- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- Konu Sahibi pigme pofuduk
ben bunu okumamışım
yani biraz kaba mı yazacağım bilemedim ama
yahu boşversene
böyle incir çekirdeğini doldurmaz sebepten ne diye yükleniyorlar sana, deliler midir nedir ailece
neymiş, arayıp da gitmişsin, çüş
4 yaş küçük kardeşinin ne haddine senin ailene laf söylemek???
canım burada sende de hata var. nişanlım beni savunamıyor diye ona kızıyorsun ama sen kendini hiç savunamamışsın!
senin ailen mi önemli, onun hadsiz ailesinin kırılması mı?
orada diyecektin ki sen benim aileme ne hakla böyle dersin, bak görecektin ondan sonrasını
eğer aynı şehirde yaşıyorsanız, sana çat kapı gelirler bunlar, samimiyete!!! dayanarak
özel hayat falan da dinlemezler
ne sözlünü, ne ailesini kesinlikle beğenmedim, ama seni de suçlu buldum
bu kadar susulmaz, insan kendini, kendinden öte ailesini böyle ezdirtmez
özür dileme, özür dilemeden barışacaksan da düğünü uzat, hemen yapma
içindeki KK üyesi kadını ortaya çıkar, kendini ezdirtme, hiç bir lafın altında kalma, eğer seni hala isterlerse ne ala!!!
kardeşi laf söyledi diye aramıyorum da gitmiyorum da. tamam annesi de lafını sözünü bilmiyor ama en azından kardeşini susturabilirlerdi. o kardeşi bana daha önce de çiğsin demişti ama o zaman susturmuşlardı.
ben kıza kabahat bulmam. ben benim evimdeki misafire hakaret etsem ve babam bana haddimi bildirmese ben de aynısını yaparım. kızın kabahati yok o yüzden. öyle yetişmiş. ama terbiyesiz olan benim ne hikmetse.
tabi ki çat kapı gelecekler, anahtarla girmek istiyorlarmış ve bunlar taviz verilecek konular değil bence.
bu kadar sustuğuma zaten pişmanım ama ailem susturdu biraz da. "terbiyesizle terbiyesiz olma, onlar bizim yüzümüze bakamasın ama sen yine de saygısızlık yapma" falan. benimkiler asaletten ölecek.
1 ayı geçti arayıp sormadılar. hiçbir şey yapılmıyor yani zaten şu an.