Bende tatile girdim simdi universite tercihlerini bekliyorum ama o zamana kadar kilo vermek istiyorum ya
ayy dokuz on ay boyunca bende hep altida kalktim sukur bitirdik okulu..seninde az kalmis hadi ayaklarini uzatmaya
O kadar yorgunluktan sonra elim gitmiyo yemeklere.zaten pek yemekleri sevmem de basit abur cuburlar kiskirtiyo beni mesela dondurma bitter cikolata ve yiyorum ama mesela 1 parca cikolata 20 kcal 1 top vanilyali dondurma 50 kcal hepsini hesapliyorum hergun bi 100 kcal kadar basit.seyler.atistiriyorum boyle
Bende tatile girdim simdi universite tercihlerini bekliyorum ama o zamana kadar kilo vermek istiyorum ya
inş verirsin puanında çok iyi gelir girersin üniversiteye hangi üniversiteyi istiyosun
üniversite olarak düşünmedim de zaten sınava girdim puanlarımda iyi çok şükür eğer bir sorun olmazsa diyetisyenlikama önce kilo vermem gerek.hem gidicem herkes minicik falan onların arasında ben yapamam hemde simdi kimseye bu fikrimi söyleyemiyorum tepki alıyorum puanlarım iyi tercihlere kadar da şöyle bi 3 ay var 15 20 kilo versem bide kazansam herkes şok yepyeni bir hayata başlamış gibi. yeni güzel bir ben başka bir şehir gelecek planları....herşey değişecek.bide gidersem nişanlanacam sevdiğimle.benim için tam dönüm noktası
ben kolari hesaplayamıyorum ama yazıyorum yediiklerimi bakalım zayıflarız ya ramazanda nasıl beslenmeyi düşünüyosun?
ay inşalah zayıflarsın nişanlancan kişimi istiyo zayıflamanıhemde fit olarak üniversiteye gitmek önemli bence ya gitse artık şu kilolar bitse inşalah birlikte burda başaracagız ozaman büyük degişim bizi bekliyo en büyük hayalim renkli pantolon giyebilmek
neden hesaplayamıyorsunuz? ben artık çoğu yiyeceğin kalori değerlerini ezberledim. bide küçük bir terazi aldım gram gram tartarak yemek yapıyorum.yeni tarifler deniyorum falan hoşuma gitmeye başladı.hep günlük kalorimi 1200 olarak almaya çalışıyorum ve bu şekilde hiç bişi aklımda kalmıyor mesela kızartma bi yemek atıyorum ağzıma bi tane akşam yemeğinde 30 kcal eksik alıyorum dışarı çıkıyorum canım dondurma istiyo yiyorum akşam ekmek yemeyip yine 1200 kcal tutturuyorum.misafir geldiğinde diyetteyim demem mesela. poğaça var ısır bi lokma sonra sakla poğaçayı yemiş gibi akşam yemeğinden 50kcal düş. hele misafirliğe giderken çantama poşet koyup yemediğim herseyi içine atardım bi ara.eve bi geliyorum çantada kurabiye börek aferin diyorum kendime yemediklerimi kedilerle kuşlarla paylaşmaya başladımramazanda hayatım daha düzenli oluyo ya sahurda kahvaltılık ama basit domates 1 dilim kepekli ekmek küçük bi peynir çay belki biraz yoğurt iftarda sadece çorba ekmek.iftardan yarım saat kadar sonra artık 1 kase cacık gün içinde yiyemediğim yemeklerden 1er lokma atıştırma 1 kayısı 1 kiraz ne yememişsem canım ne istemişse 1er tane.ama pek yemek olarak yemiyorum atıştırmayla geçiyo
vallahi herkes biliyo pudra rengi bir pantolon ne kadar istedim ben ya. yok sevdiğim destek oluyor hakkını yemiyim diyet yaptığımı da bilmiyor tabi yazık ama sürpriz olsun ya verince.ama böyle bile beğendi diyorumnişan için okulu bekliyoruz üniversiteye başlayınca aileme açacağız konuyu.ama önce okul.işte zayıflarsam okuycam okursam nişanlanıcam.ZAYIFLAMAM GEREK Beraber başarıcaz biz ya inanıyorum ben
bende inanıyorum iyki bulduk birbirimizidestek olucaz ya birbirimize yeşil çay içiyomusun acayip ödem attırıyo alalh sevdiğine kavuşmanıı nasip etsin
ya gerçekten başarıcaz inan inanmak başarmanın yarısıdır
bazen içiyorum aksam 7den sonra yemek yemiyorum 1 2 bardak içiyorum ama ben doğal bulamadım bi markanın çilekli yeşilçayını içiyorum kokusu falan da güzel geliyor.
kahvaltı:
1 dilim kepekli ekmek(50 kcal)
20 gr peynir (47 kcal)
100 gr domates (20 kcal)
ara :
dondurma (170 kcal)
öğle :
100 gr yoğurt (yaklaşık 2 kasık) (137 kcal)
1 dilim kepekli ekmek(50 kcal)
100 gr domates (20 kcal)
80 gr hazır köfte(sadece 1.5 parça kadar) (187 kcal)
20 gr domates sos (20 kcal)
şimdiye kadar toplam 700 kcal yapıyo .yani akşam yemeğime kadar 500 kcal hakkım daha var.
negüzel ben de hesaplaya bilsem ama sıkıcı geliyo bana böyle karnımın doydugunu hisettim bugün çok az yemege alıştımda şu tatlı ihtiyacımla nasıl başa çıkarım bilmiyorum başıma agrı giriyo :18::18::18:
ufak bir düzeltme.100 gr yoğurt 65.5 kcal yapıyo ben 200gr hesaplamışım toplam 634 kcal oldu akşam kendime güzel bir yemek ya da hafif bir yemek ve hafif bir tatlı odul vereceğim.
siz saymıorsunuz ama az yiyorsunuz takdir ettim.ya bi şekilde vereceğizben canım tatlı istediğinde dondurma yiyorum ya da bitter çikolata.
ya mutluyum senle birlikte başarırız çünkü tek başına bişey olmaz diyosun sen beni ben seni tutarak zayıflarız diye düşünüyorum ben bide evdee ip atlayıp kendice hareketler yapıyorum her hafta bikaç hareket katarak bölgesel incelmede çok yardımı oluyo bu arada suyu içmeyi unutma 2 lt tamamladım şu anda 3 bardak yeşil çay içtim
nasıl 8 kilo verdin bizede anlatsana çünkü bi süreden sonra sabitliyo benimki ögle olsu
ay teşekkür ederim ya ben hala 1 litredeyim.hiç içmedim sonra. simdi aldım bi yarım litre içmeye başladım.evde ne kadar ip atlıyorsunuz ise yarıyor mu? tutarız tabi birbirimizi ya renkli pantolon giyeceğizya ben bu sefer daha bi inandım bu işe bırakmak yok.zayıflayacağim
Valla haftaiçi sadece öğlen yemek yiyorum akşam salata sabah activia bol yeşil çay ve form çay. Hafta sonu yiyorum normal ve mümkün oldukça yuruyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işyertimi su bastı bi bu eksikti ya :18::18::18:ya ofya istanbulda felaket yagmur yagıyo 50 ad le başladım şu an 400 ad çıktım bu akşam 450 yapcam kısmetse yürüyüş yalan oldu her yer su içinde kaldı:18::18::18:
Aa o kadar mi yagiyo ya?ben akdeniz bolgesindeyim suan bu saatte disarisi 30 derece.bende deneyecegim atlamayi ipim var zaten.is yerine bisi olmamistir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?