Merhabalar, canımı sıkan bir konuyu anlatıp fikir almak için geldim.
1 ay önce bir bey ile tanıştım, ortak arkadaşımız aracılığı ile. 3 saatlik bir mesafe var aramızda farklı bir şehirde yaşıyor. ben 23 yaşındayım beyfendi 32. öncesinde kendi dediğine göre hayatunda kimse olmamış. benim hayatımda insanlar olmuştu. tanıştıktan 15 gün sonra yanıma geldi sabahtan akşama kadar birlikteydik. muhabbeti, düşünce yapısı, anlayışlılığını sevdim. dış görünüş olarak çok etkilenmesem de dış görünüş benim için ikinci planda kaldı. kültürü, bakış açısı, aile yapılarımız da benzer olduğundan şans vermeyi seçtim. bir sonraki hafta yeniden geldi yanıma. gayet güzel vakit geçirdik. bana bakıp gülümsemeler, yüzümü izlemeler, gömleğimin-saatimin yakıştığını söylemeler. tatlı vakitlerdi yani. flört dönemindeyiz zaten. dün akşam telefonda konuşurken ilişkimizin nereye gittiğinden konu açıldı. bana ciddi baktığını vs söyledi. sonra soru işaretlerin, olumsuz fikirlerin var mı benle ilgili diye sordu. bende olmadığından (tamam bazı soru işaretlerim elbet var ama mesela saçlarının çok fazla olmaması ile ilgili bir şey söyleyemem ben. ya da başka şeyleri öyle kırılır diye düşünüp söylemedim) bu ufak sorunlar benim için ilişkiyi zedeleyecek şeyler değil, tölere edebilirim. sonra ben sorduğumda önce söylemedi, sonra da biraz kilon var ya onu versen daha güzel olursun sanki ama ben yanlış bakıyor da olabilirim dedi. ben anladım falan dedim. boyum 1.68. 72-73 kiloyum. biraz fazla olduğunun ben de farkındayım. geçen sene 66ya kadar inip işsizlik sürecimde aldım. keşke almasaydım ama bunu bana söyleyebilmesi benim canımı sıktı. soğukta yaptım, sürekli konu açmaya çalıştı, konuşturmak istedi ama ben istemedim. sonra kapattık. alınmakta haksız mıyım? nasıl devam ettirmeliyim? açıkçası kırıldım da. ben fiziksel olarak hiçbir yorum yapmadım ona, bilmiyorum belki de ben çok hassasımdır.
yorumlarınız için teşekkür ediyorum..