- 13 Mart 2008
- 4.149
- 2
- 40
- Konu Sahibi Handandandan
aleysen sen bulun güzel bi sürpriz hade görelim sen,
çubuğum süpersin Şeniz,
kekim nerde...
çubuğum süpersin Şeniz,
kekim nerde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYNEN CANIM YA BENİM KİDE EVDE VE BEN ÇALIŞIYORUM NE YAPACAGIMA KARAR VEREMEDİM HAVA GÜZEL OLSA DIŞARDA AÇIK ALANDA KUTLAMA YAPARDIM HEDİYE DE ALMADIM DAHA SEN NE ALDIN:asigim:
canım biz hediyelerimizi süpriz yapmayız yani neye ihtiyacımız varsa onu alırız..eşimin ihtiyacı neyse onu aldım yerimseniben aslında 14 Şubatı pekte önemsemeyiz..bizim günlerimiz tanıştığımız ve evlendiğimiz günler..ama dedim ya nedense bu sene içim kıpır kıpır..bende bişeyler yapmak istiyoruuummm:asigim:
CANIM BEN GEZİNİRKEN BİŞEYLER BULDUM GÜZEL Bİ GÖMLEK ALACAGIM VE DÜGMELERİNE KÜÇÜK NOTLAR YAZIP ASACAGIM HEDİYEYİ BULMASI İÇİNDE EVİN BELİRLİ KÖŞELERİNE NOTLAR YAZACAGIM GÜZEL Bİ MASA HAZIRLARIM HOŞ Bİ ELBİSE SAÇLARIMI YAPTIRIRIM:jeyyar:
SEN DE GÜZEL Bİ MASA HAZIRLA GÜL YAPRAKLARIYLA SÜSLE :jeyyar:
CANIM BEN GEZİNİRKEN BİŞEYLER BULDUM GÜZEL Bİ GÖMLEK ALACAGIM VE DÜGMELERİNE KÜÇÜK NOTLAR YAZIP ASACAGIM HEDİYEYİ BULMASI İÇİNDE EVİN BELİRLİ KÖŞELERİNE NOTLAR YAZACAGIM GÜZEL Bİ MASA HAZIRLARIM HOŞ Bİ ELBİSE SAÇLARIMI YAPTIRIRIM:jeyyar:
SEN DE GÜZEL Bİ MASA HAZIRLA GÜL YAPRAKLARIYLA SÜSLE :jeyyar:
kızlar yazdıklarınızı okuyorum... bayılıyorum size yaa...aferim size...
valla biz pek bilemedik böyle sürprizler yapmayı...
keşke eşim yaşıyor olsaydı ve sizlerden öğrendiğim sürprizleri ona yapsaydım çok
hoşuna giderdi...
biz hediyemizi alıp kutlayıp öpüp veriyorduk işte...
kahvaltım klasik işte...
:jeyyar:süperyerimseniben
canım ablacııım inanki yazarken hep aklımdan geçiyorsun..acaba okuyunca üzermiyiz Fatma ablamı diyeee:teselli:Allah sana ve çocuklarına sağlık sıhhat versina.s.inşallah gerçek dünyada da eşlerimizle beraber olacağız,bütün güzellikleri yarım kalmışlıkları orada yaşayacağız inşallah:Saruboceq:
güzel ve hassas kızım... sakın böyle düşünme...asla üzülmüyorum..sizlerin mutluluğu
benide mutlu ediyor... ben hepinizi evladım gibi hissediyorum buna inanın.. ben sadece
sizler mutsuz olursanız mutsuz olurum ve üzülürüm...
inancım ve tesellim, ayrılık ve üzüntülerin olmadığı ahiret aleminde birlikte olacağımız
inş...
Allahım sizlere eşiniz ve çocuklarınızla birlikte mutlu ve uzun bir yaşam verir inş...
güzel ve hassas kızım... sakın böyle düşünme...asla üzülmüyorum..sizlerin mutluluğu
benide mutlu ediyor... ben hepinizi evladım gibi hissediyorum buna inanın.. ben sadece
inancım ve tesellim, ayrılık ve üzüntülerin olmadığı ahiret aleminde birlikte olacağımız
inş...
Allahım sizlere eşiniz ve çocuklarınızla birlikte mutlu ve uzun bir yaşam verir inş...
kızlar yazdıklarınızı okuyorum... bayılıyorum size yaa...aferim size...
valla biz pek bilemedik böyle sürprizler yapmayı...
keşke eşim yaşıyor olsaydı ve sizlerden öğrendiğim sürprizleri ona yapsaydım çok
hoşuna giderdi...
biz hediyemizi alıp kutlayıp öpüp veriyorduk işte...
kahvaltım klasik işte...
kızlar bu tarifi deniyorum bakalım nasıl olacak..dün geceden beri merakımdan çatladım nasıl bişey olur acaba diyeeee..yazarım size oldu yada olmadı diye yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/250012-tencerede-fincan-keki-resimli-2-a.html
ABLACIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM BİLMİYORDUM ALLAH RAHMET EYLESİN O ŞUAN GERÇEK DÜNYA DA VE Bizleri görüyo hakkımızda hayırlısı buymuş:Saruboceq:
canım ablam beniiimmm seni çok seviyoruuumm:1hug::asigim:Allah seni başımızdan eksik etmesin inşallah:Saruboceq:
kekimle ilgili haber; sper ötesi süpeeeerrr birazdan resim ekliceeemmm çok şeker oldular yaaaa..tam tek kişilik pasta kıvamındaaaa..çubuuuuk sen bunu kesin denersiiiinnn
ayy canım fatma ablam sen bir tanesin yaa Şeniz
ne güzel bir yüreğin var senin öylee :1hug:
:1hug::1hug::1hug:güzel ve hassas kızım... sakın böyle düşünme...asla üzülmüyorum..sizlerin mutluluğu
inş...