Bende ögleyim bugün
öglen
şehriye çorbası
kuru fasulye
2 dilim ekmek ve salata yedim azar azar hepsinden
ginede açım halen ya ara yapamadım buğün işlerim yogundu unutmuşum öglen 2 dilim ekmek yemeseydim iyiydi ama iste çok açtım
Afiyet olsun canım. Bazen fiziksel değil de gözü doymuyor insanın bazen benim de gözüm karariyor önüme ne ciksa yemek istiyorumdiyetisyenler genelde corbanin ve 2 yemek kasigi kadar kuru fasulye gibi bakliyatlarin ekmek grubu olduğunu 1 dilim ekmek yerine geçtiğini ve yanında ekmek tuketilmemesini soyluyorlar. Normal zaman icin evet iki dilim ekmek olmasa iyiymis ama bugun istahin aciksa iyiki yemissin yoksa onun yerine kek çikolata bisküvi gibi şeyleri de yiyebilirdin en azından öğleden sonra kendini daha tok hissedeceksin
Ara öğün olarak bir avuc yer fıstığı yedim.
Oglen yemegi olarak koz patlican ve yoğurt düşünüyorum ama bakalım:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlarrrr ve topigimizin minik bebisi))
Inşallah canim :) sende cok cok sağlıklı az kilolu bir hamilelik geçirirsin inşallah :) banada herkes hamileyken bol bol dinlen diyordu bebek dogunca anlıyor insan hamileyken dinlenmek gerekiyor
Canım diyet arkadaşım diye bir site var kalori hesaplamaya yardimci günlük tutabiliyorsun bir bak istersentatli içinde tvde gurkan kubilay iki tane kuru kayisi arasina birkac badem ve tarçın onermisti ya da tarçınlı süt denebilirsin
Cok geçmiş olsun pazar günü trakya felaketti ve biz yoldaydik kizim arabada uyuyordu yağmurun sesine uyandi goz gozu gormuyordu dereler tasmisti yollari degistire degistire gelebildik eve offf korku filmi gibiydi
Yaşasın ezez gelmis) bir daha bizi birakma olur mu
Kizlar kahvaltidaa
2 yumurta ve 25 gr peynirle yağ eklenmeden hazırlanmış tavada yumurta yedim 4 tane az tuzlu zeytin ve 3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği yedim bir bardak cay içtim. Herkese afiyet olsun guzel bir gun olsun inşallah. Kizlar kilo bildirimi yapacak miyiz yine cuma mi ?
Bende ögleyim bugün
öglen
şehriye çorbası
kuru fasulye
2 dilim ekmek ve salata yedim azar azar hepsinden
ginede açım halen ya ara yapamadım buğün işlerim yogundu unutmuşum öglen 2 dilim ekmek yemeseydim iyiydi ama iste çok açtım
öğle yemeğim :
1 dilim kepek ekmeği
100 gr domates
20 gr domates sosu
100 gr hazır köfte(2 parça) ama kendimi hala aç hissediyorum sanki gözüm doymuyo bugün.canım da tatlı istiyo. uf bide evde 50 gr yoğurt vardı içine yarım salatalık doğradım cacık yaptım kendime dolaba koydum soğuk soğuk ne iyi gider diye. 20 dk sonra yok. zatn bu evde düzgün yemek olmaz olanda durmuyo ya cok sinirlendim.
ay kıyama gel bize bizdede dolapta bozulur kimse yemez çöpe gider biz 3 kişiyiz evde babam kardeşim ben kalabalıkmı yaşıyosunuzki evde
Babam annem kardesim ben.bi kiz kardesim var olamaz boyle bisi ya ne bulsa yer tatli tuzlu karistirir her yemegi 3 tabak yer 5 kase corba ictigini bilirim tek ogunde hareket etmez ne uyusuk anlatamam cani tatli istediginde gider pasta alir oturur sabahtan aksama 4 ogunde bitirir.ama 50 kilo kiz ya.cok sinir oluyorum.
ay deme bende öyle tiplere gıcık olurum yayiiyip kilo alamayana püf ya ama olsun ya bizde vercez boşver cacıktan alcan kollariyi kardeşinin sayesinde almadın iyi yönünden bak olaya
Öğlen yemek yiyemedim evde temizlik yapıyordum yeni bitti arada bir turk kahvesi içtim. Bir parca şeftali yedim kizima yedirirken kalani :) :)
arada
2 tatlı kaşıgı maraş dondurma yarım bardak nescafe (potronum ikram etti oyuzden hayır demedim iki kaşık aldım sonra yerim soguk deyip buzluga attım)
hayır demeyi hiç beceremiyorum ama çektırmadan yemedim ya
Ya boyle kizim diyince imrendim allah bagislasin yaÖğlen yemek yiyemedim evde temizlik yapıyordum yeni bitti arada bir turk kahvesi içtim. Bir parca şeftali yedim kizima yedirirken kalani :) :)
Iyi etmissin yabende disari ciktim pazardan alisveris yaptim.saat 7 gibi de yuruyuse gidecem 1saat hizli yuruyecegim.
Biraz önce tuvalette kendime ve popo ma baktım koyunun kuyruk yağı gibi yağ dolu.kendime çok sinirlendim bunlar gitmeli
inşallah gider bugün ne yaptın gitmesi için spor şart ben haftada 4 gün yapıyom 42 dim 40 düştüm bacaklar yürüyüşle çok inceliyo basende tabihadi kızlar spora hareket olmadan olmaz:13:
Bende aciktim ya ne yesem acaba.yok ben doymuyorum bugun ya aklim hep yemekte.canim da spor yapmak istemiyo hic aslinda ama zorla gidecem artik .
Evet canım on aylik bir kizim var :)) Rabbim herkesin evladini bağışlasin kendisi çok formda keza hiçbir şey yemiyorkilo bildirimlerimiz ne zaman allah bağışlasın kızınmı var ne güzel
Ya boyle kizim diyince imrendim allah bagislasin yainsallah bende o gunleri gorurum
Biraz önce tuvalette kendime ve popo ma baktım koyunun kuyruk yağı gibi yağ dolu.kendime çok sinirlendim bunlar gitmeli
Sen cok iradelisin nevercim ve yağlar gidecek sen aynada ayyy ne kadar fitim diye bakacaksinbu arada annen nasıl oldu umarım çok daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?