• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Hafta sonu çok karıştı hesap yapmıyorum. Pazartesiye tekrar açlık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şu saate kadar 600 kalori civarı aldım. akşam yemeği için z.yaglı kuru börülce ve ayran yicem. 1000 olmicak yine ekstra bişi çıkmazsa:)

Kizlar bugun yediklerim :
Sabah 10.30 bir kaseden biraz az special k light sutle ( sut de azdi)
Oglen 13.30 bir kasecik nohut yemegi yanina 2 3 dilim domates ve 3 kasik yogurt.
Oglen 15.00 10tane kiraz.
Sizce nasil cok mu az mi?.

Bir de hic bir is yapmadan gunde kac kalori yakiyor vucudumuz boyum 1.65 kilom suan 69.4

Bazal metabolizma hızını hesaplanan siteler var oradan öğrenebilirsiniz

Merhaba kızlar ;)) msjlarla ilgili sürekli problem yaşıyorum yine silinmiş msjim sanırım netimden kaynaklanıyor :( bu sabah uyumuşum o yüzden gec kahvaltı yaptık hurma ve çeyrek avuç kaju ile ara öğün yaptım akşam yemeğinde köfte yedim soğan salatası ile. Bu gece yatmaya yakin kefir icecegim yarim bardak kadar. Gunu 1200 kalori ile kapatacagim. son zamanlarda cok yorgunum ve spor yapacak halim kalmıyor. Kizlar tartilma günü ile ilgili bir karar vermedik yapsak mi ki? :)

Yapalım motivasyon için gerekli

gunaydin kizlar..tipik p.tesi sendromu yasiyorum son iki hafta dayan kizim ha gayret :-):-)

Son 2 hafta derken öğretmen miyiz bana her pazartesi sendrom

Gúnaydın kizlar. Pztesi yine geç kaldım ama yumurtamı yedim az önce de 10 tane çıg fındık yedim we suya dayandım. Kızlar bu tartılma işini salı günleri yapalım mı? Yarın sabah herkes kilosunu girsin haftaya salı şampiyonumuzu secelim ne dersiniz

Herkes fikrinı yazsın akşama netleştirelim

sali? hmmmm olabilir aslinda ama bnce hafta ici daha cok dikkat ediyoruz sanki cumami yapsakki?

Olur ama gecen cuma ki kilomu bilmiyorum :) biraz gecikir ama bana uyar. Cuma tartılıp kilolarimizı yazarız haftaya cuma ilk şampiyonumuzu belirleriz o halde. Diger arkadaşlarda fikirlerini yazsınlar netleştirelim o halde

Cuma istiyorum kızlar. Sabahtan beri activia Ahu dudu. Bir kepekli bisküvi adet.oglen 4 kaşık kadar bulgur pilavı 1 kase yoğurt.kacamak 2 kaşık kazan dibi

kizlar galiba buradan bi kac gun uzak kalmam gerekiyor..sabahtan cok iyi ama eve gelince kacamaklarim oluyor cok zorluyorum kendimi ama yapamiyorum regl olana bi duzene girene kadar uzak kalmak en iyisi galiba..bugun yemegi disarda yedik kendime gore hafif bir menu sectim karisik izgara bi kac catal anca bulgur pilavi ve balon ekmege dayanamadim ucundan tirtikladim eve geldik bir saat gecmedi kurt gibi aciktigimi hissettim ve kek yedim..:-(:-(:-( yapiyorum bide buraya yaziyorum yazmasam sucluluk hissediyorum yazsam sanki amacimdan sapiyor gibiyim niye boyleym anlmiyorum gozm tatlilarda reglden hep ya biliyorum ben k.bakmayin valla kafanizi d agritiyorum..:-(:-(:-(

Bencede cuma uygundur kızlar bu cuma başlarız hayirlisi ile. Sabahtan beri temizlik yapıyorum bebekle temizlik ne zormuş kizim emekliyor ve her yeri karistiriyor ben Supuruyorum arkami dönüyorum heryer felaket :( ama bebisim cok eğleniyor :) :) boncukcum izgara yemek en iyisi hatta protein aldığımizda kalori hesabina dahil bile etmeyebiliriz çünkü vucudumuzda öncelikli olarak enerjiye cevrilmiyor bu yuzden protein diyetleri yapiliyor ezez bu konuda benden daha bilgilidir karatay hocayi benden cok daha iyi bilir :)) bulgur en kaliteli karbonhidrat canim. Bizden bir kac gun bile olsa ayrılmayı dusunme bence sonrasında motivasyonunu iyice kaybedebilirsin kacamaklarimiz da olsa yola birlikte devam edelim. Hatta kacamagimiz olduğunda birbirimize ceza verebiliriz mesela on mekik yarim saat yürüyüş gibi. Böylece hem birbirimizden kopmayiz hem de diyetimize daha dikkat ederiz.

Bencede cuma uygundur kızlar bu cuma başlarız hayirlisi ile. Sabahtan beri temizlik yapıyorum bebekle temizlik ne zormuş kizim emekliyor ve her yeri karistiriyor ben Supuruyorum arkami dönüyorum heryer felaket :( ama bebisim cok eğleniyor :) :) boncukcum izgara yemek en iyisi hatta protein aldığımizda kalori hesabina dahil bile etmeyebiliriz çünkü vucudumuzda öncelikli olarak enerjiye cevrilmiyor bu yuzden protein diyetleri yapiliyor ezez bu konuda benden daha bilgilidir karatay hocayi benden cok daha iyi bilir :)) bulgur en kaliteli karbonhidrat canim. Bizden bir kac gun bile olsa ayrılmayı dusunme bence sonrasında motivasyonunu iyice kaybedebilirsin kacamaklarimiz da olsa yola birlikte devam edelim. Hatta kacamagimiz olduğunda birbirimize ceza verebiliriz mesela on mekik yarim saat yürüyüş gibi. Böylece hem birbirimizden kopmayiz hem de diyetimize daha dikkat ederiz.

merhaba .bebişle spor yapabılıyo musunuz merak ettım.kızım 9 aylık ve spor mumkun olmuyorda.spor olmadanda kılo gıtmıyo ya
bu topık tam benlıkmış kızlar

Boncuk uzaklaşma sakın regl dönemi ıştah tawan yapıyor sadece senin sorunun degil bu hepimiz aynı durumdayız sıkma canını bu kadar. Cumaya hepimiz kiloları yaziyoruz we başlıyoruz ok?

Back