- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #124.421
Gunaydin. Kızım açıkmiş ona kalktim siz napiyonuz bu saatte 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ablacım ama feciyim. Bütün kemiklerim ağrıyo. Sanki yüzüm falan da şişmişGünaydınlarrrrr
Evetttt geldik son güne
Bugün herkes menülere çok dikkat etsin lütfen mümkün olduğunca karbonsuz geçirmeye çalışalım hele akşam hiç karbon olmasın
mstb
Meliham bugün nasılsın bebişim
Geçmiş olsun canım rahatsız mısın?Sağol ablacım ama feciyim. Bütün kemiklerim ağrıyo. Sanki yüzüm falan da şişmiş
Bugünkü menümü yazım ben
Sabah
Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lutenitsa
3 tane yeşil zeytin
Öğlen
Sütlü kahve
Çay
Akşam
1 tabak etli karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor
1 saat yürüyüş bandı 20 dakika eliptik + aletler
Geçmiş olsun canım rahatsız mısın?
Sen şifayı kapmışın heralde cnmSağol ablacım ama feciyim. Bütün kemiklerim ağrıyo. Sanki yüzüm falan da şişmiş
İşgünü ama ben zaten bu hafta evdeyimSen şifayı kapmışın heralde cnm
Haftasonu iyi dinlenmeye çalış
Yarın tr de tatilmi iş günümü
Güzelim bildirimlerine bakmıyomusunmenünüz çok güzel yanlışmı anladım 38 kilomu verdinişz sizden rican hanımlar biraz kendiniz tanıtırmısınız
Gunaydin. Kızım açıkmiş ona kalktim siz napiyonuz bu saatte![]()
İyi bari tatlımİşgünü ama ben zaten bu hafta evdeyim
Tatlıcım kızına acımıyonmu niye kızartma yediriyonValla o saatte hummalı bi şekilde patates kızartıyordum kızın beslenmesine.
Ama kendimi aşmışım tadına bile bakmıyorum :)
Ayyy sorma içim dışım ıhlamur olduİyi bari tatlım
Ékşili bi tavuk çorba iyi gelir
Bitki çaylarınıda iç mümkün olduğunca yat dinlen
Ihlamurdan sıkıldıysan zencefil iççççAyyy sorma içim dışım ıhlamur oldu![]()
Haklısın ama okulda beslenme programı bu şekilde. Ben koymazsam da arkadaşlarının hepsi getirince olmuyor. Bi arkadaş haşlanmış patates koymuştu oğlu onu bırakıp diğer arkadaşlarından yemiştii :) Ama eskiden hafta sonu falan da kızartırdım artık kızartmıyorum sadece çarşamba beslenmeyeTatlıcım kızına acımıyonmu niye kızartma yediriyon
Hepimiz aynı hatayı yapıyoruz
Tr de çocuğuma şeker vermiyorum kampanyası başlamışya çok hoşuma gitti
Ihlamurdan sıkıldıysan zencefil içççç![]()
Vaav sen olmuşsun kilo almazsin artık hiçValla o saatte hummalı bi şekilde patates kızartıyordum kızın beslenmesine.
Ama kendimi aşmışım tadına bile bakmıyorum :)
Almaya almam da veremiyorum da bu arada çakıldım kaldım.Vaav sen olmuşsun kilo almazsin artık hiç![]()
Şşşşşş pozitif oluyoruzAlmaya almam da veremiyorum da bu arada çakıldım kaldım.