- Konu Sahibi cikmazdabiri
yani canım senki öyle geri kafalı lafı bile kendilerine az gelecek insanların yanında dilini bilmediğin yabancı bir memlekette neleri başarmışsın. helal olsun diyorm öncelikle. sonralıklada diyorumki nedir bu adamdan kopmana engel halanın oğlu diyemi. başlarım öyle halayada öyle akrabayada zaten bi iğrenç geliyo şu kuzenlerin evlenmesi bana. memlekette adammı yokta bu insalenlar kardeş çocuklarını evlendiriyo. bizdede böyle bir tanıdık var hani çokta uzak değil kuzenim kızını kardeşinin oğluyla baş göz etti evlendirdi demiyorum defeder gibi evlendirdi. şimdi dağmat çalışmıo kahvede kp yani dayısıda hem kızına torunlarına hemde dağmadına bakıyo tamam adama oh olsunda o zavallım kız nolucak.
ama sen güçlüsün akıllısın. boşan gitsin bak 9 yıl adama güvenip çocuk yapmamışsın düzelirmi bu evlilik. adam ilk bulduğu fırsatta seni aldatma eğiliminde kv bunu olumlu karşılıyo. bırak kurtul. ayağındaki bu taştanda kurtulursan eminimki kimse sana aaa dul görüyomusun yazık gözüyle bakmıycak. tam aksine kız onlardan kurtuldu hayatı değişti diyecekler kocanda öle erkek müsfettesi gibi dolaşmaya devam eder.
Bana yorum yazan derdime ortak olan elleriniz dert gormesin omrunuzce insallah, yorumlarinizla yolumu aydinlatiyorsunuz
yorumlarinizi okudukca ustume siki sikiya kenetlenmis o agir yuklerin hafifledigini hissediyorum nefes alabiliyorum :)))))
Ah bitanem hic sorma akraba evliligi benimde aklim almiyor ailelerin cahilligi kendi hur irademle
olsa akraba evliligimi asla donup bakmazdim
memlekette adam mi kalmadi!
eVET bitirememde akraba olmasinin verdigi manevi yukte cok fazlaydi fazlaydi diyorum cunki
yorumlariniz sayesinde mantigimin yanlis sylemedigini gordum