90 Gün Diyet Listesi

Bende bi süredir araştırıyorum bu diyeti başlıcam inşallah emziriyorum bi zararı olur mu diye düşünüyorum siz başladınız mı

Yok daha başlayamadım ama baya araştırma yaptım yabancı bloglardan, mantıklı gelmeye başladı bana. Açıkçası insanı aç bırakmıyor aksine doğru ve düzgün beslenmesine yardımcı oluyor gibi bu yüzden emzirmenize zararı olur mu bilemiyorum

Uzun vadede kesinlikle bu diyeti tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
12 martta (19 gün sonra) 90 günlük diyeti tamamlıyorum. Hamilelik Dönemi'ne 14 kg aldım doğumdan 2 hafta sonra 2kg fazlam kalmıştı ancak emzirmeyi kestikten sonra HIZLA kilo almaya başladım. 90 GD 81 kg ile başladım şu an 69,8kg, hamile halamdan önceki kg altına düştüm. Boyum 181cm, kendimi mükemmel hissediyorum.

konuyu tekrar hortlatmak istedim :) bu diyeti deneyen var mı acaba? hazır yaza tam 3 ay kalmışken bayağı kafama yattı

konuyu tekrar hortlatmak istedim :) bu diyeti deneyen var mı acaba? hazır yaza tam 3 ay kalmışken bayağı kafama yattı

settura'cım hadi yapalım bu diyeti :)
benim de 1 yıldır denemediğim şey kalmadı ama veremiyorum (çünkü 5 günden sonra bozuyorum )
bu diyet bana çok mantıklı geldi ama. her şeyden yeyebilecğeiz bir kere. dukan bile yaptım ben ki hep baş ağrısı ve tansiyon düşmesi yaşıyordum zaten gerçi toplasan 1 ay yapmışımdır.

kızlaaaarrr!!! hadi yapalım 3 ay şu diyeti.

Kızlar merhaba
Diyete başlayalı yaklaşık 3 hafta oluyo ve 5 kilo gitti bile. Aslında daha fazlada gidebilirdi ama arada küçük kaçamaklar oldu. 100 kilo ile başladım. 94.8 i gördüm.
Diyetle ilgili bilgi bi kaç bisey söylemek isterim. Uzun suredir bir suru sey denedim belki farklı bloklarda da karsilasmisizdir. Ama hic bisey fayda etmedi. 1 hafta sonra vazgeciyodum. Ama ilk defa bu diyetle bu kadar uzun sure devam edebildim. Diyetin en güzel tarafı hic birseyden mahrum kalmıyorsunuz. Canım bisey istediğinde yarın yiyceksin diye teselli ediyorum çoğu zaman kendimi. Ama en zor tarafı da meyve günleri geçmek bilmiyo. biraz zorlu da olsa en güzel kiloda meyve günlerinde veriliyo bu yüzden insan sabredebiliyo. Neyse kızlar uzun oldu yani bence denemeye değer. Gelin hep beraber birbirimize destek olalım

Kızlar bende bugün itibari ile 70.8 kilo ile başladım bu diyete hadi hayırlısı artık :)

Merhabalar herkese!Ben bulgarım ,ve eğer yazmaya bir yanlışlık yaparsam kusura bakmaim lütfen :) Ben ilk kez 90 günlük diyet internete buldum fakat bulgarca.Doğumda sonra çok kilo idim 90 kg daha doğurusu...Hemen başladım ve sonuçlara mükemmeldi.İlk kez 19 kg verdim.Onra sonra 6 ay kendimi ara verdim ve rahat rahat her şeynde yedim.Ve sadece 3 kg aldım her şey rağamen(ben çok çok yiyorum)İkinci kez yaptım geçen kış ve 9 kilo daha verdim.90 gun sonra tarta 63 kg gösterdi ,daha mutlu olamazdım.Şimdi de her şey yiyorum ama dikkatetiyorum.Yineden sabahlara sadece meyve yiyorum ve akşamlara geç saatinde yemiyorum.Tarta 65-66 kg gösteriyor ama ben üzülmiyorum,çok iyi hissetiyorum kendimi.Belki birkaç ay 3 kez yapıcam son bir kaç kilolar vermek için!Eğer birisi ruça biliyor kitap linkde gönderibilirim!Sorular da varsa çevab yazabilirim ,bir buçuk sene sonra inan her detaile biliyorum artık bu rejim için!İyi şanslar ve çok eksik kilolar dilerim kızlar!

Bende başlamak istiyorum yarın başlayacağım inşallah kilom 62 boyum 163 Cm yaklaşık 7_10kg vermek istiyorum haydi hayırlısı tecrübelerini benimle paylasabilirsin

Merhaba ekecik!Bende 165 sm boyum ve 65-67 kg :) Yani diyorlarki 10 kg boyu göre daha az olması lazım dimek ben 55 kg felan a sen 53 kg.Eğer 1 defa yapıcaksın bu rejim ve doğru yapıcaksın vericeksın bu kilo inan!Bol şanslar!

Sana da bol şans lar inşallah hedefimiz e ulaşır. .....

Yapanlar sonuç aldı mı.rusça detaylar Türkçeye çevrildi mı rusçası nerde? Türkçesi nerde?

Eveeet pek uydum sayılmaz kaćamak yaparak ki iş ortamı malum 3. Gün. depatatesli olan 5 kilo ićin 5 gün yapayım dedim.ama yüzüm bayağı ćöktü çizgiler belirgin.başkada herşey yolunda kilo gramla gidiyor.kahvaltılarelma bitki çayı 1.gün protein peynir domates, haşlama tavuk,mercimek köfte. 2.gün nişasta patayesli lapa pilav,mısır ,tahıl çorba.3. gün karbonhidrat domates soslu makarna,bir dilim kek minik çikolata,haşlanmış buğday.4.gün yarın meyve günü.karpuz şeftali elma olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…