Kimse ilgilenmemis ama bugun 14. Gunum ve 3 kilo verdim super
vuuu. süpersiniz! pek çok tebrikler
ben bi ara denedim ama devam edemedim bu diyete. aslında çok da mantıklı.
son 5-6 kilom kaldı. bi gayret denesem mi acaba ya?
Bence kesinlikle devam etmeliydin ben suana kadar tam 8 kilo verdim 58 den 50 ye düştüm 1 ekimde basladim hala devam ediyorum 5 haftam kaldive gerçekten hiç zor değil.
Evet bu sekilde ama benim okudugum sitede kuruyemis felan yazmiodu cok su tuketmek gerekiyo bi bulgar tanidigim yapmisti diyeti. 4 er saat araliklarla yemen gerekio dedi. Ama ben mesela protein gununde sadece et balik tavuk yada yumurta yiyorum salata felan yapmiorum ozellikle corba daha hic icmedim. Sanirim bu diyette onemli olan yediklerini karistirmamak harika cok kolay bi diyet ya daha 5 hafta var sanirim 2 kilo daha veririm oyle umut ediyorum en azindan 58 den 48 e super olur yaa
teşekkür ederim.başarılar diyorum bundan sonrası için de.
dedim ya ben yabancı sitelerden gördüm. kuruyemiş çiğ şekilde günlük 100 gra kadar vardı.
teşekkür ederim.başarılar diyorum bundan sonrası için de.
dedim ya ben yabancı sitelerden gördüm. kuruyemiş çiğ şekilde günlük 100 gra kadar vardı.
Kaç ay yaptınızEveeett konuyla ilgilenenler diyet bitti ve sonunda 48.6 ya düştüm
Uygula mutlakaYa evet aslında kavaltılardameyve yemek gerekiyo ama haliyle yılbaşi sabah kahvaltıni kilo bindi bana. Meyve kuralini uygulamayi dusunuordum ama uygulamadim yani. Yarindan itobaren uygulasam iyi olur devam edebildigim kadar.
Sanırım biraz zor olacak ama denemeye çalışicam ama arada kaçamaklar yaparım kesinUygula mutlakayoksa boşa gider zaten alışkanlık olmuştur . uygulamazsan çokk çabuk alırsın sabitlenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?