E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Handandandan
o kadar büyük bir şok yaşadım ki sadece kısmetse diyebildim çok utandım
ayy yerim seni yaaa Şeniz
çok heycanlı valla
hayırlısı olsun tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar büyük bir şok yaşadım ki sadece kısmetse diyebildim çok utandım
çubuğum ii etmişin oh afiyet olsun yarın vardır inşallah güzel haber...
:roflol:ah krem şanti deme kalori bombası
ben sade sade yerim onu kakaolu cokacimcoook
fırınım yok öğrenci evimde diye üzülüyordum
tencerede börekten sonra tencerede kek de yapacağım :roflol:
evett gelelim öğle yemeğime
öğle yemeğinde ne yiyeceğime karar veremediğim için potpori yaptım :roflol:
1 kaşık pırasa,1 kaşık ıspanak yemeği,1 kaşıkta ıspanak kavurmayı tabağıma aldım
sırayla edim hepsini yoğurtlayıp
yarım dilimde ekmek yedim :lepi:
sağol aşkom üstüne gül kokladım ama kusura bakma delikafadulden
bana kıyamadın değil miiii delikafadulden
heee ya sana kıyamadımm bebeeeemm :asigim:
kremşanti alayımda süslerim yerimseniben
ablacım biliyorum şuan ki durumun zor..yani ne bileyim aile tamam çok önemli ama eşinin yanında olması gibiside yok..bunun sonucu çok güzel,böyle düşün ve lütfen kendini üzme:teselli:bunlar sonu mutlu olan ayrılıklar:asigim:
ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR KREMŞANTİ VE Ç,KOLATA SOSOUYLA MÜKEMMEL OLURLAR BENİM YERİMEDE Bİ ISSIRIK ALSANA delikafadulden
az kaldı canım biraz daha sabret bu sabırların sonunda alacagın hediye çok güzel o gün yanındaymış gibi hisset hissettir onunla beraberken çektirdiğiniz cd yi seyret biraz daha özlemin azalmış olur
İnanırmısınn bugünn bu saat oldu aklımm halenn seninn pastandaa kaldııı cokacimcoook
hemenn kaydettim bende defterimeee
evett leyloşumm sonuu mutluluklaa bitecekk ayrılıkk bizimkisiiii ilk defaa bu kadar ayrıı kalıncaa çokk zorlandımm,ne kadarr aileminn yanında olsamdaa bir yanımm burukk kalıyorrr senağlama
Kızz serapppppppp Çok üzgünüm çoookleyloşumm hemm kendi yerine hemm seninn yerine ısırıkk alimm derkenn kilomuu aldıracann bakemm senn