- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #121.981
Teli unuttum derken ıs yerindeŞeyda elif yaptı cnm
Nilüfer bişey sormuş
Bak istersen bi
Bakarım aksam getirirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teli unuttum derken ıs yerindeŞeyda elif yaptı cnm
Nilüfer bişey sormuş
Bak istersen bi
Ama haftaya güzel bi Sonuç bekliyoruz fıstıkHerkesin sonuclari ne guzel tebrik ediyorum kizlar bende bir degisiklik yok iki gundur katiliyorum zaten![]()
GördümmmmMefkus aprıl görmeden üye aldım
Yupoııııı
ÖylemııııGördümmmm
Aynı anda yazmışız
Bende pusuda bekliyodumÖylemıııı
Benim telden olmuyorKızlar paylaşıma bizim linki atın bir
bu halleredemi dustuk bacimmmmmmmmBende pusuda bekliyodum![]()
attim canimBenim telden olmuyor
Bende kendime inaniyorum vericem insallah bu aksam yediklerimi detayli paylasicamAma haftaya güzel bi Sonuç bekliyoruz fıstıkpaylaşımın ve Kilo vermen yeterliyse 3.cuma listedesin
Hoşgeldin cnmkızlar Boyum 1,60. Kilom ise 61. 58'e falan düşmek istiyorum.
Hoş bulduk. Teşekkür ederim:) Evliyim, 1 çocuğum var. 28 yaşındayım. Memurum. Sürekli oturarak çalışıyorum. Çok bir hareketim yok, hatta hiç yok diyebilirim. Evden servisle, işten servisle:) Spor yapmaya da zamanım yok. Gitmiyor bir türlü kilom. 61 küsür de kaldım. Bacaklarım falan biraz kalın, belim ince. Göbeğim var. Sezeryan karnı da kaldı.Hoşgeldin cnm
Biraz kendini tanıtırmısın
Adın yaşın ne yapıyon ne ediyon
Kilon fazla yokmuş zaten heralde listeye girmeye gerek kalmadan verirsin
Hoşgeldin canım. Keşke benim de verecek kilo 3-5 kilo olsa. Sen kısa zamanda verirsin.kızlar Boyum 1,60. Kilom ise 61. 58'e falan düşmek istiyorum.
Bebeğin kaç yaşındaHoş bulduk. Teşekkür ederim:) Evliyim, 1 çocuğum var. 28 yaşındayım. Memurum. Sürekli oturarak çalışıyorum. Çok bir hareketim yok, hatta hiç yok diyebilirim. Evden servisle, işten servisle:) Spor yapmaya da zamanım yok. Gitmiyor bir türlü kilom. 61 küsür de kaldım. Bacaklarım falan biraz kalın, belim ince. Göbeğim var. Sezeryan karnı da kaldı.Moralimi bozuyor.
Gün gelmiş bi bakmışın sende 3 kilom kaldı diyonHoşgeldin canım. Keşke benim de verecek kilo 3-5 kilo olsa. Sen kısa zamanda verirsin.
Hiç üzülse sende verirsin elbet kilolarını. Çok azimlisiniz MaşAllah.Hoşgeldin canım. Keşke benim de verecek kilo 3-5 kilo olsa. Sen kısa zamanda verirsin.
Benimki koca adam oldu. 5 yaşındaBebeğin kaç yaşında
Doğumdan sonra toparlanma için bşraz zaman geçmesi lazım cnm
Senin ne güzel fazla kilon kalmamış
Eğer incelme istiyosan mutlaka spora vakit ayırman lazım