- 9 Ağustos 2011
- 454
- 5
- 68
Daha çooook canım benim ilk hedef 80 evet orda bi kalıp oh beee dicem sonra devam
ilk hedefine az kalmiş o zamn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çooook canım benim ilk hedef 80 evet orda bi kalıp oh beee dicem sonra devam
Son 2 hafta derken öğretmen miyiz bana her pazartesi sendrom
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bencede cuma uygundur kızlar bu cuma başlarız hayirlisi ile. Sabahtan beri temizlik yapıyorum bebekle temizlik ne zormuş kizim emekliyor ve her yeri karistiriyor ben Supuruyorum arkami dönüyorum heryer felaket ama bebisim cok eğleniyor :) :) boncukcum izgara yemek en iyisi hatta protein aldığımizda kalori hesabina dahil bile etmeyebiliriz çünkü vucudumuzda öncelikli olarak enerjiye cevrilmiyor bu yuzden protein diyetleri yapiliyor ezez bu konuda benden daha bilgilidir karatay hocayi benden cok daha iyi bilir :)) bulgur en kaliteli karbonhidrat canim. Bizden bir kac gun bile olsa ayrılmayı dusunme bence sonrasında motivasyonunu iyice kaybedebilirsin kacamaklarimiz da olsa yola birlikte devam edelim. Hatta kacamagimiz olduğunda birbirimize ceza verebiliriz mesela on mekik yarim saat yürüyüş gibi. Böylece hem birbirimizden kopmayiz hem de diyetimize daha dikkat ederiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.