9 yaşındaki oğlum ve daha fazlasi

genel olarak kendi hatalarimizla sorumluluklarimizla yuzlesmemek icin sucu hep baskasina atmaya calisiyoruz .bir iki diziden sonra o kadar cok duydum ki annesine karsi suclama moduna giren .hep daha kolay cunku basa cikmak yerine suclu bulmak .annenizin hatalari vardir tabi ki hepimizin annesinin vardir bizimde cocuklarimiza karsi vs ...bakmasini istememeniz normal ama istemeyerek yillarca baktirmak kolayiniza gelmis
rehber ogretmenin tavri cok yanlis olmus .tanimadigi gorusme yapmadigi kisiye narsist diyemez hatta rehber ogretmen narsist diyebilir mi gorse bile bilmiyorum.egitim programlarina bakmak lazim

Kreşe gitseler ne olacak ki çocuklar bu sene sürekli hastalar ve hasta oldukları zaman yine anneniz bakacak yani pek bir fark olmayacak . Eğer komşu ile anlaşırsanız 2 çocuğu da birlikte kreşe verin hasta olup giremedikleri zaman da komşu baksın . Oğlunuz için de psikolojik destek alın

Reelde tanissak belki hak verir, inanirsiniz ama ben kendime ve esime guvenip yaptim 3 çocuğu bile isteye ama annem gelsin de baksin ya da sorunsuz bir bakiciyla buyuturum diye degil.

Neden 3 çocuk yaptınız ?

Reelde tanissak belki hak verir, inanirsiniz ama ben kendime ve esime guvenip yaptim 3 çocuğu bile isteye ama annem gelsin de baksin ya da sorunsuz bir bakiciyla buyuturum diye degil.
Kendinize ve eşinize güvenip yaptığınız çocuklara annemizin bakması şoku :) Üstüne bir de kadını narsist yapmışsınız ne güzel. Cidden insanlara yaranılmaz diye boşuna dememişler.
Anneniz gelmeyecek,bakıcıyla buyumeyecek ama sizde karı koca calisiyorsunuz bu çocuklar nasıl büyüyecek pardon?? Çiçek mi bunlar sabah akşam sula bitsin. Kadın senelerce emek etmiş bakmış ama yaranamamiş yazık.

Sanirim şunu demek istiyorsunuz büyük cocuga anneniz baktigi için ve nasılsın olduğu için büyük cocukta istemediğiniz hareketler var doğru mu ?

Ya kusura bakmayın ama çok abartmışsınız. 9 yaşındaki çocuğunuzun hiçbir şeyi yok. Benim de 10 yaşında oğlum var. O da sürekli benle vakit geçirmek istiyor. Bu neden biliyor musunuz? Daha çocukluğunu doyasıya yaşayamadan kardeşleri olmuş peşi sıra. Anlayacağınız çocuk size doymak istiyor. Ne var ki bunda, telefonunuza bakıyorsa, benimki de yapıyor ben sekreterim verir misin telefonumu diyorum. Zaten isteseniz de bir kaç yıl sonra sizle hiçbir yere gelmeyecek. Tadını çıkarın bence. Anne konusuna da gelince, anneniz oldukça fedakar bir kadın. Evini kapatıp torunlarım sefil olmasın diye gelmiş yanınıza. Ne yani bakıcılar ya da kreşler daha mı iyi bakacak çocuğunuza. Bakıcı da, kreş de alacağı paraya bakar. Çocuk bakım işi maalesef parasal bir olgu değildir. Fedakarlık, emek işidir.

Fedakarlık isi katiliyorum ama bir taraftan da zamaninda benim çocukluğumu mahveden anne baba cocuk olduktan sonra da durumu devam ettirdi. Engeller de kar etmedi ben anlamadim bu nasil is..

2. Den sonra tasinip kresi olan bir apartmana gececektik o sira zaten 3
Ye hamileydim ve pandemiyle alt ust oldu her sey
pandemide tasinabilirdiniz biz iki sehir degistirdik .ilk kapanmalar haric engelleyemez ki surec.
her neyse annenize haksizlik yapmissiniz gibi duruyor .yillarca baktirip sonra ay istemeden baktirdim demek komik cunku .baktirmak istemeyen en basta acikca konusur baktirmaz .ama zaten iki cocugun kresi ,hasta oldugunda bakicisi derken maddi olarak cok buyuk yuk .bu yuzden kolayiniza gelmis gibi duruyor

Tatlım, bırak baksın çocuklara. Belki de geçmişini affettirmeye çalışıyor. Buna filan sıkma canını. Ayrıca asla narsist bir kadın değil. Narsist olsa; bak emekliymiş, parası da varmış, çocuklara bakmak yerine dünya turuna çıkardı. Hiçbirşey de umrunda olmazdı.

Geçmişi telafi etmek istiyor olabilir. Karsidan bakinca gorunenle burdan ayni degil. Arkadaşlar istemem yan cebime.koy seklinde yorumluyorlar ama ..

Benim iki çocuğuma aynı bakıcı baktı. büyük çok mazlumdu ,küçük istediği olmayınca ortalığı yıkıyor. Çocuğun huyunun sorumlusu anneniz değil. Ayrıca iki kızım birden yaramaz olsaydı yine de bakıcının karakterine kusur bulmak aklıma gelmezdi. Annesi babası o değil çünkü… kadına suç atmayın boş yere. rehberlikçinin yaptığında ise ne mantık var ne etik…

2. Den sonra tasinip kresi olan bir apartmana gececektik o sira zaten 3
Ye hamileydim ve pandemiyle alt ust oldu her sey
Biz sonra taşındık ama bahceli bir eve. Dedim ki anne gelme, duzenini bozma ordan hallederiz bakici ya da kres yok ben gelcem dedi. Okul acilmadan 1 gun once taşındı.. ve ben yaz boyu araştırdım maalesef sehre uzak civarda emekli ya da küçük cocuklular var. Eve gelecek kadına herkese evi emanet edemem ah bulsam keske bulsam..

Anneme suc bulmuyorum huysuzluk konusunda. Rehberlik öğretmeni oyle bir kanıya nerden vardi anlamadim ama benim aklimin köşesinden geçmedi bu kez de var da ben mi göremiyorum dedim ihtimal vermedigim bir durum.

hala bahaneler gibi duruyor .anneniz tasinmasaydi bakiciya da tamam demeseydiniz ne yapmayi dusunuyordunuz ?? cocugu evde birakip ise gidemeyeceginize gore bakici bulacaktiniz .yaz boyu bulmamissiniz bu islerde kural yazin kadin bulunur ki birlikte evde vakit gecirip okul acildiginda da ise baslamak .
bakiciya olmaz annem gelmesin agacta mi buyucekti bu cocuklar .olmadi yatili bakici diye secenek var verirdiniz parayi yatili gelirdi istediginiz yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…