebrikelr bu arada gerçekten çok güzel sositosositoinş bizde senin gördüğün kiloları görürüzdelikafadulden:dance::sm_cool:

sabah 1bardak sogan suyu 1bardak maydanoz suyu,3kayısıve 1bardak ılık suyla içtim.1dilim kepek ekmek az peynir arada bir batdak süt öglen 2domates 2dilim kepek ekmegi,1yumurta yedim corbada vardı ama çok doydum ya ahep böle yapıyorum diyetimi hep eksik yiyorum:KK43:(olmaz ki bölee:KK43:(arada 1 bardak sütüm var.citolcum merak etme verirsin sabırlı olmak lazım bu kilo işinde güzelim kafada halledip sabredecen,ölede geciyor zaman kendine stres yaparkta geciyor eniyisi zamanı kendine en yararlı olcak şekilde kullanmak dimi,yaza süper olcaz dimi kızlarrr:))

bende bu topige gelmem grek ama kizim hala emmiyor ve ben cok zorlaniyorum, ama kendimce yavas yavas veriyorum en kisa zmanda bende gelmek istiyorum bu topige, ole ozel uyguladiginiz rejim ar mi yoksa kendinize gore mi yapiyorsunuz ? bi de yesil cay hangi cay oluyor acaba ? bi de icsem kizima bi sey eder mi KI?

bende bu topige gelmem grek ama kizim hala emmiyor ve ben cok zorlaniyorum, ama kendimce yavas yavas veriyorum en kisa zmanda bende gelmek istiyorum bu topige, ole ozel uyguladiginiz rejim ar mi yoksa kendinize gore mi yapiyorsunuz ? bi de yesil cay hangi cay oluyor acaba ? bi de icsem kizima bi sey eder mi KI?

Allah bağışlasın canım yeşil çay dediğimiz normal çayın fırınlanmamaış hali az işlem görmüş hali yani yeşil çayın zarararını bilmiyorum ama sadece bende emzirirken içiyordum enerji verdiği için uykusuzluk yapıordu dolayısıyla oğlumda ikilere kadar oturuyordu:emir_bebek: şimdi emzirmiyorum biraz daha uykularımız düzeldi. yani ben bilmiyordum uykusuzluk yaptığını erken içersen bişey olmaz ikiüç fincandan fazla içme denersende çünkü ben araştırdım bunu emziren anneler en fazla üç fincan içmeleri öneriliyordu zararından değil sadece bebeğe uykusuzluk yapmasın diyeşutarafagitti :nazar:

X