Dene tabi yaiyi terletiyo mafolduk ya arada 1 dilim ekmek yedim ara ögün olarak doyurucu kolarısı az cavdar ekmegi [/QUO
Ben birazdan çıkcam işten akşam girmem sanırım 3 litremi bitirdim şuan sporlarımı yapıp yaatarınm akşama
1 yumurta
ve arada üç tatlı kaşıgı sütlaç yemegi planlıyorum
Dene tabi yaiyi terletiyo mafolduk ya arada 1 dilim ekmek yedim ara ögün olarak doyurucu kolarısı az cavdar ekmegi
Deneyecegim birazdan.uf ben aksam yemegi bulamadim ya.bizim evde yemek pismez de..
Yumurta ye tok tutuyo hemde oldukça olmaz mıyada domatesin varsa melemen yap kendine yagsız
pHer zmanki gibi aksam yemegimiz tavuk durum.tek ekmekli patatessiz mayonezsiz sadece 1 lavas ekmek ve tavuk bir durum yedim.diyetimin en buyuk sorunu iste bu yemek meselesi.
Biliyorum ya yemeyecegim bir daha.bizim evin her zman ki hali.yarin gidip sali pazarindan sebze alacagim.ama en az 500 kcal diyordum ya aksam icin baska hic bisi yemedim.p
bak bu olmadı yadürümde kolari vardır yumurta yemedınki evde salatalık falan yokmu yap ye dürüm bidaha yemek yok
Aa o kadar mi yagiyo ya?ben akdeniz bolgesindeyim suan bu saatte disarisi 30 derece.bende deneyecegim atlamayi ipim var zaten.is yerine bisi olmamistir umarim
A bende mersindeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biliyorum ya yemeyecegim bir daha.bizim evin her zman ki hali.yarin gidip sali pazarindan sebze alacagim.ama en az 500 kcal diyordum ya aksam icin baska hic bisi yemedim.
Benim akşam yemeği salata ve susuz taze fasulye 3 kaşık kadar ve leslie sansone 3 miles yaptim
Kızlar selam uzuun bi aradan sonra geldim ama canım çok sıkkın. bayadır bozdum ben diyeti ve azmim kalmadı yaa. sizler naptınız çabuk sıkılıyorum ben hep aynısı oluyor
günaydın akşam yemegin çok hoşuma gittibende akşam
1 yumurta
aradada sütlaç yedim yarım yaglı sütle yapılmış 3 tatlı kaşıgı
1.20 dakkika spor yaptım ve ip atladım ve dün akşam tartıldım 71 geliyodum şu an 69 900 geliyorum sonunda altılı rakamları gördüm
çooooooooook mutluyum
Inşallah bende öncelikle 70 i sonra 60 lari görürüm azimliyiz basaricaz inşallah. Ben armut tipliyimdir. Göğüste yok küçücük belim baya bir inceldi çok sukur
Popo ve bacaklar hala yerinde ama onlarda gidecek insallah
Inşallah canim :) sende cok cok sağlıklı az kilolu bir hamilelik geçirirsin inşallah :) banada herkes hamileyken bol bol dinlen diyordu bebek dogunca anlıyor insan hamileyken dinlenmek gerekiyormrb kizlar nasilsiniz? cok iyi gidiyorsunuz bu arada masallah alkis alkis alkis alkisyavyu sen bu azimle eski halinin bile altlarina duseceksin bence..ahhh ahhh bende incelme hayallerimi daha sonralara biraktim artik siki bir diyetle insallah bu arada coook mutluyum okullar tatil artik ne guzelmis p.tesi ayaklarini uzatarak tv izlemek
Canım diyet arkadaşım diye bir site var kalori hesaplamaya yardimci günlük tutabiliyorsun bir bak istersennegüzel ben de hesaplaya bilsem ama sıkıcı geliyo bana böyle karnımın doydugunu hisettim bugün çok az yemege alıştımda şu tatlı ihtiyacımla nasıl başa çıkarım bilmiyorum başıma agrı giriyo :18::18::18:
işyertimi su bastı bi bu eksikti ya :18::18::18:ya ofya istanbulda felaket yagmur yagıyo 50 ad le başladım şu an 400 ad çıktım bu akşam 450 yapcam kısmetse yürüyüş yalan oldu her yer su içinde kaldı:18::18::18:
Kızlar selam uzuun bi aradan sonra geldim ama canım çok sıkkın. bayadır bozdum ben diyeti ve azmim kalmadı yaa. sizler naptınız çabuk sıkılıyorum ben hep aynısı oluyor
aynen türk kadının genel sorunu bacaklar ve popo benim üstüm M altım 42 yani L YADA XL kadermineyse birbirimize destekle başaracagız
bugün sabah
1 tost kepekli çay domates salata yedim
sen ne yapmayı planlıyosun
100 gram daha vermiş 82.8 olmuşum
kahvaltı:
1 yumurta(80 kcal)
200 gr domates(40 kcal)
1 dilim kepekli ekmek (50 kcal)
1 üçgen peynir(20.3 kcal)
artık daha dikkatli diyet yapacağım.gidecek bu kilolar kararlıyım ya.sabah 50 tane ip atladım yarım litre su içtim
Oley oleybende 71 den 69 90 düşmüşüm sonunda altılı bi rakam gördüm azmin zaferi
kurtulacağız bu kilolardanama ben kendimi bu gün tuhaf hissediyorum bi türlü doymuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?