- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #122.021
Terlik mi çok az abla bizim ayağımiza taş bağlayıp denize atiyodun niye ına sadece terlikArtık o günler geçti güzellik
Sen o pastayı yede gece gece kafana bi terlik fırlatayım
Bundan sonra bizim Peşimizde gelirler kaptan birincisi insallahbu halleredemi dustuk bacimmmmmmmm
Aman kuzum herkesin derdi kendine yetiyorAaaa niye abla ya
Kız valla sollayip geçeceksiniz bu kadar yavaş gidersem hızlanmam lazimTerlik mi çok az abla bizim ayağımiza taş bağlayıp denize atiyodun niye ına sadece terlik
@kkkmevsim5
Kız dur hemen korkutma kızcağızı o daha yeniyaTerlik mi çok az abla bizim ayağımiza taş bağlayıp denize atiyodun niye ına sadece terlik
@kkkmevsim5
Aman boşver güzelimBdv ne ki fransız kaldim
Haftaya yerinde sayarsan her An seni geçebilirimKız valla sollayip geçeceksiniz bu kadar yavaş gidersem hızlanmam lazim
Yaaaa soleeeeeAman boşver güzelim
Hiç öğrenme daha iyi
Bir derdim var, köşesiYaaaa soleeeee
Yaklaştığına göre rakiplige devam o zaman.Haftaya yerinde sayarsan her An seni geçebilirim
Uyarmadı deme
Aynen öyle ablacım sıkıntıdan işte.Aman kuzum herkesin derdi kendine yetiyor
Bide oralarda vakit harcayıp Moral bozmaya gerek yok
Hızlan canım hepimizi geç. İstersen yaparsınKız valla sollayip geçeceksiniz bu kadar yavaş gidersem hızlanmam lazim
Hii doğru unuttum terlik atıyoruz terlik :):) :) :)Kız dur hemen korkutma kızcağızı o daha yeniya
Güzelim bakmadınmı menülereZuhal ablam ne yaptın kız sırlarını paylaşsan bizimle
1 gün lapa yapmıştın baska
Sabah ta lapami yiyorduk.bende çarşamba yapıyım inşallah haftaya bide pazar yapsam
Benim mesela 5 kaldı :))Gün gelmiş bi bakmışın sende 3 kilom kaldı diyon
Aynı ben face de neymiş yaşasın kkBuradan başka biyere girmiyorum ki
Facenin falanda yüzüne bakmıyor artık
Pabuç dama atıldı facenin
Canım az kilon var göbeğin seni üzüyorsa karın kaslarını calıstıracak sporlar yap cok zamanınıda almaz 20 dakıka falan yapsan her gun faydasını gorursun oglunla bıle yapabilirsin :)Hoş bulduk. Teşekkür ederim:) Evliyim, 1 çocuğum var. 28 yaşındayım. Memurum. Sürekli oturarak çalışıyorum. Çok bir hareketim yok, hatta hiç yok diyebilirim. Evden servisle, işten servisle:) Spor yapmaya da zamanım yok. Gitmiyor bir türlü kilom. 61 küsür de kaldım. Bacaklarım falan biraz kalın, belim ince. Göbeğim var. Sezeryan karnı da kaldı.Moralimi bozuyor.
3 kilo icinmi geldin kizkızlar Boyum 1,60. Kilom ise 61. 58'e falan düşmek istiyorum.
niccin oyle tanidikkiHoş bulduk. Teşekkür ederim:) Evliyim, 1 çocuğum var. 28 yaşındayım. Memurum. Sürekli oturarak çalışıyorum. Çok bir hareketim yok, hatta hiç yok diyebilirim. Evden servisle, işten servisle:) Spor yapmaya da zamanım yok. Gitmiyor bir türlü kilom. 61 küsür de kaldım. Bacaklarım falan biraz kalın, belim ince. Göbeğim var. Sezeryan karnı da kaldı.Moralimi bozuyor.
3-5 de 30-0 da ayni canim amacimza odaklaninca yol ayniHoşgeldin canım. Keşke benim de verecek kilo 3-5 kilo olsa. Sen kısa zamanda verirsin.
kiz ne deyim allah gonlune gore verdi bakTestim negatif çıktı rahatladim regl de kendi bilir artık gelmese de olur :)
tamam esinle sorunlarin vardi ayrilacaktin sonra vs.................Genelde BDV de takılıyorum canım oraya giriyorsan sende tık oradan hatırlayabilirsinHoşbulduk bu arada. :)
hic yapmamaktan daha iyidir ne yaparsan kar sana meton hizlanir, dinclesirsin..............Evde ne gibi spor yapabilirim. Sitenin içinde şu belediyenin spor aletleri var ya onlardan mı yapsam acaba, oğlanı uyutup bir yarım saat yapsam olur mu? illa spora mı gitmem lazım ?(
o zamanda biz begenmeyiz degilmi sekerimmmmmmmBundan sonra bizim Peşimizde gelirler kaptan birincisi insallah
eeeeeeeee bir zahmet zuhalde sende gelin gari yawwwwwwwwwwwwwYaklaştığına göre rakiplige devam o zaman.
Haftaya listeye giriyim bende artık .
bencede bize soylemedigi bir sirri varZuhal ablam ne yaptın kız sırlarını paylaşsan bizimle
1 gün lapa yapmıştın baska
Sabah ta lapami yiyorduk.bende çarşamba yapıyım inşallah haftaya bide pazar yapsam
aha bir kk dusmani koca dahaAksama annemler yemege gelecekler cok aktif katilamiyorum.esim gelince hic giremem kizlar telefon elime alinca kizio menude.simdiye kadar kacamak yok opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?