- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #123.001
Bu arada kizlar kandiliniz mubarek olsun.Bu gece icinizden gecen, dinizden dokulen tum dualariniz kabul olsun insallah.
Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Benimde işim vardı ancak girdim.
Tunaydin arkadaşlar tabiki bu saatte uyanmadım ilk defa müge anlıyı bi olay için takipliyorum onu izliyodum yeni aldım telefonu elime. Herkesin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller.
Ya daha biz yeni geldik gitmeyin kalın beraber savaş açalım o pislik yağlara kilolara. Hadi biraz motive bizim grup!!!
Buarada regl dönemim çok şiş hissediyorum kendimi ödem yaptım galiba bu hafta kilo kaybına uğramazsam sorun yaratirmi? Zaten bişey yiyemiyorum hastalık geçmedi. Sorumu cevaplarsanız sevinirim
Mrb kızlar sabahtan beri alintiliyorum olmuyo
@seydan canım mefkusum a cok selam söyle onsuz bi garip hissetsekte devam edeceğiz cunku eminim oda bunu isterdi onu çok seviyorum
berilceee kaptanım ben burdayim izin kilolarini temizleyip yola devam edicem kendi adıma düşüncek bişey yok ayni kararlılıkla ilerlemeye çalışıcam
@mstb canım egrr azda olsa vakit ayirabiliyosan devam et bak ben cok uzak kalmadigum halde toparlayamadim
@poniponna guzelim sende düşünme ayrilmayi sonra pismanlik fayda etmiyor
@ burcugncy canim bu hafta evet biraz cozuttum belki yenersin ama bunun bi sonraki haftasida var emin ol gececem seni bu haftacik sevin bakalım
Hepinizin kandili mübarek olsun
Hayırlı kandiller herkeseherkese hayırlı kandiller