- Konu Sahibi Handandandan
- #122.781
Öpüldün
Söylemek istediklerimi yazmasamda anladın
:) olsun o kadar
bende öptüm fıstık hatun seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öpüldün
Söylemek istediklerimi yazmasamda anladın
Aman dikkat et ben 3 gün yattım antibiyotik aldım
Aman dikkat edin. Bende de kliptik tonsilit var. Sık sık antibiyotik kullanmaktan karaciğer enzimlerim yükseldi. Doktora gitmeden kullanmayin. Ben kullandım kendime zarar vermişim.direk aldım ben antibiyotiğe başladım bile kötü olmaya fırsat vermeden
Aman dikkat edin. Bende de kliptik tonsilit var. Sık sık antibiyotik kullanmaktan karaciğer enzimlerim yükseldi. Doktora gitmeden kullanmayin. Ben kullandım kendime zarar vermişim.
Aynı bendirek aldım ben antibiyotiğe başladım bile kötü olmaya fırsat vermeden
Gecmiş olsun canım yaAman dikkat edin. Bende de kliptik tonsilit var. Sık sık antibiyotik kullanmaktan karaciğer enzimlerim yükseldi. Doktora gitmeden kullanmayin. Ben kullandım kendime zarar vermişim.
Ben cok hastalanırım ama antibiyotik icin acele etmemgeçmiş olsun benden çok antibiyotik kullanan bir insan varmıdır acaba 21 yaşındayım daha maşallahım var o konuda
şöyle diyim ben küçükken ayda 2 kutu antibiyotik içiyordum bağdemciklerim sürekli şişyordu şimdi yılda 3 defa falan oluyo sağolsun onda da artık tedaviyi ezbere biliyorum doktora ihtiyacım yok tedaviyi bırak kendim bakıp teşhis edip başlangıçtamı ilerledimi falan anlayabiliyorum
Ben cok hastalanırım ama antibiyotik icin acele etmem
Kendim bilirim atlatıp atlatamayacamı
kizlar nerdesiniz ya
kiz yetmenmi minisimben burdayımmm ama yetmiyomuyum sana
Kızlar sizden fikir almak istiyorum.
Bu sene kpssye hazirlanmayi düşünüyordum
Eşimden is teklifi geldi.
Gel sen kpss stresine atanma stresine girme ben sana bir bebek giyim mağazası açayım onu işlet.
Hem kizindan da ayrı kalmak zorunda olmazsın dedi..
Bir yandan mantıklı geldi bir yanim da tuhaf. .
Fikirleriniz benim için önemli.
kiz yetmenmi minisim
bugun buraya cadir kurdumya digerlerine yoklama yapayim dedim
farkindayimbende aynı şekildeyim şu an
Çok şükür canım yaza doğru elimize para gelecek.valla canım benim bence imkanınız varsa niye olmasın ki yerinde olsam mantıklı bakardım bu işe sanırım
farkindayim
hatta kendimiz calip kendimiz soylüyoz nerdeyse
ayni kafadan hareket etmisiz yahu............bir gün kendimiz çalar kendimiz söyleriz
ikinci gün üçüncü gün çoğalırız be canım sonra bi bakmışsın çok sesli koro :))
Çok şükür canım yaza doğru elimize para gelecek.
Eşim bu şekilde degerlendirmek istiyor.
Aslında bana da mantıklı ve daha rahat geliyor.
Düşündüren kısmı mesela haftanın 6 günü çalışacağım sabah 8 akşam 7 8e kadar.
Bu beni çok yıpratmaz mi.
Ya da sıkıldım diyelim ne olacak.
Annem de yalnız ben yanında dururum işin olduğunda ben bakarım diyor.
Rahatlayip evet okur diyorum