İlk duyuyorum
Siz nereden buldunuz bu diyeti?
Denediniz mi hiç?
Gıda ayrıştırma diyetinin düzene koyulmuş hali.
Henüz denemedim.:26:
Anladım
90 gün çok uzun pek dayanılacak gibi durmuyor
Başlarsanız başarılar diliyorum şimdiden
Selamlar :) Bu diyeti ben denemistim. Hatta bir tanidigim bu diyetle 8 ayda 58 kilo civardi vermisti. Ben ondan duyup baslamistim.
Bundan 3 ay önce yapmistim sanirim. 3-4 ay olcak tam hatirlamiyorum. ve cok kisa bi süre icerisinde 6 kg vermistim. 3 hafta icerisinde sanirim. Tam hatirlamiyorum kusura bakmayin :) sonra skldm bi süre sonra hep ayni seyler yemekden ve biraktim orda. Tekrar eskisi gibi yemege basladim dikkat etmedim ve o 6 kg hemencik geri döndü. Yaklasik 1-2 ay önce tekrar basladim pismanlik icerisinde. Keske birakmasaydim dedim kendi kendime o süre icinde baya bi verirdim demistim ve tekrar basladim bu sefer 90 günü tamamlicakdim. Bu seferde hic kilo veremedim gram gram gidiyodu buda beni sinir etmisti vee yine yenildim yine birakdim...
Fakat tanidigim verdigi kilodan en fazla 5kg aldi. Yani bu diyete baslarsaniz ve üzerinde durup birakmazsaniz gercekden ise yariyor :)
Paylaşım için teşekkürler. Bir arkadaşım 3. haftasına girdi bu diyetin. Şimdilik iyi gidiyor. 29. günün sonunda sonuçları yazarım.
Merhaba,
bu diyeti benim abimin eşi yapmıştı. Geçen ay duymuştum yaklaşık 1 ay olmadan 10 kilo falan vermişti. Sonra bende araştırdım ama bir türlü başlayamadım. Aslında başlasam süper olur. Sabahları meyve işini çok sevemedim ben. Ben sabahları tost yemeği seviyorum o yüzden bir türlü elim gitmedi.
gecenin bu saatinde kiloları canına tak etmiş biri olarak bu diyete başlamaya karar verdim20 kilo fazlam var.gün be gün gelişmeleri yzıcam.benle başlamak isteyen varsa sevinirim.daha bi hırslanırız belkide o şekilde.haydi arkadaşlar gelin de bir anlık yemenin zevkinden vazgeçip yaza fıstık gibi o kızlar grubuna dahil olarak girelim.yarın benim için büyük gün.kerkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?