- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #122.221
Benim uyguladigim bir diyet listesi yok ama ara ogun yapiyorum mutlaka yoksa dayanamiyorum.Sen kendi bunyeni cok daha iyi bilirsin uygulayacagin diyet saglikli olduktan sonra uygulabilirsin tabi.Kızlar ben düşündüm taşındım ve yarından itibaren eski diyet listelerime baßlayacağım. Ara öğun de var. Onları yapsammı bilemedim. Fikir verin bakalım. Ben bu listelerle daha önce 3 ayda 16 kilo verdim.
Valla ben senin yediklerini yesem hayatta doymam masallah oglen bu menuyle aksama kadar durabiliyormusunHerkese selamlar.
Menum
Kahvaltı 1 dilik ekmekle yapılmış yani yarim tost, beyaz peynirli
1 domates
2 zeytin
Roka ve marul
Öglen 1 kase şekersiz ilavesiz komposto
Ara 1 çay bardagi süte 1 kaşık müsli
Akşam
1 kase kurutulmuş taze fasulye yemeği
1 kaseden az yoğurt
1 kase salata
Su 2 litre
Spor 1 saat tempolu yüruyüş.
15 dak bacak kol bel basen hareketleri.
@poniponna canım menunü paylaşırken beni etiketlersen daha iyi olur.
100 kilo vermiş olabilir mi kiAnammmmm bu ne böyle
Bu kaptan kaça düşmüşki
Tebrikler hırslı bayanlar______9.TAKIM_____
_____BU HAFTANIN EN İYİLERİ _____
1.________MEFKUREM ________%3.04
2.________KARTANESI58 ______% 2.09
3. _______MSTB ________________%1.82
KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER

Kuzum ben de doymuyorum ama mecburen böyle. Benim önümüzdeki 40 gunle 6 kilo vermem gerek. Onun için sıkı yapıyorum.Valla ben senin yediklerini yesem hayatta doymam masallah oglen bu menuyle aksama kadar durabiliyormusun
Noldu ben gibi çerezle yarışmak kolaydı de miSEEEEEY seydami dedin iste onu dusuneyim dusuneyimölüm fermanimi kendim yazdin kabul seydada kabul ederse zor olacak ama
Sen bu menülerle beni çıtır çıtır yersin yaHerkese selamlar.
Menum
Kahvaltı 1 dilik ekmekle yapılmış yani yarim tost, beyaz peynirli
1 domates
2 zeytin
Roka ve marul
Öglen 1 kase şekersiz ilavesiz komposto
Ara 1 çay bardagi süte 1 kaşık müsli
Akşam
1 kase kurutulmuş taze fasulye yemeği
1 kaseden az yoğurt
1 kase salata
Su 2 litre
Spor 1 saat tempolu yüruyüş.
15 dak bacak kol bel basen hareketleri.
@poniponna canım menunü paylaşırken beni etiketlersen daha iyi olur.
Yap tabi ki üç ayda 16 kilo çok iyiKızlar ben düşündüm taşındım ve yarından itibaren eski diyet listelerime baßlayacağım. Ara öğun de var. Onları yapsammı bilemedim. Fikir verin bakalım. Ben bu listelerle daha önce 3 ayda 16 kilo verdim.
Yok yok yemem korkma. Hafta sonu eşim evde olunca zorlaniyorum zaten. Ama spor ve su genelde böyle.Sen bu menülerle beni çıtır çıtır yersin ya
Et ne kadar. Menün güzel ama ben olsam sahurda bisküvi yerine 1 haşlanmış yumurta yerim. Daha tok tutar.Menüm
Sahur, 6 bisküvi, 1 b süt, 1 kuru kayısı
İftar, 1 tabak kepek makarna, ızgara et, yoğurt,
Su, 2 lt
Spor,30 dk yürüyüş
Dene bence. 1 ay yap ona göre karar verirsin.Kızlar ben düşündüm taşındım ve yarından itibaren eski diyet listelerime baßlayacağım. Ara öğun de var. Onları yapsammı bilemedim. Fikir verin bakalım. Ben bu listelerle daha önce 3 ayda 16 kilo verdim.
Mefkurem de diyo da yiyemiyorum ya midem bulaniyorEt ne kadar. Menün güzel ama ben olsam sahurda bisküvi yerine 1 haşlanmış yumurta yerim. Daha tok tutar.
Normalde bende pek sevmiyorum haslanmis yumurtayi ama bol miktarda baharat ekliyorum yumurtanin kokusu da gitmis oluyor.koku gelmeyince midemde bulanmadan yiyebiliyorum.Mefkurem de diyo da yiyemiyorum ya midem bulaniyor
İlahi canım :)Mercimek corbami o ben direk mercimek olarak okudum onu baska bi diyet mi filan geldi aklima.. gece o saatte okursam olacagi o
Cıs olmuş canım bugün birazDunki menum sabak klasik kahvalti ekstra olarak 6 tane patases var aksama
Firinda tavuk iki kasik pirinçpilavi
Su iki.litre
Spor yarim saat yyuruyus
Bugün sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek salatalik peynir
Öğlesohbet vardi kkizlar 1 poğaça1 dilim sütlu tatli(
AAksamda yeşil fasulye ve yogurt su iki litre spor yine yarim saat yutuyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?