9 Yaşındaki Kızım

erkek çocuğum yok ama kız çocuk doğar doğmaz ergenliğe girmiş gibi değil mi? Nazından niyazından geçilmiyor bebelerin.

Yeğenim 9 yaşında. Oda annesini çok eleştiriyor. İncir çekirdeğini doldurmayan sebeplere ağlıyor. Çok inatlaşıyor, onda da tüylenme sorunu var. Kimde yok ki o yaşta? Yediklerimizin içeriği çok değişti. Ben beslenmeye bağlıyorum biraz, birazda ırsi oluyor.

Çocuklarda ergenliğin psikolojik boyutunun başlaması İçin ille regl döngüsünün başlaması gerekmiyor bildiğim kadarıyla

kendi küçüklüğümü hatırladım bir de aksi gibi sınıf arkadaşlarımda tüy hiç yoktu sarışın ve beyazdılar.ergenlik gittikçe erkene çekildi artık zaten, sizinki erken başlamış erken de çıkar umarım çünkü o kavgalar çok yıpratıcı.tüy sarartıcı kullanın sesununki güzel baya o onu idare eder uzun bir süre.bak sen bunu kullan şimdilik ben seni birkaç sene sonra lazere götürüp tamamen kurtarıcam yaşını bekliyoruz diye anlat.ağda için erken daha ama az kalmış zaten.tüy dökücüler leş gibi yapıyor onlara da yanaşmayın.

kendi küçüklüğümü hatırladım bir de aksi gibi sınıf arkadaşlarımda tüy hiç yoktu sarışın ve beyazdılar.ergenlik gittikçe erkene çekildi artık zaten, sizinki erken başlamış erken de çıkar umarım çünkü o kavgalar çok yıpratıcı.tüy sarartıcı kullanın sesununki güzel baya o onu idare eder uzun bir süre.bak sen bunu kullan şimdilik ben seni birkaç sene sonra lazere götürüp tamamen kurtarıcam yaşını bekliyoruz diye anlat.ağda için erken daha ama az kalmış zaten.tüy dökücüler leş gibi yapıyor onlara da yanaşmayın.

Gizemliasli bizdede aynı dert var kollar ve bacaklarda aşırı tüy yaş ilerledikçi azalıyormu yoksa çoğalıyormu siz nasıl bir çözüm buldunuz :KK43:

X