Bende bi süredir araştırıyorum bu diyeti başlıcam inşallah emziriyorum bi zararı olur mu diye düşünüyorum siz başladınız mıBu başlığı canlandırabilir miyiz acaba ? :)
Bende bi süredir araştırıyorum bu diyeti başlıcam inşallah emziriyorum bi zararı olur mu diye düşünüyorum siz başladınız mı
Uzun vadede kesinlikle bu diyeti tavsiye ederim
konuyu tekrar hortlatmak istedim :) bu diyeti deneyen var mı acaba? hazır yaza tam 3 ay kalmışken bayağı kafama yattı
Ben de ben de... Yasasin arkadas buldum :)Bende pazartesi başlıyorum 3 aylık bebeğim var ve emziriyorum 72 kg hedef 60 kg :)
Merhabalar herkese!Ben bulgarım ,ve eğer yazmaya bir yanlışlık yaparsam kusura bakmaim lütfen :) Ben ilk kez 90 günlük diyet internete buldum fakat bulgarca.Doğumda sonra çok kilo idim 90 kg daha doğurusu...Hemen başladım ve sonuçlara mükemmeldi.İlk kez 19 kg verdim.Onra sonra 6 ay kendimi ara verdim ve rahat rahat her şeynde yedim.Ve sadece 3 kg aldım her şey rağamen(ben çok çok yiyorum)İkinci kez yaptım geçen kış ve 9 kilo daha verdim.90 gun sonra tarta 63 kg gösterdi ,daha mutlu olamazdım.Şimdi de her şey yiyorum ama dikkatetiyorum.Yineden sabahlara sadece meyve yiyorum ve akşamlara geç saatinde yemiyorum.Tarta 65-66 kg gösteriyor ama ben üzülmiyorum,çok iyi hissetiyorum kendimi.Belki birkaç ay 3 kez yapıcam son bir kaç kilolar vermek için!Eğer birisi ruça biliyor kitap linkde gönderibilirim!Sorular da varsa çevab yazabilirim ,bir buçuk sene sonra inan her detaile biliyorum artık bu rejim için!İyi şanslar ve çok eksik kilolar dilerim kızlar!
Bende başlamak istiyorum yarın başlayacağım inşallah kilom 62 boyum 163 Cm yaklaşık 7_10kg vermek istiyorum haydi hayırlısı tecrübelerini benimle paylasabilirsinMerhabalar herkese!Ben bulgarım ,ve eğer yazmaya bir yanlışlık yaparsam kusura bakmaim lütfen :) Ben ilk kez 90 günlük diyet internete buldum fakat bulgarca.Doğumda sonra çok kilo idim 90 kg daha doğurusu...Hemen başladım ve sonuçlara mükemmeldi.İlk kez 19 kg verdim.Onra sonra 6 ay kendimi ara verdim ve rahat rahat her şeynde yedim.Ve sadece 3 kg aldım her şey rağamen(ben çok çok yiyorum)İkinci kez yaptım geçen kış ve 9 kilo daha verdim.90 gun sonra tarta 63 kg gösterdi ,daha mutlu olamazdım.Şimdi de her şey yiyorum ama dikkatetiyorum.Yineden sabahlara sadece meyve yiyorum ve akşamlara geç saatinde yemiyorum.Tarta 65-66 kg gösteriyor ama ben üzülmiyorum,çok iyi hissetiyorum kendimi.Belki birkaç ay 3 kez yapıcam son bir kaç kilolar vermek için!Eğer birisi ruça biliyor kitap linkde gönderibilirim!Sorular da varsa çevab yazabilirim ,bir buçuk sene sonra inan her detaile biliyorum artık bu rejim için!İyi şanslar ve çok eksik kilolar dilerim kızlar!
Sana da bol şans lar inşallah hedefimiz e ulaşır. .....Merhaba ekecik!Bende 165 sm boyum ve 65-67 kg :) Yani diyorlarki 10 kg boyu göre daha az olması lazım dimek ben 55 kg felan a sen 53 kg.Eğer 1 defa yapıcaksın bu rejim ve doğru yapıcaksın vericeksın bu kilo inan!Bol şanslar!
Şimdi de ben hortlatayımkonuyu tekrar hortlatmak istedim :) bu diyeti deneyen var mı acaba? hazır yaza tam 3 ay kalmışken bayağı kafama yattı
Başladınız mı .yazmamışsınızBen de ben de... Yasasin arkadas buldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?